ΕΞΑΠΛΩΘΗΚΑΝ στην Ευρώπη οι ΝΑΖΙ των Ουκρανών – Σχεδίαζαν ΕΠΙΘΕΣΗ στην Ιταλία – ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

 

Η δημοσιογράφος Lara Logan αναφέρει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι διάφορες υπηρεσίες πληροφοριών τους χρηματοδοτούν και εξοπλίζουν τους Ναζί στην Ουκρανία εδώ και πολύ καιρό, με αποτέλεσμα να εξαπλώνονται σε όλη την Ευρώπη και να σχεδιάζουν επιθέσεις ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ Η ΙΤΑΛΙΑ!!!

Η ιταλική αστυνομία έχει συλλάβει αρκετούς Ναζί που συνδέονται με το ουκρανικό τάγμα Azov που πολεμούν κατά των Ρώσων.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία συνέλαβε πέντε μέλη της ιταλικής οργάνωσης που ονομάζεται Τάγμα του Χάγκαλ την Τρίτη, ενώ ακόμη ένα μέλος της συμμορίας τους αναζητείται από τις αρχές. Ένας από τους συλληφθέντες, ο Τζιαμπιέρο Τέστα, πιστεύεται ότι σχεδίαζε επίθεση σε αστυνομικό τμήμα στην Νάπολη.

Το εναπομείναν μέλος της συμμορίας, ο Ουκρανός υπήκοος, ο Anton Radomsky, βρίσκεται στην Ουκρανία πολεμώντας τους Ρώσους μαζί με το ναζιστικό τάγμα Azov, μια σημαντική μονάδα του ουκρανικού στρατού.

Οι ιταλικές αρχές κατηγόρησαν την ομάδα ότι συσσώρευε όπλα και σχεδίαζε να πραγματοποιήσει τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον στόχων πολιτών και αστυνομίας στη χώρα. Επιπλέον, η ιταλική αστυνομία συγκέντρωσε πολυάριθμο ναζιστικό και φασιστικό προπαγανδιστικό υλικό, σφαίρες, όπλα, ρούχα τακτικής και άλλα στοιχεία.

Δείτε:

loading...