ΕΊΣΤΕ ΈΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΌ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΌ ΠΑΝΙΚΌ; ΚΑΙ ΈΛΛΕΙΨΗ;

Είστε έτοιμοι για ακόμη υψηλότερες τιμές στα προϊόντα;

Είστε έτοιμοι για το απόλυτο χάος;

11 Νοεμβρίου 2022

Τις τελευταίες εβδομάδες, πολλοί εμπειρογνώμονες του κλάδου διατροφής κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για αυξανόμενες αβεβαιότητες στις αλυσίδες εφοδιασμού τροφής. Ο πολίτης πρέπει να προετοιμαστεί για ακόμη χειρότερες καταστάσεις…
Συνειδητοποιήστε ότι όλα ήταν ενορχηστρωμένα και προγραμματισμένα για δεκαετίες από τα αφεντικά των πολιτικών σας – Γιατί τους μοίραζαν τόσες δεκαετίες λεφτά απο την τότε ΕΟΚ; Τόσο τους αγαπούσαν και τόσο ήθελαν την πρόοδο τους;;;

Οι περισσότεροι άνθρωποι γύρω σας δεν θα μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς και θα χρεοκοπήσουν! Αν δεν είναι χρεοκοπημένοι. Αυτό θα προκαλέσει έναν γενικό οικονομικό πανικό σύντομα, ο οποίος θα συμβεί ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο, καθώς οι μαυροι μας ελέγχουν μέσω των οικονομικών.

Άδεια ράφια

Οι αγοραστές θα βρεθούν αντιμέτωποι με την αύξηση των τιμών των παντοπωλείων και των σούπερ μάρκετ, την αβεβαιότητα σχετικά με τα απρόβλεπτα αποθέματα προϊόντων και τα άδεια ράφια στα αγαπημένα τους σούπερ μάρκετ. Πολλοί περίμεναν ότι οι ελλείψεις θα είχαν εξαφανιστεί μέχρι τώρα, αλλά αυτό δεν ισχύει Βρήκαμε ότι και η Washington Post, που διευθύνεται από την τους μασόνους, παραδέχεται ότι τα ράφια των καταστημάτων θα αδειάσουν ακόμη περισσότερο τους επόμενους μήνες, καθώς οι ελλείψεις γίνονται ακόμη μεγαλύτερες.

Τα αποθέματα τροφίμων στα σούπερ μάρκετ θα είναι περιορισμένα και πιο ακριβά

Ενώ τα τρόφιμα εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα στα σούπερ μάρκετ μας, οι επιλογές γίνονται όλο και πιο περιορισμένες και επίσης σημαντικά πιο ακριβές, αφήνοντας πολλούς σκληρά εργαζόμενους να μην μπορούν να αγοράσουν τα βασικά προϊόντα που χρειάζονται για να ταΐσουν τις οικογένειές τους.

“Αυτή η τάση είναι πιθανό να αυξηθεί μόνο κατά τη διάρκεια της φετινής εορταστικής περιόδου”

Θα έλεγα, βασιστείτε σε αυτό, γιατί αυτό είναι το πολυπόθητο σχέδιό τους.

Πολλά ράφια θα παραμείνουν άδεια

Πολλά ράφια καταστημάτων σε όλη την Αμερική, αλλά και πέρα ​​από αυτήν, έχουν εξαφανιστεί. Και θα παραμείνουν άδεια καθώς τα παντοπωλεία αγωνίζονται να αναπληρώσουν τις καθημερινές ανάγκες, όπως γάλα, ψωμί, ζυμαρικά, σούπες σε κονσέρβες και προϊόντα καθαρισμού. Ένα από τα μεγαλύτερα παράπονα που δέχονται σήμερα τα σούπερ μάρκετ είναι η έλλειψη κρέατος και κοτόπουλου λίγο πριν τις γιορτές. Και οι αγοραστές παρατηρούν επίσης ότι οι τιμές είναι ήδη στην κορυφή! Η προσφορά κρέατος, για παράδειγμα, είναι μικρότερη φέτος από πέρυσι.

Ο πληθωρισμός των τροφίμων και οι ελλείψεις προσφοράς επηρεάζουν ολόκληρη τη βιομηχανία τροφίμων

Και τα δύο προβλήματα δεν θα τελειώσουν σύντομα, γιατί κάθε μέρα θα έχουμε ένα νέο πρόβλημα. Είναι «η νεα κανονικότητα». Στην αρχή πιστεύαμε ότι ήταν μια κρίση – τώρα ξέρουμε ότι είναι ένα νέο φυσιολογικό φαινόμενο και πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό».

Η «έλλειψη» οδηγών φορτηγών μπορεί να αυξηθεί ακόμη περισσότερο

Η υποτιθέμενη έλλειψη οδηγών, η οποία έχει επιβραδύνει την αλυσίδα εφοδιασμού και την ικανότητα των παντοπωλείων να ανανεώνουν γρήγορα τα ράφια τους τα τελευταία χρόνια, είναι πιθανό να αυξηθεί περαιτέρω καθώς οι τιμές του ντίζελ εκτοξεύονται, μεταξύ άλλων. Αυτό έχει θέσει τον κώδωνα του κινδύνου μεταξύ πολλών «ειδικών», οι οποίοι προειδοποιούν για ακόμη υψηλότερες τιμές των αγαθών και κινδύνους για τον εφοδιασμό τροφίμων, καθώς οι φορτηγατζήδες πληρώνουν περισσότερα για καύσιμα.

Οι Τέκτονες μας λένε ότι τα αποθέματα ντίζελ έχουν εξαντληθεί

Και μας τρομάζουν επίσης ότι σύντομα θα υπάρχουν τεράστιες ουρές στα παντοπωλεία και στα σούπερ μάρκετ. Και ότι εμείς οι απλοί άνθρωποι πρέπει να αντιμετωπίσουμε το γεγονός ότι οι τιμές των ειδών πρώτης ανάγκης θα συνεχίσουν να σημειώνουν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, καθώς η αξία των χρημάτων μας συνεχίζει να πέφτει. Πρέπει να έχουμε απόθεμα, γιατί αν τα πράγματα γίνουν πραγματικά πιο δύσκολα, τα βασικά αποθέματα θα εξαφανιστούν σύντομα από τα καταστήματα.

KORAKAS NEWS

loading...