Οι άνθρωποι είναι πλέον ζώα που πρέπει να φέρουν ηλεκτρονικό μικροτσίπ αναφέρει καθηγητής παγκοσμίου φήμης. Ποιο κράτος βρίσκεται πραγματικά πίσω από την παγκοσμιοποίηση ;
Ο Ισραηλινός στρατιωτικός ιστορικός και καθηγητής ιστορίας Χαράρι προωθεί την άνευ προηγουμένου χειραγώγηση όλης της ανθρωπότητας και κερδίζει την αναγνώριση για αυτήν από εξέχοντες πολιτικούς και υποκριτές έως την παγκόσμια κυριαρχία.


Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός-Γεωπολιτικός αναλυτής (Contact : [email protected] και official website The Times of Voulgaroktonos.
Και δεν είναι μόνο αυτό καθώς η εφαρμογή βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Ένα μήνυμα που απαιτεί γερά νεύρα.

Ο Ισραηλινός στρατιωτικός-ιστορικός Yuval Noah Harari είναι συγγραφέας και καθηγητής στην Σχολή Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ. Άνθρωποι όπως ο Μπαράκ Ομπάμα, η Άνγκελα Μέρκελ, ο Εμμανουέλ Μακρόν και ο Σεμπάστιαν Κουρτς, τον επικαλούνται ως πηγή έμπνευσης και ως σύμβουλο. Ο Klaus Schwab ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) και συγγραφέας του βιβλίου «Covid-19: The Great Reset», περιγράφει τον Yuval Noah Harari ως έναν λαμπρό επιστήμονα-μελλοντολόγο. Κατά τηn διάρκεια των συνομιλιών του στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ το 2018 και το 2020 ή στο Athens Democracy Forum το 2020, ο Χαράρι μίλησε για την τεχνολογική ανάπτυξη και τι σημαίνει για την κοινωνία, την πολιτική, τη θρησκεία και την ιδεολογία.

Στα συνέδριά του κάνει συχνές αναφορές ότι είναι πλέον εφικτό, για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας, η τεχνολογία να παρατηρεί και να ακολουθεί τους ανθρώπους οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος. Με πολύ υψηλή ταχύτητα οι αλγόριθμοι τεχνητής νοημοσύνης επεξεργάζονται τεράστιες ποσότητες πληροφοριών και έχουν την δυνατότητα να απομνημονεύουν τα πάντα και να αναγνωρίζουν μοτίβα στα δεδομένα για αναλύσεις που σχετίζονται με την προσωπικότητα. Ο Harari αναφέρει : «Ένα σύστημα που μας καταλαβαίνει καλύτερα από ότι εμείς καταλαβαίνουμε τον εαυτό μας, μπορεί να προβλέψει τα συναισθήματα και τις αποφάσεις μας, να χειραγωγήσει τα συναισθήματα και τις αποφάσεις μας και τελικά να πάρει αποφάσεις για εμάς.»

Σύμφωνα με τον Harari η πανδημία Covid-19 άνοιξε την πόρτα στην «υπό δέρμα επιτήρηση». Παραθέτω: «Νομίζω ότι όταν οι άνθρωποι κοιτάζουν πίσω μερικές δεκαετίες θα θυμούνται κυρίως την κρίση του Covid γιατί τότε όλα έγιναν ψηφιακά. Και αυτή είναι η εποχή που όλα παρακολουθούνταν, που δεχόμασταν να μας παρακολουθούν συνεχώς, όχι μόνο σε αυταρχικά καθεστώτα, αλλά και σε δημοκρατίες. Το πιο σημαντικό ήταν ότι η επιτήρηση άρχισε να διαρρέει κάτω από το δέρμα. Νομίζω ότι η μεγάλη διαδικασία που συμβαίνει στον κόσμο αυτή τη στιγμή είναι το χακάρισμα των ανθρώπων. Η ικανότητα να χακάρουν τους ανθρώπους, να καταλαβαίνουν τι συμβαίνει βαθιά μέσα τους, τι τους καθορίζει, τι τους παρακινεί. Και για αυτο τα πιο σημαντικά δεδομένα δεν είναι τι διαβάζουν, ποιους συναντούν και τι αγοράζουν, αλλά τι συμβαίνει στο σώμα τους.»

Επιπλέον ο ιστορικός είπε σε μια συνέντευξη του 2020 : « Ορισμένες κυβερνήσεις και εταιρείες είναι σε θέση για πρώτη φορά στην ιστορία να χακάρουν συστηματικά τους ανθρώπους. Μιλάμε πολύ για χακάρισμα υπολογιστών, smartphone και τραπεζικών λογαριασμών, αλλά το ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ στην εποχή μας είναι η ικανότητα να χακάρουμε ανθρώπους. Οι άνθρωποι έχουν γίνει ζώα που μπορούν να παραβιαστούν. Ξέρεις όλη αυτή η ιδέα που έχουν οι άνθρωποι, ότι έχουν ψυχή ή πνεύμα και ελεύθερη βούληση, ενώ κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει μέσα τους. Ό,τι κι αν επιλέξουν λοιπόν, είτε στις εκλογές είτε στο σούπερ μάρκετ, είναι ελεύθερη βούλησή τους. Αυτό πλεον τελείωσε! »

Σε όλο τον κόσμο πολλές εταιρείες εργάζονται σε τεχνολογίες για την εμφύτευση αισθητήρων κάτω από το δέρμα. Ορισμένες τεχνολογίες έχουν ήδη αναπτυχθεί και είναι διαθέσιμες στην αγορά. Στοχεύουν μεταξύ άλλων να θεραπεύσουν ασθένειες, να αυξήσουν τις ανθρώπινες ικανότητες, ή πολύ απλά να κάνουν τη ζωή πιο άνετη. Η γκάμα είναι μεγάλη. Η αγγλοπολωνική εταιρεία Walletmor, για παράδειγμα, προσφέρει εμφυτεύσιμα τσιπ πληρωμής από πέρυσι. Αυτά μπορούν να εγχυθούν κάτω από το δέρμα και, σύμφωνα με το Walletmor, είναι εξουσιοδοτημένα από τις αρχές και λειτουργούν όπου γίνονται δεκτές ανεπαφικές πληρωμές. Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν μικροσκοπικά εμφυτεύματα μικροτσίπ για να ξεκλειδώσουν τα ποδήλατά τους, να αντικαταστήσουν το κλειδί του σπιτιού τους ή να μπουν στο γραφείο τους. Τα κοχλιακά εμφυτεύματα αποκαθιστούν την ικανότητα ακοής. Οι διαβητικοί φορούν αισθητήρες για να μετρήσουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα τους στο υπόδερμα.

Η βασική τους πειθαρχία είναι το "Brain-Computer-Interface" (BCI), δηλαδή οι διεπαφές εγκεφάλου-υπολογιστή, που συνδέουν τον εγκέφαλο με τον υπολογιστή ή με ψηφιακές πλατφόρμες. Αρκετές μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων των Facebook και Microsoft, και επενδυτές τεχνολογίας όπως ο Elon Musk χρηματοδοτούν έργα που επεκτείνουν την χρήση συσκευών BCI. Οι κυβερνητικές υπηρεσίες των ΗΠΑ μελετούν επίσης εφαρμογές αυτής της τεχνολογίας για να δημιουργήσουν υπερ-στρατιώτες που μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους τηλεπαθητικά ή να ελέγχουν σμήνη drones με τη σκέψη. Ερευνητές του Πανεπιστημίου Στάνφορντ συνδύασαν λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης με μια συσκευή BCI που εμφυτεύεται στον εγκέφαλο ενός άνδρα που πάσχει από ολική σωματική παράλυση. Το λογισμικό ήταν σε θέση να αποκωδικοποιήσει πληροφορίες από το BCI και να μετατρέψει τις σκέψεις του άνδρα σε μια οθόνη υπολογιστή.

Η νεοσύστατη εταιρεία Neuralink του Έλον Μασκ εργάζεται σε εμφυτεύματα εγκεφάλου για να δικτυώσει τον ανθρώπινο εγκέφαλο με υπολογιστές. Ένας από τους στόχους του Έλον Μασκ είναι να κατασκευάσει εγκεφαλικά εμφυτεύματα για ανθρώπους που επιτρέπουν την αποθήκευση-αναπαραγωγή και κοινή χρήση αναμνήσεων, καθώς και την τηλεπαθητική κλήση συσκευών και μηχανημάτων. Για παράδειγμα αυτοκίνητα Tesla. Τι θα γινόταν όμως αν τ εμφυτεύματα χρησιμοποιούνταν ως όργανα εξουσίας; Ήδη το 2016, ο ιδρυτής του GEF Klaus Schwab είχε αναφέρει σε συνέντευξή του την ιδέα των εμφυτεύσιμων ηλεκτρονικών τσιπ, πρώτα στα ρούχα μας, μετά στον εγκέφαλό μας ή κάτω από το δέρμα μας. Αυτό γίνεται για να επιτραπεί η άμεση επικοινωνία μεταξύ του εγκεφάλου μας και του ψηφιακού κόσμου. Ένας άλλος στόχος είναι η σύνδεση των ανθρώπων με το 6G και το Internet of Things. Σύμφωνα με τον Pekka Lundmark, CEO της Nokia, η επόμενη γενιά κινητών τηλεπικοινωνιών 6G θα πρέπει να είναι έτοιμη για εμπορευματοποίηση έως το 2030.

