Την κυβέρνηση των δόλιων και των ανίκανων την ρίχνει ένα .πέναλτι.

 


Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου*    

Πρώτα οι τηλεφωνικές υποκλοπές – παρακολουθήσεις πολιτικού αρχηγού κοινοβουλευτικού κόμματος και δημοσιογράφων από τον Γ.Γ. του Πρωθυπουργού (ανιψιό του) Γρηγόρη Δημητριάδη και ο οποίος ανέλαβε την πολιτική ευθύνη των πράξεών του, παραιτούμενος, προστατεύοντας κατ΄ αυτόν τον τρόπο τον Πρωθυπουργό και προϊστάμενό του. Την παραίτησή του ως γνωστόν, αναλαμβάνοντας τις τεράστιες ευθύνες του, κατέθεσε και ο Διοικητής της ΕΥΠ Παναγιώτης Κοντολέων, εκλεκτός του Πρωθυπουργού και ο οποίος για να τον τοποθετήσει σε αυτήν την κορυφαία θεσμική θέση, παρανόμησε αλλάζοντας τον σχετικό νόμο!

Πριν όμως κατακάτσει ο κουρνιαχτός αυτού του τεράστιου σκανδάλου, που έχει προκαλέσει την παρέμβαση της ΕΕ, που έχει γίνει πρωτοσέλιδο σε εφημερίδες του εξωτερικού, που έχει δημιουργήσει συζητήσεις σε ξένα κανάλια, είδε το φως της δημοσιότητας το αποτρόπαιο έγκλημα της παιδεραστίας – παιδοφιλίας και έκδοσης ανηλίκου, κομματάρχη της ΝΔ και ο οποίος διατηρούσε πολύ φιλικές σχέσεις με Υπουργούς της κυβέρνησης και οι οποίοι του έκαναν απ΄ ευθείας αναθέσεις για ένα μαγαζί που δεν είχε άδεια λειτουργίας, με τον  Περιφερειάρχη Αττικής και πολλά άλλα θεσμικά όργανα της “γαλάζιας παράταξης” να διατηρούν επίσης πολύ φιλικές σχέσεις, σχέσεις αγάπης!

Άλλη μια υπόθεση που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με προφυλακίσεις και εν όψει συγκλονιστικών αποκαλύψεων που προκύπτουν από την έρευνα!

Κι ενώ ο ελληνικός λαός μέσα στα προβλήματα επιβίωσής του παρακολουθεί τα παραπάνω, σκάει και το νέο σκάνδαλο.

Όπου “γαλάζιος” Βουλευτής κατηγορείται, πως με εταιρείες του, εξαγόραζε “κόκκινα δάνεια” αθώων μεροκαματιάρηδων, που προσπαθούν με χίλιους τρόπους να σώσουν τα σπίτια τους, τα σπίτια της φαμίλιας τους από “τα μαύρα κοράκια” των πλειστηριασμών. Όπου οι νέες αποκαλύψεις φέρνουν στη δημοσιότητα εμπλοκή και άλλων “γαλάζιων”!

Ωστόσο τόσα πολιτικά εγκλήματα δεν έριξαν αυτήν την κυβέρνηση! Την ρίχνει όμως ένα …πέναλτι!

Πιο αναλυτικά! Όλοι γνωρίζαμε ότι ο δημοσιογραφικός όμιλος Βαγγέλη Μαρινάκη (Mega, “Τα ΝΕΑ”, “Το ΒΗΜΑ”, in.gr κ.α.) στήριζαν αυτήν την κυβέρνηση, μετατρέποντας το μαύρο σε άσπρο!

Όμως οι νέες αποκαλύψεις παρακολούθησης του τηλεφώνου του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, τρέλανε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και ο οποίος επεδίωξε ευκαιρία πυροδότησης της “βόμβας”!

Αυτή του δόθηκε από το ποδοσφαιρικό ντέρμπι των αιωνίων (ΠΑΟ-ΟΣΦΠ), όπου ο Ολυμπιακός προηγούταν 0-1 και ο Δανός διαιτητής στο 90+ καταλόγισε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟ του Αλαφούζου του ΣΚΑΙ και με το οποίο ισοφάρισε η ομάδα της κυβέρνησης (άσχετα αν το πέναλτι ορθώς δόθηκε)!    

Έτσι μετά το πέρας του ποδοσφαιρικού αγώνα ο στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη και μέλος του ΔΣ του Ολυμπιακού Γιάννης Βρέντζος, μιλώντας στην Cosmote TV είπε:

«Νομίζω ότι αυτό που έγινε ξεκάθαρο σήμερα είναι ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο, διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος που διέπεται από παρανομία και οργανωμένο έγκλημα. Αυτό βέβαια είναι λογικό όταν στα τελευταία τρία χρόνια λειτούργησε μέσα στην Κυβέρνηση ένα καθεστώς παρανομίας στο Μέγαρο Μαξίμου με επικεφαλής τον Γρηγόρη Δημητριάδη και άλλα λαθραία και παράνομα στοιχεία. Η ανοχή μας αυτή τελείωσε. Η προσωπική μου πρόταση είναι ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και να διεκδικήσει στα δικαστήρια την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου»!

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν όλοι, πως ένα …πέναλτι ρίχνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και φέρνει Ειδικό Δικαστήριο!! 

loading...