Μέλος της οικογένειας του προέδρου της Κιβωτού εμπλέκεται εν γνώσει του είτε από άγνοια με τις Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες (ΜΙΤ).

Έγινε αυτό εν γνώση τους ; Η από άγνοια ; Κυριολεκτικά η κατάσταση στην Ελληνική επικράτεια είναι εκτός ελέγχου. Στην πολύκροτη υπόθεση της Κιβωτού, έχει εμπλοκή και η Τουρκική ΜΙΤ.


Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός-Γεωπολιτικός αναλυτής (Contact : [email protected] και official website The Times of Voulgaroktonos)..

Η οικογένεια της νέας προέδρου της ΜΚΟ η Κιβωτός του κόσμου Α. Μαρτίνου, ήταν χορηγός για την δημιουργία του Εωσφορικού αγάλματος που έγινε για λογαριασμό των Τουρκικών μυστικών υπηρεσιών το 2017 στο Παλαιό Φάληρο, Η ενέργεια αυτή έγινε στα πλαίσια του υβριδικού πολέμου ανάμεσα στην Τουρκία και την Ελλάδα. Γνωρίζει η οικογένεια Μαρτίνου σε ποια ακριβώς χορηγία συμμετείχε ; Η έχει πλήρη άγνοια και δαπάνησε ένα σοβαρό χρηματικό ποσό για λόγους δημοσίων σχέσεων και κοινωνικής αίγλης ; (1) Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις δωρητών που κυριολεκτικά αγνοούν με ποιους συνεργάζονται και ευεργετούν.

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟ ΓΛΥΠΤΟ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΤΟ 2017 ; ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;

Στα πλαίσια του υβριδικού πολέμου η Τουρκική ΜΙΤ συμμετέχει στην διακίνηση μεταναστών, σε εμπρησμούς, στην προώθηση ουσιών, στην παραποίηση και την μετατροπή των θρύλων-παραδόσεων του Ελληνικού έθνους σε Ορθόδοξες προφητείες. Επίσης συμμετέχει σε καταστροφές-δολιοφθορές, στην διακίνηση πορνογραφικού υλικού, σε επιχειρηματικές δραστηριότητες, ενώ έχει διαβρωτική-διχαστική παρουσία στα Ελληνικά γήπεδα, ανάμεσα στους οπαδούς των ομάδων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και μέσα από την πολύ δυναμική παρουσία σε διάφορες παγανιστικές ομάδες στην Ελλάδα. Οι πράκτορες της Μιτ στα πλαίσια των δραστηριοτήτων τους έχουν δημιουργήσει παγανιστικές ομάδες. Ο παγανισμός-Διονυσιακός πολιτισμός, οι ουσίες, η αλλοίωση της Ελληνικής ιστορίας, οι παραποιημένες προφητείες κάτω από την καθοδήγηση των Τούρκων-πρακτόρων ασκούν ισχυρή διαλυτική-καταστροφική δράση στην Ελληνική κοινωνία και το έθνος. Τα διδάγματά και οι πρακτικές του παγανισμού έχουν δημιουργήσει άνευ προηγουμένου διχαστικό πνεύμα, στην Ελληνική επικράτεια, μεταξύ παγανιστών και Ορθοδόξων χριστιανών.

Οι καταστροφικές πυρκαγιές το φετινό καλοκαίρι (2022) σε διάφορα μέρη της Ελληνικής επικράτειας, όπως αυτή στα Βατερά της Λέσβου, και το σκάνδαλο με την μη κυβερνητική οργάνωση η Κιβωτός του κόσμου, φέρνουν ξανά στην μνήμη μας τις παλαιότερες εφιαλτικές αποκαλύψεις της στήλης Ισχύς δια της γνώσεως και των Τουρκικών ΜΜΕ για την δράση των Τούρκων πρακτόρων σχετικά με τους εμπρησμούς των Ελληνικών δασών στα νησιά του Αιγαίου, καθώς και άλλες πολλές επικίνδυνες δραστηριότητες.