Στο φετινό Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός, είπε: «Το smartphone όπως το ξέρουμε σήμερα δεν θα είναι πλέον η πιο κοινή διεπαφή. Αντίθετα οι μελλοντικές συσκευές θα ενσωματωθούν απευθείας στο σώμα μας.» Σύμφωνα με τον Lundmark, οι αισθητήρες εγκεφάλου θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο των μηχανών. Τα ολογράμματα θα αποκτήσουν επίσης τεράστια σημασία και ο Lundmark προβλέπει ότι μέχρι το 2030 θα πρέπει να υπάρχει ένα «ψηφιακό δίδυμο» σχεδόν με τα πάντα. Αυτές οι τεχνολογίες παρουσιάζονται ως μεγάλες τεχνικές εξελίξεις που θα πρέπει να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. Όσο ελπιδοφόρες κι αν είναι οι διεπαφές εγκεφάλου-υπολογιστή, έχουν επίσης τη δυνατότητα για πλήρη επιτήρηση, συμπεριλαμβανομένης της ανάγνωσης μυαλού. Εάν μια διεπαφή εγκεφάλου-υπολογιστή αποθήκευε τις αναμνήσεις σας στο cloud, η εταιρεία θα είχε πρόσβαση στις πιο προσωπικές και ιδιωτικές πληροφορίες σας! Θα πουλήσει αυτή η εταιρεία το ψηφιακό προφίλ σας, όπως οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να πουλήσουν τα δεδομένα των χρηστών τους;

Τι θα γινόταν αν αυτή η τεχνολογία συνδεόταν με ένα κοινωνικό πιστωτικό σύστημα, όπως είναι ήδη στην Κίνα; Πράγματι, πολλά κράτη είναι υπέρ του Κινεζικού συστήματος κοινωνικής πίστωσης καθώς και της ενιαίας ψηφιακής ταυτότητας. Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι ένα πιλοτικό πρόγραμμα «Έξυπνο Πορτοφόλι Πολίτη» θα ξεκινήσει στην Μπολόνια (Ιταλία) από το φθινόπωρο. Είναι το πρώτο σύστημα κοινωνικής πίστωσης σε ευρωπαϊκό έδαφος. Η ενάρετη συμπεριφορά κερδίζει πόντους και μπορεί να εξαργυρωθεί για ανταμοιβές. Στην Κίνα, η κακή συμπεριφορά τιμωρείται επίσης ανάλογα. Ο βιοτεχνολόγος Markus Schmidt διερευνά γιατί εμείς οι άνθρωποι συγχωνευόμαστε όλο και περισσότερο με την τεχνολογία και τι περιμένει τους ανθρώπους όταν είναι συνδεδεμένοι στο Internet of Things. Εργάζεται με άλλους επιστήμονες στο διεθνές ερευνητικό πρόγραμμα «Future Body». Σε συνέντευξή του στην καθημερινή εφημερίδα Berliner Zeitung, ο επιστήμονας εκφράστηκε σχετικά με αυτό το θέμα ως εξής: «Η νευροτεχνολογία περιλαμβάνει διάφορες τεχνολογίες και διαδικασίες που αλληλεπιδρούν άμεσα με το νευρικό μας σύστημα, για παράδειγμα μέσω των «Διεπαφές εγκεφάλου-υπολογιστή», π.χ. διεπαφές υπολογιστή. Αυτά περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, το «Διαδίκτυο των ζωντανών πραγμάτων», με το οποίο ο εγκέφαλος πρέπει να συνδεθεί με το δίκτυο, ή εμφυτεύματα στο σώμα που καθιστούν δυνατή την απόκτηση νέων αισθήσεων. Προς το παρόν, η νευροτεχνολογία εξακολουθεί να αφορά άρρωστα ή άτομα με ειδικές ανάγκες. Αλλά η βελτιστοποίηση συνεχίζεται και σύντομα υγιείς άνθρωποι θα μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν αυτές τις τεχνολογίες.

Αυτό απηχεί αυτό που ανακοίνωσε ο Ισραηλινός επιστήμονας Χαράρι, ότι εμείς οι άνθρωποι είμαστε ζώα που μπορούν να παραβιαστούν – χωρίς ελεύθερη βούληση. Όμως κάθε άτομο καθορίζεται, μέσω της καταναλωτικής του συμπεριφοράς, εάν αυτές οι τεχνολογίες και τα προϊόντα θα εξαφανιστούν από την αγορά, λόγω έλλειψης ζήτησης. Συμμετέχετε και εσείς στη διάδοση αυτών των πληροφοριών! Ας μην μας τυφλώνουν τα επιχειρήματα των παγκόσμιων στρατηγικών και ας δούμε και την άλλη όψη του νομίσματος που φέρνει η τεχνολογική πρόοδος. Γιατί η ανθρώπινη ύπαρξή μας ξεπερνά πολύ την λογική μας ύπαρξη. Είμαστε πνευματικά όντα με απίστευτες διαισθητικές ικανότητες – μοναδικά πλάσματα που έχουν το δικαίωμα να αναπτύσσουν ελεύθερα την προσωπικότητα και την ατομικότητά τους! Αυτό που λέμε, αισθανόμαστε, σκεφτόμαστε και κάνουμε έχει άμεσο αντίκτυπο στο περιβάλλον μας – καμία τεχνητή νοημοσύνη δεν μπορεί να αντικαταστήσει αυτήν την πραγματικότητα.

