ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ
Της Λέττας Καλαμαρά*

Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων και η δυσωδία από τις υποκλοπές κλοπές της ζωής των άλλων σε συνδυασμό με ανώμαλους παιδεραστές ανήλικων ψυχών κατακλύζει την Ελλάδα. Ένας χώρος και όχι χώρα είναι η Ελλάδα πια που οι αποκαλύψεις φανερώνουν μία διακομματική εγκληματική οργάνωση η οποία στο όνομα της πατρίδας και των εκβιασμών υπηρετεί την αποσύνθεση της πολιτικής και κοινωνική ζωής μας.

Οπαδοί του Σουν Τσου στην τέχνη του πολέμου οι προαιώνιοι εχθροί μας καταφέρνουν να μας υποτάσσουν χωρίς να μας πολεμούν χρησιμοποιώντας πατριώτες, εκείνους που βίασαν την Κύπρο και παρέδωσαν τις γυναίκες της στις ορέξεις των τουρκικών στρατευμάτων. Τόσο πατριώτες, τόση προδοσία και πάλι.
Το μέγα ερώτημα στο Watergate Μητσοτάκη ασφαλώς είναι αν γνώριζε ή δεν γνώριζε την καταπάτηση της δημοκρατίας για την οποία έχυσαν το αίμα τους ανώνυμοι ήρωες. Αν γνώριζε την παρακολούθηση του Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας ως εχθρό του Κράτους. Είναι δεδομένο τότε ότι δεν υπάρχει Ελλάδα επίσημα παρά μόνο ένα προτεκτοράτο της διεθνούς μαφίας που εργάζεται για τη διάλυσή της. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλει να δικαστεί ως δικτάτορας.Αν δεν γνώριζε, το οποίο και ευχόμαστε, τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ίσως και οι προκάτοχοί του Πρωθυπουργοί της Ελλάδας είναι όμηροι μίας πατριωτικής διακομματικής μαφίας που εργάζεται για άλλο όμορο ίσως Κράτος και ντόπιους κοτζαμπάσηδες που εκτελούν αληθινούς πατριώτες με αντάλλαγμα τον πλουτισμό τους. Ο εχθρός είναι εντός των πυλών, είναι Έλληνες δοσίλογοι και οφείλουν να δικαστούν ως συνεργάτες του προαιώνιου εχθρού μας που θα έρθει βράδυ σύντομα.

750 δισεκατομμύρια ευρώ κοιτάσματα ορυκτού πλούτου περιμένουν να εξορυχτούν, να φωτίσουν την Ευρώπη του Δία, να πλουτίσουν τις ελληνικές ψυχές και η πατριωτική διακομματική μαφία που εκβιάζει, τρομοκρατεί και δολοφονεί τους πάντες οφείλει να εξαρθρωθεί.
Να σταματήσει η οργανωμένη αποπλάνηση των ανηλίκων κοριτσιών, υπό την επήρεια χαπιών σε κερασμένα ποτά Παρασκευή βράδυ, με υποσχέσεις για φωτογραφίσεις μοντέλων Δευτέρα απόγευμα, μίας ζωής βουτηγμένης στην εφήμερη ηδονή και τη δυστυχία. Δειλά γιουσουφάκια αδυνατούν να σταθούν στο φως, να πολεμήσουν σαν άνδρες τον Έλληνα. Εκείνον που θα τους περιμένει και μόνος αν χρειαστεί μέχρι τέλους.

Για τα λόγια τα μεγάλα και κούφια που θα ακουστούν σήμερα ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεών μας, ας κοιτάξουν οι ταγοί στον ουρανό της Ελλάδας πρώτα οι πατριώτες να δούνε μήπως τους βλέπουν τα Bayraktar. Να δουν μετά στον καθρέπτη πόσο περήφανοι φαντάζουν που δηλώνουν υποταγή.

Αλίμονο σε όσους σιωπούν παραδινόμενοι στον εχθρό, τη διακομματική πατριωτική μαφία μας.

Και χωρίς τα φτερά δεν φοβάμαι το γαλάζιο ζεστή αγκαλιά στα ψηλά τα βουνά να κοιμάμαι στο Αιγαίο να δίνω φιλιά...

Δεν υπάρχουν σχόλια :