Αυτά δεν πρέπει ποτέ να τα ξεχνάμε καθώς είναι απαραίτητο να θυμόμαστε με ποιους έχουμε να κάνουμε. Τον Απρίλιο του 2009 μέσα από την στήλη Ισχύς δια της Γνώσεως και τον Δεκέμβριο του 2011 για άλλη μια φορά αποκαλύπτονταν ότι Τούρκοι πράκτορες έκαναν τους εμπρησμούς στα Ελληνικά νησιά, Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από την στήλη Ισχύς δια της γνώσεως και ομολογίες για τις συνθήκες υπό τις οποίες έκαψαν τα νησιά, αναφερόταν σε δύο Τουρκικές εφημερίδες. Εκεί ομολογείται ότι πραγματοποιούσαν εμπρησμούς στα Ελληνικά δάση με την δικαιολογία των αντιποίνων, καθώς οι Έλληνες “στήριζαν’ το ΡΚΚ. Νέο ρεπορτάζ από την εφημερίδα Milliyet επιβεβαιώνουν τις δηλώσεις που είχε κάνει αρκετά χρόνια πριν ο τέως πρωθυπουργός της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ, σύμφωνα με τις οποίες Τούρκοι πράκτορες πυρπολούσαν Eλληνικά δάση στην Μυτιλήνη και σε άλλα νησιά.

Ο αρθρογράφος Can Dundar στην Τουρκική εφημερίδα έκανε αναφορά σε ειδική-μυστική έκθεση σύμφωνα με την οποία έγινε διείσδυση Τούρκων πρακτόρων σε Ελληνικό στρατόπεδο της Λαμίας. Οι Τούρκοι πράκτορες έκαναν-εμπρησμούς Ελληνικών δασικών εκτάσεων σε Λέσβο, Κρήτη και Ρόδο καθώς και σε άλλα τουριστικά θέρετρα σε αντίποινα για την “υποστήριξη που παρείχε” η Ελλάδα στους Κούρδους. Ο Τούρκος δημοσιογράφος επικαλείται μυστική έκθεση η οποία διέρρευσε και περιήλθε εν γνώσει του. «Μετά τις πυρκαγιές, και τους εκρηκτικούς μηχανισμούς που τοποθετήθηκαν σε Ελληνικά νησιά, όλα σταμάτησαν για κάποιο διάστημα. Τότε η Ελλάδα είχε την υποστήριξη του PKK και όλα τελείωσαν», αναφέρει το δημοσίευμα. Χωρίς όμως να διευκρινίζει τι είδους “βοήθεια” δέχτηκε η Ελλάδα και γιατί οι Τούρκοι πράκτορες υποτίθεται πως σταμάτησαν τις εγκληματικές επιχειρήσεις τους στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της Μilliyet Can Dundar, η MIT είχε απαντήσει στην έκθεση του διευθυντή από το γραφείο του Γιλμάζ και ζητούσε την εξαφάνισή της! Η Τουρκική ΜΙΤ ανέφερε πως “Οι επιθέσεις στα δάση της Ελλάδος, οι βομβιστικές ενέργειες και οι εμπρησμοί στην Κρήτη, στην Λέσβο και την Ρόδο, είναι κρατικά μυστικά ακόμη και στο επίπεδο αναφορών και δεν πρέπει να δημοσιευτούν, γιατί κάτι τέτοιο θα μπορούσε να προκαλέσει την εκμετάλλευσή τους από άλλα κράτη και να δημιουργήσει θέμα αμοιβαιότητας”. Ο Τούρκος με σαφέσταστο τρόπο γράφει στο άρθρο του πως την εποχή εκείνη, “Η Τουρκία ήταν εξοργισμένη για την “φιλοξενία” των μελών του PKK στην Ελλάδα”. Για αυτό κάποιοι είπαν “Εφόσον εκείνοι μας πονούν, το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς”. Δύο ομάδες χωρίς να γνωρίζει η μία την ύπαρξη της άλλης, ξεκίνησαν τη δράση τους. Tότε οι ειδικές δυνάμεις ανέλαβαν τις πυρκαγιές, ο τομέας μυστικών υπηρεσιών τις βόμβες» υπογραμίζει ο Dundar.