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ Η ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΡΘΩΠΟΤΗΤΑΣ.

Η παγκόσμια σκλαβιά-Κινεζοποίηση του πλανήτη είναι προ των πυλών. Οι σύγχρονοι σκλάβοι του Διονυσιακού πολιτισμού έχουν παραδοθεί εδώ και δεκαετίες στην νέα τάξη πραγμάτων. Εδώ και πάρα πολλά χρόνια οι άνθρωποι αφανίζονται από την πορνεία, τις ουσίες, τους εμπρησμούς, την καταστροφή του περιβάλλοντος, την βία, την αδικία, τους πολέμους, και την τεχνική οικονομική κρίση που υποκινεί η νέα τάξη πραγμάτων. Εκ των πραγμάτων με βάση την κατάσταση που διαμορφώθηκε η Κίνα βρίσκεται πίσω από την Ρωσία, και αναμένει για να πάρει μελλοντικά την παγκόσμια εξουσία από το Κρεμλίνο. Από ότι όλα δείχνουν η Κίνα θα επιβάλει την παγκόσμια εξουσία της νέας τάξης πραγμάτων, δικαιώνοντας την στήλη Επικρατέειν η Απόλλυθαι-Ισχύς δια της γνώσεως. Από την ημέρα που ξεκίνησα να γράφω(Απρίλιος 2006) έχω αναφέρει πολλές φορές στο παρελθόν ότι ο Κινέζικος Δράκος, είναι ο Εωσφόρος.

Με όπλο τον Διονυσιακό πολιτισμό θα επιβάλλουν την παγκόσμια τυραννία. Η λογική-φιλοσοφική σκέψη, οι επιστήμες και η άκρατη επιθυμία για την ζωή, συνθέτουν το βασικό υπόβαθρο της ανθρώπινης σκέψης. Τα παραπάνω δυο βασικά στοιχεία ήταν και είναι εντελώς αντίθετα μεταξύ τους. Εδώ και αιώνες συγκρούονται ο αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός και ο Ιουδαϊκός, με προεξέχων τον Φρυγικό θεό Savazio.

Στον παγανισμό η αμαρτία-διαφθορά, η τυραννία-δουλεία, και η κάθε ηθική εκτροπή, ήταν συνυφασμένη με την ειδωλολατρική θρησκευτική πίστη. Σε όλα τα ειδωλολατρικά θρησκεύματα υπήρχαν "θεοί"–δαίμονες ως προστάτες των ανθρωπίνων παθών και εγκλημάτων, με βασικότερο όλων την σεξουαλική διαφθορά. Η Διονυσιακή φιλοσοφία χαρακτηρίζεται από την μανία-μένος, το πάθος, την αδικία-τυραννία, τις σεξουαλικές διαστροφές, τις ψυχικές εκρήξεις, τις παρορμήσεις, τα πιο βρώμικα-αισχρά ένστικτα του ανθρώπου. Οι θεοί-Αρχιδαίμονες Savazios-Απόλλων της αρχαίας θρησκείας στήριζαν κάθε μορφής τυραννία και βασανισμό. Ο Φρυγικός “θεός” Savazios-Διόνυσος με στόχο την ολοκληρωτική καταστροφή του Ελληνικού έθνους και την κατάργηση του Αριστόκλειου πολιτισμού, προσφέρει απλόχερα την σεξουαλική “ελευθερία” από τα “δεσμά” του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού και του Χριστιανισμού, σε όλους όσους τον πιστεύουν. Το Διονυσιακό-Φοινικικό πνεύμα οδηγεί τους Έλληνες σε καταστροφικές πράξεις και συμπεριφορές οριακές, οι οποίες διαχρονικά θέτουν τον Ελληνισμό σε θανάσιμους κινδύνους. Παρατηρώντας την ιστορία θα διαπιστώσουμε δυο βασικά αξιώματα, τα οποία καθόρισαν την επιβίωσή και την εξέλιξή της Ελλάδος και της ανθρωπότητας. Τα στοιχεία αυτά είναι η λογική σκέψη, ο πολιτισμός των Αρχαίων Ελλήνων Φιλοσόφων και από την άλλη η Ιουδαϊκή-Φοινικική Βακχική λατρεία.


OI ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ.

