Η ισλαμοποίηση προ των πυλών – Ν. Μηταράκης για την συνάντηση με τον Πακιστανό Υπουργό: ”Συζητήσαμε για την εδραίωση των νόμιμων μεταναστευτικών οδών”!

Υποδέχθηκα τον Sajid Turi. Συζητήσαμε για την κοινή προτεραιότητα καταπολέμησης των παράνομων δικτύων μετανάστευσης & της εδραίωσης των νόμιμων μεταναστευτικών οδών.Το Πακιστάν έχει λάβει σημαντικές πρωτοβουλίες & δεσμεύθηκε με την Ελλάδα για μία καλή συνεργασία για το στόχο αυτό.”

Αυτή είναι η ανακοίνωση του κ. Νότη Μηταράκη μετά από ένα 24ωρο!

Όπως αναφέραμε χθες, πριν λίγες ώρες, ο Πακιστανός Υπουργός Sajid Hussain Turi, συναντήθηκε με τον κ. Νότη Μηταράκη!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: ”συζήτησαν για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης, την προώθηση οδών νόμιμης μετανάστευσης και θέματα που σχετίζονται με την πακιστανική κοινότητα στην Ελλάδα. Τον ευχαρίστησε για τη φιλοξενία του και τον προσκάλεσε να επισκεφτεί το Πακιστάν.”

Αν δεν ανέλαβε συγκεκριμένες δεσμεύσεις ο Πακιστανός Υπουργός και ο κ. Μηταράκης για τον επαναπατρισμό των χιλιάδων ομοεθνών του που βρίσκονται παράνομα στην Ελλάδα, η συνάντηση είναι αποτυχημένη!

Τι αναφέρουν τα Πακιστανικά ΜΜΕ:

”Και οι δύο πλευρές συζήτησαν για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης, την προώθηση των νόμιμων οδών μετανάστευσης και ζητήματα που σχετίζονται με την πακιστανική κοινότητα στην Ελλάδα. Και οι δύο πλευρές επιβεβαίωσαν επίσης τη δέσμευσή τους να συνεχίσουν να συνεργάζονται για την επίλυση θεμάτων αμοιβαίου ενδιαφέροντος.”

https://directus.gr/

loading...