Επίσης αναφέρει πως εάν οι δράστες στην επικίνδυνη αποστολή τους συλλαμβάνονταν, δεν θα αναγνωρίζονταν από το Τουρκικό κράτος. «Μετά τις βόμβες και τις πυρκαγιές στα Ελληνικά νησιά, στην Τουρκία ξέσπασαν μεγάλες πυρκαγιές. Μετά από λίγο καιρό Έλληνες επικοινώνησαν τους Τούρκους αρμόδιους και ζήτησαν «παύση πυρός.» Η συμφωνία έγινε αποδεκτή και οι εμπρησμοί σταμάτησαν. Μετά για λίγο καιρό έπαψε και η φιλοξενία του PKK από την Αθήνα. Την ύπαρξη έκθεσης που δείχνει την δράση του Τουρκικού παρακράτους στα Ελληνικά δάση των νησιών του Αιγαίου αποδεικνύει, η αναφορά που δημοσίευσε τότε η Τουρκική εφημερίδα Vatan σχετικά με τους εμπρησμούς στα νησιά του Αιγαίου μέχρι το 2010.

Μεταξύ άλλων η εφημερίδα κάνει αναφορά στην έκθεση του διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Κουτλού Σαβάς επι κυβερνήσεων Μεσούτ Γιλμάζ, σχετικά με το σκάνδαλο Σουσούρλουκ που δείχνει την σχέση του κράτους με το παρακράτος. Στην έκθεση του σύμφωνα με την Vatan o εισαγγελέας αφιερώνει 12 σελίδες «σχετικά με τις πυρκαγιές στην Ελλάδα». Ολόκληρη η μυστική έκθεση βρίσκεται στους φακέλους της δίκης της οργάνωσης Εργκενεκόν. Όλα τα στοιχεία βρέθηκαν κατά τη διάρκεια τότε σύλληψης μέλους της Εργκενεκόν, Ντογού Περίντσεκ. Στα στοιχεία τα οποία βρέθηκαν στο σπίτι του Περίντσεκ αποκαλύπτονταν πως είχε συγκροτηθεί ειδική ομάδα από το Γενικό Επιτελείο Στρατού, Χωροφυλακής και των Δυνάμεων Ασφαλείας, για τις δραστηριότητες σχετικά με τους εξωτερικούς στόχους.

Σύμφωνα με την αναφορά η ομάδα δράσης σταμάτησε τις κακουργηματικές δραστηριότητες της όταν άρχισαν να δημοσιεύονται ειδήσεις για τη δράση της. Η Vatan δημοσίευσε μέρος της έκθεσης που ανέφερε «Ως πρώτος στόχος έχει επιλεγεί ο Οτσαλάν. Αλλά έχει γίνει στόχος επίθεσης και ο χώρος συγκέντρωσης στην Λαμία του PKK. Ο συγκεκριμένος χώρος άλλαξε τρεις φορές σημείο αλλά βρίσκεται στην ίδια περιοχή. Επιτεθήκαμε σε πολλά σημεία σε Ελλάδα, Βουλγαρία και Ρουμανία που φιλοξενούσαν στελέχη του ΡΚΚ, ενώ και την επόμενη δεκαετία κάηκαν δάση στην Κρήτη, την Λέσβο και την Ρόδο. Οι καταστροφές αυτές όπως οι εμπρησμοί γίνονται στα πλαίσια του υβριδικού πολέμου καθώς και των θρησκευτικών πεποιθήσεων των Τούρκων πρακτόρων και των Γκρίζων Λύκων.

Η ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΈΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.

Διαβάζοντας τους αρχαίους συγγραφείς Εκαταίο Μιλήσιο (Στράβων 7, 321), Θουκυδίδη (Α, 3 – 9), Ηρόδοτο (Ιστορία Α 54 – 58), Ισοκράτη (Παναθηναϊκός, Ελένης εγκώμιον 68 – 69, Πανηγυρικός κ.α.), Διόδωρο (1, 23-24 και 28-29, Μ, Απόσπασμα 3),και τον Μέγα Αριστοκλή, τον Ύπατο των φιλοσόφων (Μενέξενος 245c-d), διαπιστώνουμε ότι πριν από τους Τρωικούς πολέμους και συγκεκριμένα το 1500 π.Χ. ξεσπούν στην Αίγυπτο λοιμώδης ασθένειες (οι 7 πληγές, σύμφωνα με την Αγία Γραφή) και οι ντόπιοι τις αποδίδουν στους ασεβείς αλλόφυλους. Για να αποφύγουν την οργή των ντόπιων οι μετανάστες που ζούσαν στην Αίγυπτο συσπειρώνονται και φεύγουν σε άλλα μέρη. Ένα μέρος των Ισραηλιτών με αρχηγό τον Μωυσή κατευθύνονται δια ξηράς στην Ιουδαία. Με αρχηγό τον Κάδμο οι Φοίνικες πέρασαν σε πολλά Ελληνικά νησιά στο Αιγαίο, καθώς και στην Βοιωτία όπου έκτισαν την Καδμεία ή Θήβα της Ελλάδας.

Η πόλη αυτή ονομάστηκε Καδμεία από το όνομα του Κάδμου και Θήβα λόγω της πατρίδας του Κάδμου, τις Θήβες της Αιγύπτου. Σύμφωνα με το Πάριο χρονικό κάτι που διαβεβαιώνουν οι μεγάλοι σοφοί Αριστοκλής-Πλάτωνας, Ηρόδοτος, Ισοκράτης, Θουκυδίδης και άλλοι, οι Δαναοί έφτασαν στην Πελοπόννησο το έτος 1511 π.Χ. και ο Κάδμος στην Βοιωτία το έτος 1519 π.Χ. Οι Δαναοί έλαβαν μέρος στον Τρωικό πόλεμο (έγινε το έτος 1218 – 1209 π.Χ). Αντίθετα οι Καδμείοι ή Θηβαίοι δεν έλαβαν μέρος στον Τρωικό πόλεμο και κατά τα Περσικά μήδισαν, επειδή ήσαν Φοινικικής-βαρβαρικής καταγωγής (Ηρόδοτος). Σύμφωνα και με τον Ευριπίδη (Φοίνισσες 247), «κοινόν αίμα» ενώνει τους Θηβαίους με τους Φοίνικες. Ο Εκαταίος-Μιλήσιος αναφέρει ότι η Πελοπόννησος πριν από τους Έλληνες την κατοίκησαν βάρβαροι. Εξάλλου, ολόκληρη σχεδόν η Ελλάδα κατοικία βαρβάρων υπήρξε, στους παλιούς καιρούς, αυτά αναφέρουν όσοι μνημονεύουν αυτά τα πράγματα, γιατί ο Πέλοπας έφερε ένα λαό από τη Φρυγία στη χώρα που απο αυτόν ονομάστηκε Πελοπόννησος, και ο Δαναός από την Αίγυπτο, και οι Δρύοπες, οι Καύκωνες κι οι Πελασγοί κι οι Λέλεγες και άλλοι τέτοιοι λαοί μοίρασαν τους τόπους πάνω και κάτω από τον ισθμό. Γιατί την Αττική κατέλαβαν Θράκες προκαλώντας φοβερή γενοκτονία με τον θεουργό Εύμολπο, την Δαυλίδα της Φωκίδας ο Τηρεύς, την Καδμεία οι Φοίνικες που ήρθαν με τον Κάδμο.

Ην ότε υας Βοιωτιον ένεπον. Και από των ονομάτων δε ενίων το βάρβαρον εμφαίνεται, Κέκροψ, και Κόδρος, και Αίκλος, και Κόθος, και Δρύμας, και Κρίνακος. Ο Ηρόδοτος αναφέρει και τον επιβεβαιώνει ο Μέγας Αριστοκλής ότι οι Φοίνικες ήρθαν από την Αίγυπτο, από το 1519 π.Χ. και μετά. Εκείνοι κατέκτησαν δια της βίας Στερεά Ελλάδα-Πελοπόννησο, νησιά του Αιγαίου και επέβαλαν το δωδεκάθεο.

