Ο ασύμμετρος πόλεμος της Γερμανίας κατά της ευρωζώνης


 Οι αλλεπάλληλες κρίσεις της ευρωζώνης από το 2010 μέχρι σήμερα και η κακοδιαχείρισή τους από τους «ιθύνοντας» της ΕΕ και του ΔΝΤ με ανορθόδοξα οικονομικά μέσα, αναιρώντας τους ορθολογικούς κανόνες της Πολιτικής Οικονομίας και τους κανόνες του δικαίου, θα πρέπει να μας υποψιάσουν για την ύπαρξη ενός διεστραμμένου οικονομικού εγκεφάλου, με στόχο την καταστροφή της ευρωζώνης. Χωρίς οι εγκληματικές του προθέσεις, ωστόσο, να γίνονται αντιληπτές επειδή προηγουμένως έχει φροντίσει να κατασκευάσει κάποιον εχθρό, π.χ. ανθελληνική υστερία, αντιρωσική υστερία με αποτέλεσμα ο ίδιος να παραμένει αόρατος. Που είναι ο ορισμός του ασύμμετρου πολέμου!


Γράφει η ΑΙΘΡΑ ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ Οικονομολόγος


   Με αόρατο εχθρό των λαών της ευρωζώνης, ανεξαιρέτως, την Γερμανία με όπλο μαζικής καταστροφής την δημοσιονομική πειθαρχία (ενοχοποίηση των ελλειμμάτων) με στόχο  την λεηλασία της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας τους για την διάσωση των γερμανικών τραπεζών που συνεχίζουν να κινδυνεύουν – με βάση τα (πραγματικά) στοιχεία του γερμανικού ισοζυγίου χρηματοοικονομικών συναλλαγών –  συμπαρασύροντας στον κίνδυνο και τις γαλλικές τράπεζες και αμερικανικά κερδοσκοπικά κεφάλαια. Εξ ου και η εμπλοκή του ΔΝΤ στη δήθεν, ελληνική διάσωση.


      Αντί η ΕΚΤ και οι γερμανικές κυβερνήσεις να αφήσουν τους διεφθαρμένους Γερμανούς τραπεζίτες να  χρεοκοπήσουν το 2008, διασώζοντας μόνο τις καταθέσεις! Όπως έκανε η Ισλανδία το 2010. Απονέμοντας δικαιοσύνη. Στην ευρωζώνη δεν συνέβη αυτό, επειδή η αποκάλυψη της χρεοκοπίας των γερμανικών τραπεζών θα ήταν τεράστιο πλήγμα στο γερμανικό umber ales! Συνεπώς, γερμανικά σκεπτόμενοι, ένας Γ΄ΠΠ θα ήταν ευχής έργο για τη Γερμανία προκειμένου να κρύψει κάτω από τα συντρίμμια της Ευρώπης το ταπεινωμένο γερμανικό umber ales.  Η παλιά γνωστή Γερμανία του Β΄ΠΠ. Αλλάζοντας μόνο τα πολεμικά της μέσα.


    Με συνεργούς της Γερμανίας και όλες τις ελίτ της ΟΝΕ λόγω των κοινών τους συμφερόντων από το μοίρασμα της δημόσιας περιουσίας των χωρών τους (αποκρατικοποιήσεις) κατ’ επιταγή των θεσμών (πρώην τρόικας), και χωρίς οι ίδιες να εκτίθενται. Απόδειξη ότι οι ελίτ δεν έχουν πατρίδα, μόνο συμφέροντα. Γι’ αυτό καμία εμπιστοσύνη στα ΜΜΕ πρώτης κυκλοφορίας!


   


   Μόνο η διάλυση της ΟΝΕ θα οδηγήσει τις γερμανικές τράπεζες σε χρεοκοπία, βάζοντας τέλος στην λεηλασία της ευρωζώνης. Ενώ ο κίνδυνος ενός Γ΄ΠΠ μοιάζει να απομακρύνεται, καθώς οι κυρίως, εμπλεκόμενοι στον πόλεμο της Ουκρανίας, όπως πληροφορούμαστε, οδεύουν προς διαπραγματεύσεις.  Ουδείς ενδιαφέρεται για το γερμανικό αδιέξοδο.


    Με βάση τα παραπάνω, είναι προφανές, ότι για την Ελλάδα η έξοδος από την ΟΝΕ είναι θέμα εθνικής επιβίωσης καθώς η καταστροφή της Ελλάδας συμφέρει την Γερμανία, για το απλό λόγο ότι, όσο μεγαλύτερο το χρέος τόσο μεγαλύτερο το μερίδιο των Γερμανών τραπεζιτών στα έσοδα από τους υδρογονάνθρακες. Με ορατό τον κίνδυνο μετατροπής της Ελλάδας σε Ιράκ της Ευρώπης, Και μόνο ο ελληνικός λαός μπορεί να βγάλει την Ελλάδα, από την «φωλιά των λύκων»!

https://www.militaire.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :