Οι παραδοσιακές ΗΠΑ υπό την πολιορκία των ΛΟΑΤΚΙ: Η πρώτη λεσβία κυβερνήτης εκλέχτηκε στην Μασαχουσέτη με τους Δημοκρατικούς Πλέον μπορούν να προωθήσουν την δική τους ατζέντα

 Οι LGBTQ+ προσπαθούν εξ εφόδου να καταλάβουν την εξουσία αφού όχι μόνο οι υποψήφιοι αυξήθηκαν κατά 20% σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές αλλά κερδίζουν και σημαντικές θέσεις εξουσίας από τις οποίες θα προωθήσουν την ατζέντα τους.

Η Μόρα Χέιλι έγινε η πρώτη ανοιχτά λεσβία που πετυχαίνει να γίνει κυβερνήτης αμερικανικής Πολιτείας και μάλιστα της Μασαχουσέτης.

Δηλαδή μίας Πολιτείας η οποία έχει ως κέντρο της την Βοστώνη. Μία πόλη η οποία θεωρείται έκτο σημαντικότερο κέντρο επιρροής για όλες τις ΗΠΑ.

Για όσους δεν έχουν καταλάβει κυβερνήτης αμερικανικής πολιτείας σημαίνει επί της ουσίας κάποιον ο οποίος έχει την ισχύ και την δύναμη, ηγέτη μίας χώρας.

Που σημαίνει ότι η συγκεκριμένη θα μπορεί να επιβάλλει τις απόψεις της κοινότητας της ακόμα και στο εκπαιδευτικό σύστημα της Μασαχουσέτης, δηλαδή στα παιδιά.

Συνεπώς η κοινότητα LGBTQ+ κατάφερε όντως εξ εφόδου να καταλάβει την εξουσία. Γιατί αυτή πολιτεία θα είναι μόνο η αρχή εάν το φαινόμενο αυτό συνεχιστεί…

Οι παραδοσιακές ΗΠΑ τελούν πλέον υπό πολιορκία από την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ.

Είναι η πρώτη ανοιχτά λεσβία που εκλέγεται κυβερνήτρια στις ΗΠΑ, ενώ αποτελεί και την πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει αυτή τη θέση στη Μασαχουσέτη.

«Εκείνοι που με ψήφισαν και εκείνοι που δεν το έκαναν, να ξέρουν ότι θα είμαι μια κυβερνήτρια για όλους και θα συνεργαστώ με όποιον θέλει να κάνει τη διαφορά σε αυτή την πολιτεία», δήλωσε η 51χρονη Δημοκρατική, γενική εισαγγελέας της Μασαχουσέτης.

«Θέλω να πω κάτι σε κάθε μικρό κορίτσι και κάθε νεαρό ΛΟΑΤΚΙ άτομο εκεί έξω. Ελπίζω το αποψινό να σας δείχνει ότι μπορείτε να γίνεται οτιδήποτε, οποιοσδήποτε θέλετε να είστε, χωρίς κανένας και τίποτα να σας εμποδίσει, εκτός από τη δική σας φαντασία. Και αυτό δεν πρόκειται να συμβεί», τόνισε.

«Στέκομαι απέναντί σας απόψε, υπερήφανη που είμαι η πρώτη γυναίκα και το πρώτο ομοφυλόφιλο άτομο που εκλέγεται κυβερνήτης της Μασαχουσέτης», συμπλήρωσε.

Πλέον πρόκειται για την σύγκρουση δύο κόσμων: Του παλιού κόσμου με τις παραδοσιακές αξίες, όπου υπάρχουν τα δύο φύλα, ο θεσμός της οικογένειας, η πατρίδα και η θρησκεία και ο νέος κόσμος που κάποιοι εξτρεμιστικοί κύκλοι της Ουάσινγκτον που ελέγχουν το κόμμα των Δημοκρατικών θέλουν να επιβάλλουν με κάθε τρόπο και μέσο.

Ένας κόσμος στον οποίο δεν θα υπάρχουν φύλα, δεν θα υπάρχει οικογένεια, τουλάχιστον όπως την ξέρουμε, θα έχει καταργηθεί η πατρίδα, τα σύνορα και η εθνική καταγωγή.

Σίγουρα η θρησκεία θα αντικατασταθεί με ένα άλλο είδος θρησκείας, την θρησκεία του υλισμού (για τους γνωρίζοντες του Εωσφορισμού).

Σε αυτό το νέο κόσμο δεν θα χωράνε όσοι θέλουν να συνεχίσουν να είναι παραδοσιακά άτομα.

loading...