Οι Φοίνικες ίδρυσαν το Σημιτικό μαντείο των Δελφών. Από την Θήβα και τους Δελφούς προερχόταν όλα τα δεινά του Ελληνικού έθνους. Στην μυθολογία-ιστορία, αναφέρονται πολλοί χρησμοί του Φοινικικού μαντείου, για χιλιάδες-φοβερές θυσίες, στους «θεούς»-δαίμονες, της αρχαίας θρησκείας. Αμέτρητα ήταν τα αθώα θύματα, κυρίως αγνοί νέοι. Τα άτυχα παιδιά, θυσιάστηκαν από τους αιμοσταγείς-αλλοδαπούς ιερείς του παγανισμού, με εντολή του Δελφικού ιερού. Ο σκοτεινός παγανισμός ήταν η θανατηφόρα μάστιγα του Ελληνισμού. Η αρχαία θρησκεία, κατέρρευσε κάτω από το βάρος των γενοκτονιών και των αισχρών εγκλημάτων της. Το απόγειον της κακουργίας και του ανθελληνισμού των σκοτεινών παραγόντων της αρχαίας Θρησκείας, ήταν οι τρομερές διώξεις των σοφών επιστημόνων στην Αθήνα, με δίκες-καταδίκες “περί αθεΐας” και την θανάτωση πολλών φιλοσόφων, επιστημόνων, πολιτικών, ποιητών, σοφιστών, ρητόρων κλπ. Οι Φοινικικές ορδές κατέκτησαν τους Έλληνες με άγριες σφαγές, και μεθοδικές γενοκτονίες. Τους αφαίρεσαν τις περιουσίες και τους μετέβαλαν σε δούλους όπως ήταν οι είλωτες στην Σπάρτη. Τους επέβαλαν την θρησκεία τους, και έκλεψαν τα «ιερά» τους, τα οποία χρησιμοποίησαν πλέον για την δική τους θρησκεία. Εμφύλιοι πόλεμοι. Η επίκληση λόγων για τις άγριες εμφύλιες πολεμικές συρράξεις στην αρχαία Ελλάδα, είναι εφικτό να διαπιστωθούν με βάση τον Πελοποννησιακό Πόλεμο και τους κίβδηλους χρησμούς τους οποίους έδινε το Φοινικικό μαντείο των Δελφών.

Ο Θουκυδίδης αφιέρωσε ένα σημαντικό μέρος της ιστορίας του, στις αιτίες του εμφυλίου ανάμεσα στην Αθήνα και την Σπάρτη. Ο Πελοποννησιακός πόλεμος ήταν ο τρομερότερος εμφύλιος της αρχαίας Ελλάδος, ευθύνεται σε σημαντικό βαθμό για την παρακμή στην αρχαία εποχή, είχε και αυτός όπως όλοι οι εμφύλιοι θρησκευτικά κίνητρα. Πίσω από αυτή την τρομερή γενοκτονία βρισκόταν για πολλοστή φορά το Δελφικό μαντείο και με τις Φοινικικής καταγωγής Πυθίες παρακινούσε τους Σπαρτιάτες και τους Αθηναίους σε φονικότατες συγκρούσεις και απίστευτες θηριωδίες, μέσα από τους εκατέρωθεν κίβδηλους χρησμούς τους οποίους έδινε σκόπιμα (Θουκιδiδης Ιστορία. Α-4). Οι σκοτεινοί παράγοντες της αρχαίας θρησκείας υποκίνησαν τον Πελοποννησιακό πόλεμο για να τιμωρήσουν-πλήξουν και να απομακρύνουν από την εξουσία της Αθηναϊκής πολιτείας τον Περικλή και τους σοφούς φίλους του Αναξαγόρα, Ιπποκράτη, Ηρόδοτο, Φειδία οι οποίοι αμφισβητούσαν την ύπαρξη των Ολύμπιων Θεών και με τις διδασκαλίες τους αποδομούσαν την ξενόφερτη θρησκεία από την Αίγυπτο. Ενδεικτικά αναφέρει ο Ευριπίδης : ” Αν οι θεοί κάνουν αισχρές πράξεις δεν είναι θεοί¨ (Martin Nilson, “Η ιστορία της αρχαίας Ελληνικής θρησκείας”, σελίδα 287). Είναι γνωστό σε όλους ότι οι Ολύμπιοι δαίμονες διακατεχόταν από τις πιο ανώμαλες και παρά φύσιν σεξουαλικές επιθυμίες. Η Επιρροή του Αναξαγόρα, του Ιπποκράτη και των άλλων σοφών-φίλων του Περικλή στους Αθηναίους πολίτες ήταν πολύ μεγάλη και η Ολύμπια θρησκεία κινδύνευε με κατάρρευση. Για αυτό οι σατανικοί ιερείς υποκίνησαν τον Πελοποννησιακό πόλεμο, με στόχο την ανατροπή του Περικλή, την απομάκρυνση των “άθεων” φίλων του και τον περιορισμό της Ελληνικής φιλοσοφίας που άνθιζε στην Αθήνα. Στον αντίποδα στην Σπάρτη εκείνη την εποχή δεν υπήρχε τόσο υψηλό φιλοσοφικό επίπεδο.