Από την μία πλευρά οι Έλληνες της λογικής, του φωτός, του μέτρου και του πολιτισμού. Από την άλλη οι Φοίνικες και ο Σαβάζιος-Διόνυσος οι εκφραστές του αχαλίνωτου σεξουαλικού πάθους, της ερωτικής μαγείας (Εωσφορισμός), της μανίας και των έντονων συναισθημάτων. Οι δύο παγκόσμιοι πολιτισμοί εκπροσωπούν δύο διαφορετικά φιλοσοφικά αξιώματα για την ζωή. Ανά τους αιώνες οι αντίθετοι εκ διαμέτρου πολιτισμοί, προσπαθούν να επικρατήσουν στην πολιτική, στον στρατό, την οικονομία, στις επιστήμες, στις τέχνες, στους θεσμούς, την ηθική, την κοινωνία, στον αθλητισμό και τα έθνη.

Ειδικότερα το Ελληνικό έθνος στο πέρασμα των αιώνων, είναι δημιούργημα τόσο του Ελληνικού φιλοσοφικού πνεύματος, όσο και του Διονυσιακού (Φοίνικες-παγανισμός). Τον Ελληνικό πολιτισμό αποτελούν η ορθή παιδεία-Φιλοσοφία, η ελευθερία, η αξιοπρέπεια, το μέτρο, η απλότητα, η λογική, ο στοχασμός, η εγκράτεια. Αντίθετα το Διονυσιακό-Φοινικικό πνεύμα το χαρακτηρίζει η μανία, το μένος, το πάθος, η αδικία-τυραννία, η σκλαβιά, οι σεξουαλικές ανωμαλίες, οι ψυχικές εκρήξεις, οι παρορμήσεις, τα πιο βρώμικα-αισχρά ένστικτα του ανθρώπου. Η Ελληνική-Αριστόκλεια αγωγή ορίζεται από το μέτρον άριστον και το μηδέν άγαν, την μεσότητα και την αποφυγή των υπερβολών και των άσκοπων-καταστροφικών ενεργειών. Αντίθετα το Διονυσιακό-Φοινικικό πνεύμα δεν τα δέχεται όλα αυτά και οδηγεί τους Έλληνες σε καταστροφικές πράξεις και συμπεριφορές οριακές, οι οποίες διαχρονικά θέτουν τον Ελληνισμό σε θανάσιμους κινδύνους. Τα ίδια τα καθεστώτα προωθούσαν τα πρόστυχα θεάματα, τις πρόστυχες μουσικές-διασκεδάσεις και τα όργια για να μπορούν να εξουσιάζουν, με ευκολία τις μάζες. Στο κλείσιμο της σημερινής μου εργασίας να επαναλάβω ότι οι Έλληνες φιλόσοφοι-σοφοί, δεν συμμετείχαν ποτέ, και καταδίκαζαν δημόσια κάθε πνευματική, ηθική, μουσική και σεξουαλική παρεκτροπή.Για να υπάρξει βοήθεια από τον Θεό πρέπει να μετανοήσουν πραγματικά μετάνοια και απομακρυνθούν από τα Διονυσιακά αξιώματα σε κάθε τομέα της ζωής. Οι νέοι εξουσιαστές του πλανήτη μέσα από την δύναμη των κρατών τους, και τα στιβαρά τους χέρια κλείνουν συμφωνίες τρισεκατομμυρίων και στην Ελλάδα ονειρεύονται διάλυση όλων των εθνών-κρατών του κόσμου, και ανασύσταση της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη. Αν καταφέρουμε να επιστρέψουμε στα Ελληνικά ήθη και έθιμα μετά από αιώνες θα είναι εφικτή η παλινόρθωση. Εμείς θα πρέπει να επιβιώσουμε ως έθνος και μέσα από τον Αριστόκλειο πολιτισμό να βάλουμε τις βάσεις, για να έρθουν οι επόμενες γενιές και να φέρουν την αναλαμπή. Είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι ο Χριστός βοηθά μόνον όσους ζούνε ηθικά. Oι γυναίκες δεν είναι αντικείμενα του σεξ όπως τις έκανε για να τις εξευτελίζει και με σκοπό να καταστρέψει την Ελληνική κοινωνία-έθνος, η νέα τάξη πραγμάτων. Το πώς θα ντύνονται και θα ζούνε οι γυναίκες το καθόρισαν οι αρχαίοι Έλληνες σοφοί και οι Άγιοι της Ορθοδοξίας. Η γυναίκα πού έχει μυαλό δεν δείχνει ούτε τον καρπό του χεριού της, μας αναφέρει ο Αρχιερέας των Δελφών, φιλόσοφος, ιστορικός βιογράφος Πλούταρχος.

