Αυτή την ατιμωρησία και τη χαλαρότητα του ποινικού κώδικα θα την πληρώσει ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ο φιλελέφτ Κούλι και η ΚνουΔου στις εκλογές.

Trannos: Συνελήφθη δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες για παράνομη οπλοφορία

Τρία ακόμη άτομα συνελήφθησαν μαζί με τον 22χρονο τραγουδιστή της τραπ

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης σταμάτησαν, λίγο μετά τις 4 το πρωί, για έλεγχο στην οδό Ιάκχου στην Ομόνοια, ένα όχημα τύπου τζιπ, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα, ο τραγουδιστής, ένας 31χρονος Έλληνας και δυο Αλβανοί, ηλικίας 32 και 37 ετών.

Σε έλεγχο που έγινε εντοπίστηκε μέσα στο όχημα ένα πιστόλι, για το οποίο δεν υπήρχε νόμιμη άδεια κατοχής. Αμέσως μετά συνελήφθησαν και οι τέσσερις επιβαίνοντες, ενώ το πιστόλι κατασχέθηκε.

O τράπερ είχε συλληφθεί πάλι τον περασμένο Μάιο, με την ίδια κατηγορία,, στο Μπουρνάζι. Τότε είχε ισχυριστεί ότι το όπλο που βρέθηκε πάνω του ήταν γιατί θα γυρνούσε βίντεο κλιπ.

Ποιος ξέρει τι θα ισχυριστεί τώρα αλλά το ζήτημα με τους τράπερ έχει πλέον ξεφύγει από κάθε όριο.

 Δεν τον ενδιαφέρει ούτε ο νόμος ούτε οι ποινές γιατί έχει πολλά λεφτά να εξαγοράζει, δεν τον ακουμπάει τίποτα γιατί είναι τραγουδιστής ‘τράπερ’ που οι στίχοι του βρίζουν τα κορίτσια την κοινωνία τους θεσμούς και ξέρει πολύ καλά ότι το σύστημα είναι να είσαι διάσημος, να έχεις πολλά λεφτά και κάνεις ότι θέλεις χωρίς τιμωρία. Πραγματικά σαν χώρα είμαστε ότι αξίζουμε.

loading...