Δεν αποτελεί σύμπτωση ότι και κατά την σύγχρονη εποχή, οι επικεφαλείς του πιο αιμοποπτικού κράτους του πλανήτη (Τουρκία), έχουν ως “θεό” τον εκ Φρυγίας καταστροφέα Savazio, όπως αποκάλυψε η στήλη Επικρατέειν η Απόλλυσθαι σε πρώτη παγκόσμια δημοσίευση από το 2009 μέχρι και σήμερα. Μην ξεχνάμε ότι κατά την επίσκεψη του Ερντογάν στην Ελλάδα, είχε τοποθετηθεί δαιμονικό γλυπτό στο Παλαιό Φάληρο, την ημέρα που εορτάζει ο Άγιος Σάββας (5 Δεκεμβρίου 2017), ήταν χρώματος κόκκινο. Savas στα Τούρκικα σημαίνει πόλεμος. Η ονομασία στην Τουρκική γλώσσα λέξη πόλεμος, δόθηκε προς τιμήν του κορυφαίου δαίμονα των καταστροφών και της κραιπάλης (Savazios). Αυτό το ειδικής φιλοσοφίας άγαλμα καλωσόριζε τον Χαριζίτι Ρετζέπ-Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα. Ο δαίμονας που ονόμασαν “κόκκινο άγγελο” έχει την ονομασία Savazios. O Φρυγικός δαίμονας Savazios είναι ο “θεός” των αχαλίνωτων ερωτικών οργίων-σεξουαλική μαγεία και των καταστροφών. Για αυτό μοιραζόταν και την διοίκηση του Φοινικικού μαντείου των Δελφών με τον έτερο δαίμονα των καταστροφών, τον Ιουδαϊκής καταγωγής “θεό” Απόλλων.

Στην μυθολογία-ιστορία αναφέρονται πολλοί χρησμοί του Φοινικικού μαντείου, για χιλιάδες-φοβερές θυσίες στους «θεούς»-δαίμονες της αρχαίας θρησκείας. Αμέτρητα ήταν τα αθώα θύματα, κυρίως αγνοί νέοι. Τα άτυχα παιδιά, θυσιάστηκαν από τους αιμοσταγείς-αλλοδαπούς ιερείς του παγανισμού, με εντολή του Δελφικού ιερού. Οι πόλεμοι των Ελλήνων κατά των βαρβάρων και οι φονικοί εμφύλιοι ήταν ο βασικός στόχος των σατανιστών ιερέων. Από κάθε πόλεμο απαιτούσαν ως θέληση των Ιουδαίων δαιμόνων Απόλλωνα και του Φρυγικού Διόνυσου την δεκάτη από τα αιματοβαμμένα λάφυρα. Χαρακτηριστικό ήταν ότι είχαν την αναίδεια και την ανεντιμότητα να ζητούν από τις πόλεις ποσοστά ακόμη και από τους Περσικούς πολέμους, κατά τους οποίους το Δελφικό ιερό, ήταν με την πλευρά των ηττημένων και ομόθρησκων Περσών, καθώς έδινε αποτρεπτικούς χρησμούς, για να μην πολεμήσουν οι Έλληνες. Επίσης οι Φοίνικες ιερείς έδιναν χρησμούς παγίδες.

Οι Έλληνες που επισκεπτόταν το Φοινικικό μαντείο, έβλεπαν κάθε φορά τα αιματοβαμμένα λάφυρα των εμφυλίων πολέμων. Το αποτέλεσμα ήταν φρικτό-οδυνηρό και δυσβάσταχτο, καθώς ενθυμούμενοι τι έγινε στο πρόσφατο παρελθόν, οδηγήθηκαν σε νέους εμφύλιες διαμάχες. Αρκετούς χρησμούς για τους Ελληνικούς εμφυλίους πολέμους τους είχε δώσει ο Φρυγικός “θεός” Savazios μαζί με τον Ιουδαϊκής καταγωγής Απόλλων. Στον δαίμονα από την Φρυγία πιστεύουν από τα πανάρχαια χρόνια και οι Ιουδαίοι. Στην Ελληνική μυθολογία-ιστορία με το όνομα Σαβάζιος είναι γνωστή μία αρχαία θεότητα. Ετυμολογικά το δεύτερο συνθετικό του ονόματος (-ζιος) προέρχεται από την ρίζα Dyeus. Aπό εκεί βγαίνουν και οι λέξεις Δίας και θεός, (Λατινικά deus). Στην κλασική Ελλάδα τον ονόμασαν Διόνυσο. Ο “θεός” Σαβάζιος είναι ο Διόνυσος (Λεξικό Σούδα). Ο Savazios αποτελεί τον βασικότερο και σημαντικότερο “θεό” του Ιουδαϊκού έθνους.