Οι ντυμένες-ηθικές γυναίκες έχουν αξιοπρέπεια, ενώ το πιο βασικό είναι ότι δημιουργούν υγιείς ερωτικές επιθυμίες. Είχαν ηθική-αξιοπρέπεια και για αυτό γεννούσαν Ήρωες, Αγίους και Αγίες. Αυτό γινόταν για αρκετούς αιώνες. Στον αντίποδα οι γυμνές-ανήθικες γυναίκες και όσες από αυτές αξίζουν, δημιουργούν εντελώς ακάθαρτες ορμές, με θλιβερό αποτέλεσμα την κυυριχαρχία του Δονυσιακού πολιτισμού. Οι συνέπειες είναι κατά γενική παραδοχή καταστροφικές καθώς οι περισσότερες γεννούν και μεγαλώνουν δειλούς, θηλυπρεπείς ραγιάδες. Τις εποχές που ήταν ντυμένες οι Ελληνίδες το έθνος μεγαλουργούσε και ήταν στην κορυφή του κόσμου. Ήμασταν ως έθνος στην κορυφή του κόσμου, και είχαν την ψυχική-ηθική δύναμη οι πρόγονοι μας να υπερασπιστούν επί αρκετούς αιώνες την πατρίδα μας από πολλούς εξωτερικούς εχθρούς. Στην εποχή μας εξαιτίας των σεξουαλικών ανωμαλιών, σβήνουμε αργά και σταθερά ως έθνος. Μνημόνια, αυτοκτονίες, ορφανά παιδιά εξαιτίας των αυτοκτονιών, άνεργοι, άστεγοι, αδικημένοι και τυφλή βία, από την εξαθλιωμένη πνευματικά και ηθικά μάζα.

Οι γυναίκες είναι τα θεμέλια της Ελληνικής κοινωνίας όπως πολύ σωστά υπογράμμιζε στα κηρύγματα του ο πατέρας Σάββας Αχιλλέως. Ο νεοταξικός τρόπος ζωής είναι πολύ κενός και σάπιος. Αφήνει όλους τους ανθρώπους άδειους από συναισθήματα και ηθικές αξίες. Όσοι το αντιληφθούν αυτό απομακρύνονται πάρα πολύ γρήγορα από αυτή την παρακμιακή κατάσταση. Η συντριπτική πλειοψηφία αυτήν την εποχή άγεται και φέρεται με βάση αυτά τα οποία θα καθορίσει η νεοταξική μόδα. Όσες ενδιαφέρονται να επιβιώσει το έθνος, πρέπει απαραιτήτος να εγκαταλείψουν την νεοταξική μόδα. Το Ελληνικό έθνος, διαχρονικά επιβίωσε, εξαιτίας των σοφών, των αγίων, των Ηρώων και των χρηστών ηθών. Οι Έλληνες του μεσαίωνα, από σκλάβοι του Ρωμαϊκού κράτους, έγιναν διοικητές του, χωρίς να χρειαστεί να πολεμήσουν. Όλα αυτά διότι είχαν θρησκεία τον Χριστιανισμό, και πολιτισμό τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους, σοφιστές, ρήτορες, πανεπιστήμονες. Ο συνδυασμός αυτών των δύο έφερε τα χρηστά ήθη, τα οποία στην συνέχεια οδήγησαν στην ελευθερία των προγόνων μας, από τους κατακτητές Ρωμαίους. Οι ιεροί πρόγονοι μας, ζούσαν χωρίς καθόλου σεξουαλική διαφθορά. Τα χρηστά ήθη ζωής των Ελλήνων, είναι το πανάρχαιο διαχρονικό «μυστικό», για την επιβίωση του έθνους στο πέρασμα των αιώνων. Ταυτόχρονα όμως είναι και το κλειδί όλων των μεγάλων Ελληνικών στρατιωτικών πολιτικών και κοινωνικών επιτυχιών από καταβολής του Ελληνικού έθνους.

Όταν οι Ισραηλίτες αρνήθηκαν τον Σωτήρα-Λυτρωτή Χριστό, τον αποδέχτηκαν οι Έλληνες των πρωτοχριστιανικών αιώνων και του μεσαίωνα, οι οποίοι έκαναν τον Ιουδαϊκό Χριστιανισμό Ελληνικό. Για αυτό οι πρόγονοι μας από σκλάβοι έγιναν διοικητές του Ρωμαϊκού κράτους. Η ίδρυση της παγκόσμιας Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας από τους Ιουδαίους ένωσε όλη την οικουμένη. Αυτό έφερε την υποταγή των εθνών, κατάργησε τα σύνορα στην Μεσόγειο, Ευρώπη, Μικρά Ασία. Βόρεια Αφρική, Συρία, Ισραήλ σχημάτισε την πατρίδα που γεννήθηκε η Ορθοδοξία και δημιούργησε τις προυποθέσεις για την απελευθέρωση του Ελληνικού έθνους, το οποίο έφτασε στο απόγειο του, με την ανάληψη διοικήσεως του Ρωμαϊκού κράτους.

Οι Έλληνες των μεσαιωνικών αιώνων μέσα από την ηθική, την πίστη και την παιδεία έγιναν κληρονόμοι μιας παγκόσμιας αυτοκρατορίας (Ρωμαϊκή) και μια παγκόσμιας θρησκείας (Χριστιανισμός). Ο Χριστιανισμός αναδύθηκε και έγινε παγκόσμια θρησκεία με την εισαγωγή των Πλατωνικών διδασκαλιών από τους τρεις ιεράρχες και η αρχαία Ελληνική σοφία διασώθηκε και διατηρήθηκε στους αιώνες μέσα από την ενσωμάτωση της στην Ορθόδοξη-Χριστιανική πίστη. Δεν ήταν τυχαία ιστορικά γεγονότα ότι ο Τίμιος Σταυρός βρέθηκε για πρώτη φορά επί βασιλείας του Αγίου Κωνσταντίνου, όταν παραχωρήθηκε η Ρωμαϊκή εξουσία στους Έλληνες και επέστρεψε στα Ιεροσόλυμα από τον πρώτο Έλληνα αυτοκράτορα που ανέβηκε στον Ρωμαϊκό θρόνο της Κωνσταντινουπόλεως. Τα δύο αυτά μεγίστης-παγκόσμιας σημασίας γεγονότα δείχνουν ότι οι αναγεννημένοι από την Ορθοδοξία Έλληνες, είχαν την ευλογία και την απόλυτη στήριξη του Σωτήρα Χριστού να διοικήσουν την παγκόσμια Ρωμαϊκή αυτοκρατορία για να διδάξουν τον Θεό-Δημιουργό του Μέγα Αριστοκλή και τον Ελληνικό πολιτισμό στα έθνη κατά τους μεσαιωνικούς χρόνους.


Αν λαχταράς την λευτεριά σε ξένους μην ελπίζεις, παρ’ την ο ίδιος αν μπορείς αλλιώς δεν την αξίζεις. Αυτά είπε μεταξύ πολλών άλλων ο μεγαλύτερος υμνητής των δυο ιερότερων ανθρώπινων αξιών, της ελευθερίας και της αξιοπρέπειας, οι οποίες εiναι δημιουργήματα των αρχαίων Ελλήνων, κατά την σύγχρονη εποχή. Οι πρόγονοί μας όχι μόνον δημιούργησαν αυτές τις δύο αξίες, αλλά της “πότισαν” με αίμα, όσο κανένα άλλο Έθνος στην παγκόσμια ιστορία. Η ελευθερία του ανθρώπου είναι το πιο ακριβό αγαθό, δεν δίνεται δωρεάν ούτε από τον Θεό, ούτε από τους ανθρώπους, χρειάζεται πολύς αγώνας, κόπος, αίμα για να πάρεις πίσω την ζωή σου.

Η Ελευθερία του Ελληνικού έθνους είναι θεμελιωμένη επάνω στο αίμα, στις θυσίες και τις ζωές εκατομμυρίων Ελλήνων. Οι Άγιοι, οι Σοφοί και οι Ήρωες του Ελληνισμού και της Ορθοδόξου πίστεως, είναι οι αψευδείς μάρτυρες της παρουσίας του Χριστού στην ανθρωπότητα.

Αυτό μας το έδειξαν οι πόλεμοι των αγίων προγόνων μας, οι οποίοι πολεμούσαν όλους εκείνους τους αιώνες για να παραμείνουν ελεύθεροι και για να έχουν την διοίκηση της Ελληνικής-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Εάν η ζωή ήταν μόνον προσευχές, καθώς και υποστήριξη του Χριστού μέσω θεόσταλτων σωτήρων, τότε οι προγονοί μας, αυτοί οι τέλειοι χριστιανοί δεν θα χρειαζόταν να πολεμήσουν ποτέ κατά την μεσαιωνική εποχή. Θα έπρεπε δικαιωματικά να καθόταν όλους εκείνους τους αιώνες στα σπίτια τους-καναπέδες να περιμένουν τον αντίστοιχο Βατάτζη, τον οποίο περιμένουν αδίκως οι ραγιάδες σήμερα. Η προσμονή “θεόσταλτων σωτήρων” από τον Θεό είναι ένα από τα μεγαλύτερα δείγματα αμάθειας-παρακμής των ραγιάδων, οι οποίοι σαπισμένοι από την σεξουαλική διαφθορά αναμένουν βοήθεια από τον θεό.

Σκεφτείτε τι θα γινόταν εάν οι προγονοί μας οι άγιοι Έλληνες της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας σε κάθε εισβολή των αμέτρητων εχθρών μας αντί να πολεμούν να έκαναν μόνον συλλαλητήρια ; Θα είχε αφανιστεί η Ελλάδα πολλούς αιώνες πριν. Φανταστείτε την ώρα που εισέβαλαν οι Πέρσες, οι Αγαρηνοί, οι Γότθοι, οι Βούλγαροι, οι Ρώσοι, οι Άβαροι, oι Τούρκοι να έπαιρναν οι άγιοι πρόγονοι μας σημαίες και πανό να έκαναν συλλαλητήρια και να έλεγαν δεν πολεμάμε. Σε κάθε πρόταση παραδόσεως από τους εχθρούς, οι πρόγονοι μας απαντούσαν ΟΧΙ. Όλες τις φορές οι Έλληνες απάντησαν αρνητικά. Ο Χριστός βοηθά μόνον αυτούς που αγωνίζονται σκληρά, μόνον όσους πολεμούν, όσους ζούνε χωρίς σεξουαλικές ανωμαλίες. Αντιθέτως δεν βοηθά ποτέ όσους ζούνε μέσα στην σεξουαλική διαφθορά και ασπάζονται τον Διονυσιακό πολιτισμό. Επίσης ο Θεός δεν βοηθά ποτέ όσους είναι καθήμενοι σε έναν καναπέ, και περιμένουν την ελευθερία, να τους δοθεί ως “δώρο”, χωρίς να βοηθούν τον συνάνθρωπο, χωρίς να ζούνε ηθικά.

Όποτε στηρίξαμε τις προσδοκίες μας σε ξένους και σε προφητευόμενους σωτήρες για την απελευθέρωση, είτε για την διευθέτηση εθνικών θεμάτων, έχουμε υποστεί ταπεινώσεις και εθνικές συμφορές. Διαχρονικά η ανθελληνική δύση αφαιρεί καταστρέφει πολιτικά, στρατιωτικά, και πνευματικά τον Ελληνισμό. Τότε έρχονται οι εχθροί από την Ανατολή για να ολοκληρώσουν την καταστροφή. Πατήρ πάντων ο πόλεμος, όπως δίδαξε ο Μέγας προσωκρατικός Φιλόσοφος Ηράκλειτος. «Πόλεμος πάντων μεν πατήρ εστί, πάντων δε βασιλεύς, και τους μεν θεοὺς έδειξε τους δε ανθρώπους, τους μεν δούλους εποίησε τους δε ελευθέρους». Ο πόλεμος είναι ο πατέρας όλων, ο βασιλεύς των πάντων, και άλλους τους κατέστησε θεούς και άλλους ανθρώπους, άλλους τους έκανε δούλους και άλλους ελεύθερους. (Ηράκλειτος Fragmenta, απόφθεγμα 53, H. Diels and W. Kranz, «Die Fragmente der Vorsokratiker», vol. 1, 6th edn., Berlin: Weidmann, 1951: 150-182).


Το Ελληνικό έθνος ως πολιτιστική-γεωστρατηγική οντότητα, διαχρονικά στηρίζεται στην παιδεία-πολιτισμό και την Ορθοδοξία. Στα πλαίσια της αιώνιας σύγκρουσης των δύο παγκόσμιων πολιτισμών του Απολλώνιου και του Διονυσιακού, παρά τα θαύματα, τις διδασκαλίες και την Ανάσταση του Χριστού, η ιστορία της ανθρωπότητας είναι κατά κύριο λόγο στρατιωτική, γραμμένη με αίμα και φρικτά μαρτύρια-καταστροφές. Η τύχη της ανθρωπότητας καθορίζεται από τα μεγάλα πολεμικά γεγονότα. Τα υπόλοιπα γεγονότα έχουν δευτερεύουσες συνέπειες, σε σχέση με όσα διαδραματίζονται στα πεδία των μαχών. Ο πνευματικός βίος της Ελλάδας πρέπει να είναι προσανατολισμένος στην Ορθοδοξία, στην επιστροφή των Ελληνοχριστιανικών ηθών, στις διδασκαλίες του Αριστοκλή, με στόχο την ανάπτυξη εθνικής συνειδήσεως και στην δημιουργία ενός αξιόμαχου Ελληνικού στρατού. Μόνο με αυτούς τους τρόπους, θα επιβιώσουμε, θα τιμήσουμε και θα δικαιώσουμε τις θυσίες των βασιλέων, των στρατηγών, των αξιωματικών των στρατιωτών, των Αγίων και των μαρτύρων.

Υπάρχουν λαοί οι οποίοι με κλάματα, παρακάλια και βλαστήμιες, καλούν τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό να τους βοηθήσει. Όμως οι Έλληνες, μόνον με έναν τρόπο ξέρουν να καλούν τον Χριστό να τους υποστηρίξει, πολεμώντας. Όλοι οι Έλληνες εφάρμοσαν πιστά την διδαχή του στυλοβάτη του Ελληνισμού και της Ορδοδοξίας, του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου : ” Κρείττων γάρ επαινετός πόλεμος, ειρήνης χωριζούσης θεού. Για αυτό πολέμησαν ανά τους αιώνες, εκατομμύρια Έλληνες ήρωες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ OFFICIAL WEBSITE TOY ΑΓΓΕΛΟΥ-ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ (THE TIMES OF VOULGAROKTONOS).

Δεν υπάρχουν σχόλια :