Ο βιογράφος, φιλόσοφος, ιστορικός, θεουργός και αρχιερέας του μαντείου των Δελφών Πλούταρχος γράφει στα Συμποσιακά του (ΙV 6) ,ότι οι Εβραίοι λάτρευαν τον Διόνυσο, και ότι η ημέρα των Σαββάτων ήταν εορτή του Σαβαζίου !!! Ένας μύστης- ομόθρησκος των Ιουδαίων αναφέρει την πραγματική θρησκεία των Ισραηλιτών. Διαβάστε σχετικά το αρχαίο κείμενο των Συμποσιακών (1) Η ημέρα Σάββατο και η Τουρκική λέξη Savas που σημαίνει πόλεμος, πήραν την ονομασία τους από τον Savvazio. Ο πρόεδρος της Τουρκίας πιστεύει στον Φρυγικό Δαίμονα Σημιτικής καταγωγής Savazio-Διόνυσο, τον οποίο τιμούν κάθε χρόνο με ειδικές παγανιστικές τελετές στις 5 Δεκεμβρίου, την ημέρα εορτής του Αγίου Σάββα. (1)

Για αυτό οι Τούρκοι πράκτορες της ΜΙΤ στην Ελλάδα που είναι των ίδιων θρησκευτικών πεποιθήσεων, επιθυμούσαν να τιμήσουν και να καλωσορίσουν με αυτόν τον τρόπο τον ερχομό του μεγάλου παγανιστή Ρ. Ερντογάν, με την τοποθέτηση του γλυπτού σε μια περιοχή που υπάρχει πολύ έντονο το Τουρκικό-παγανιστικό στοιχείο, όπως είναι η περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, του Αλίμου και της Καλλιθέας. Σύμφωνα με την αδιαβάθμητης αξίας πηγή μου η οποία επιβεβαιώθηκε σε όσα ανέφερε στην στήλη Ισχύς δια της γνώσεως, σχετικά με το θρήσκευμα του Ερντογάν και το Εωσφορικό άγαλμα στο Π. Φάληρο.

Έκτος από την υποδοχή του προέδρου της Τουρκικής Δημοκρατίας στην πόλη των Αθηνών (5 Δεκεμβρίου 2017), η ύψωση του σατανικού γλυπτού και η προβολή της σειράς Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής από την τηλεόραση, ήταν ταυτόχρονα και ένα μυστικό σύνθημα προς τα κλιμάκια του Ελλαδικού χώρου ότι ξεκινά η τελική αντεπίθεση για την “ειρηνική” κατάκτηση της Ελλάδας υβριδικό πόλεμο και ότι οι παγανιστικοί-χαριζίτικοι πυρήνες στην Κωνσταντινούπολη, στο Νέο Βουτζά, την Καλλιθέα Αττικής, στην Ουτζά της Μυτιλήνης και αλλού να ξεκινήσουν τις δραστηριότητες τους. Στα πλαίσια παρόμοιων σκοπών ο Ερντογάν έκανε τζαμί την Αγία Σοφία.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο πού όλους τους μετανάστες, τους πήγαν σε αυτήν την περιοχή της Λέσβου, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή, γενικότερα. Η συγκεκριμένη περιοχή στην Μυτιλήνη έχει από πολύ παλιά το όνομα Al – Oujah, Αλούτζα (Ουτζά) στα Τουρκικά, που είναι ο πιο σημαντικός θεός-δαίμονας για τους Τούρκους-παγανιστές. Ο πρόεδρος Ερντογάν θεωρεί την Λέσβο το πιο ξεχωριστό νησί, καθώς η περιοχή έξω από την Μυτιλήνη φέρει το όνομα του πιο σημαντικού δαίμονα του Τουρκικού παγανισμού. Επίσης είναι πολύ γνωστό ότι τα πανάρχαια χρόνια η Λέσβος ήταν το πιο σημαντικό νησί, σχετικά με την λατρεία του Savaziou. Σε όλη την διάρκεια της Οθωμανικής κατοχής γινόταν κρυφές τελετές από τους Τούρκους Χαριζίτες, στην ευρύτερη περιοχή Ουτζά της Μυτιλήνης. Επί 450 χρόνια στις τελετές για την λατρεία των Al oujah-Savaziou, συμμετείχαν πολλοί σημαντικοί χαριζίτες παράγοντες της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Συνεπώς το νησί της Λέσβου έχει τεράστια θρησκευτική σημασία, καθώς είναι ο ιερότερος τόπος λατρείας για τους Τούρκους χαριζίτες.

Παρά την απελευθέρωση του νησιού η λατρεία του Τούρκου δαίμονα δεν σταμάτησε ποτέ. Από τις σχετικές αναφορές μου εδώ και μια δεκαετία ανησύχησαν οι διαμένοντες εν Ελλάδι Τούρκοι παράγοντες-στελέχοι των Τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, διότι είναι η απ΄ ευθείας συνέχεια των πρώτων Χαριζίτων Σουλτάνων Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή και του Σελίμ Β. Ο Σελίμ ήταν γιος του Σουλεϊμαν του μεγαλοπρεπή. Για όσους δεν γνωρίζουν από τα πανάρχαια χρόνια το σπουδαιότερο κέντρο λατρείας του Κρόνου στα νησιά βρίσκεται στην Λέσβο. Για αυτό επιδεικνύουν τεράστιο ενδιαφέρον όλα τα ανθελληνικά νεοταξικά κέντρα. Δεν ήταν καθόλου τυχαία η επίσκεψη του πάπα, του Βαρθολομαίου, της Σάραντον, της Τζολί και της Ράνιας στο νησί, καθώς στόχος του Ερντογάν είναι να μετατρέψει την Λέσβο σε παγκόσμιο θρησκευτικό προσκύνημα. Οι Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες σε συνεργασία με τους Κεμαλιστές-νεοθωμανούς Γκρίζους Λύκους, έχουν ξεκινήσει υβριδικό πόλεμο για την κατάρρευση του Ελληνικού έθνους, με αρχηγείο την Λέσβο και την Κω. Για όσους δεν γνωρίζουν στην Ελλάδα δραστηριοποιείται Χαριζίτικος πυρήνας που βρίσκεται στο μέσον μιας περιοχής που εκτείνεται από την Καλλιθέα έως την Βουλιαγμένη.

Ιδιαίτερη έμφαση πρέπει να δοθεί σε άτομα που προέρχονται από τα Μικρασιατικά Παράλια και τα οποία συνδέονται με την απόκρυφη θρησκευτική πίστη της σέχτας των Χαριζιτών. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι οι “Έλληνες” από τις ομάδες Χαριζιτών της Λέσβου και της Κω, όπως οι Θ.Κ., Σ. Κ., Ε.Κ. και ο Σ.Τ. είχαν σταλεί στο Παλαιό Φάληρο, στον Άλιμο και στην Καλλιθέα για να έρθουν σε επαφές με τους εκεί πυρήνες, για να καθορίσουν της δραστηριότητες τους. Οι Θ. Κ. και Σ. Κ. συμμετείχαν και διοργάνωσαν και τους συνεχόμενους εμπρησμούς στην Λέσβο από το 2009 εώς 2012, όπως είχε αποκαλύψει η στήλη Ισχύς δια της γνώσεως. Οι αποκαλύψεις μου για τις εγκληματικές τους δράσεις ξεκίνησαν από τον Απρίλιο του 2009, πριν ακόμη πραγματοποιήσουν τους εμπρησμούς με βάση την αδιαβάθμητης αξίας πηγή μου. Στο σημείο αυτό να αναφέρω ότι έντιμος εισαγγελέας άσκησε αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη στους πράκτορες, και τον υπονόμευσαν οι υφιστάμενοι του.

loading...