Ο Πούτιν-Ερντογάν και ο Σι Ζινπίνγκ είναι οι ηγέτες της νέας τάξης πραγμάτων.

Ο Πούτιν, ο Ερντογάν και ο Σι Ζινπίνγκ είναι οι ηγέτες της νέας τάξης πραγμάτων. των παγκόσμιων εξελίξεων. Οι τρεις ηγέτες έχουν απεριόριστες εξουσίες στα κράτη τα οποία κυβερνούν. Σύμφωνα με τους Δυτικούς η δημοκρατία είναι περιορισμένη σε αυτά τα τρία κράτη. 

Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός-Γεωπολιτικός αναλυτής (Contact : [email protected] και official website The Times of Voulgaroktonos,

Εν τούτοις Πούτιν-Ερντογάν κυβερνούν δύο δεκαετίες την Ρωσία και την Τουρκία αντίστοιχα 22 καιι 20 χρόνια). Μετά από τόσα χρόνια διακυβέρνησης εξακολουθούν να παραμένουν δημοφιλείς στις χώρες τους. Αυτό είναι ένα από τα πιο παράλογα πράγματα της εποχής μας σύμφωνα με δυτικούς αξιωματούχους,

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν κέρδισε μια τέταρτη συνεχή θητεία και οδεύει ολοταχώς για μια πέμπτη επανεκλογή. Μην ξεχνάτε ότι ο Ρώσος πρόεδρος άλλαξε το καλοκαίρι του 2021 τον σχετικό νόμο και έχει το δικαίωμα να είναι πρόεδρος μέχρι και το 2036 !!! Όμως τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι το ίδιο εύκολα για τον φίλο του Ρώσου πλανητάρχη, τον Ρετζέπ-Ταγίπ Ερντογάν. Ο Τούρκος πρόεδρος αναμένεται να αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες σχετικά με την επανεκλογή και την διατήρηση του στον προεδρικό θώκο. Για αυτό και αυξάνονται οι πιθανότητες ενός θερμού επεισοδίου με ενδεχόμενο ακόμη και την κατάκτηση κάποιου Ελληνικού νησιού. Σύμφωνα με το σύνταγμα της Τουρκίας, σε περίοδο πολέμου, δεν γίνονται εκλογές.

Στα βήματα του Ρώσου και του Τούρκου προέδρου και ο Σι Ζινπίνγκ, ο οποίος άλλαξε το σύνταγμα της Κίνας ώστε να ΄χει το δικαίωμα να είναι ισόβιος κυβερνήτης. Αυτό το οποίο απασχολεί τον δυτικό κόσμο είναι πώς εξακολουθούν να είναιι δημοφιλείς οι τρεις πολιτικοί. Αυτοί λοιπόν οι ισχυροί άνδρες παρουσιάζονται στα μάτια των λαών τους πιο καθησυχαστικοί για να τους βγάλουν από τα αδιέξοδα, σε δύσκολες ή πολύπλοκες εποχές. Ο Πούτιν σίγουρα επανέφερε την Ρωσία σε σταθερή πορεία, μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ενωσης. Ο Ερντογάν υπόσχεται στους ψηφοφόρους ότι θα τους προστατεύσει σε μια εποχή μεγάλων τοπικών απειλών, οι οποίες θα μπορούσαν να συμπαρασύρουν την Τουρκία και να την ξαναγυρίσουν στην εποχή της κατάρρευσης της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, πριν από έναν αιώνα. Επίσης εκμεταλλεύεται στο έπακρο την κορυφαία Γεωστρατηγική-Γεωπολιτική θέση της Τουρκίας.

Στήριγμα των υπερδυνάμεων ο Εθνικισμός. Η νέα τάξη πραγμάτων αποτελεί παρελθόν. Ο εθνικισμός είναι η νέα ανερχόμενη παγκόσμια δύναμη, καθώς αποτελεί βαρόμετρο για την τύχη των υπερδυνάμεων. Ο Ελληνικός Εθνικισμός-Πολιτισμός αποτελούν τα στηρίγματα του έθνους και όχι το ΝΑΤΟ με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Εν έτη 2022 γίνονται πολλές συζητήσεις σχετικά με την αποστολή Ελληνικών στρατευμάτων στην Ανατολική Ευρώπη, και την αποστολή εξοπλισμού στο Κίεβο, μετά την επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία. Η εισβολή έγινε με στόχο ο Ρωσικός στρατός να προστατεύσει τους Ρώσους της Ανατολικής Ουκρανίας. Δυστυχώς σύμφωνα με όλους τους αναλυτές αφοπλίζουμε να νησιά μας, για να δώσουμε όπλα στους Ουκρανούς !!!! Σε περίπτωση που ο Ρώσος πρόεδρος προσαρτήσει την Ανατολική και Νότια Ουκρανία μέχρι την Οδησσό, θα αποκαθιστούσε την κυριαρχία σε ότι δικαιωματικά ανήκει στην Ρωσία. Δεν είναι ζωτικής σημασίας για την Ελλάδα η Ουκρανία και με τον εξοπλισμό που στείλαμε επιδεινώσαμε τις ήδη κακές σχέσεις μας με τους Ρώσους, οι οποίες διαχρονικά από την ημέρα που εκχριστιανίστηκαν από τον Βουλγαροκτόνο δεν ήταν ποτέ φιλικά προσκείμενοι προς το Ελληνικό-Ρωμαϊκό έθνος. Ανέκαθεν οι Ρωσικές ηγεσίες δεν ήταν φιλικές απέναντι στο Ελληνικό έθνος. Επίσης υπάρχει και το εξής οξύμωρο σχετικά με την Ουκρανία. Οι κρατούντες τιμώρησαν κάποιους συνανθρώπους μας στην Ελλάδα ως ναζιστές, και λίγο αργότερα βοηθούν τους πιο επικίνδυνους νεοναζί τους Ουκρανούς. Για όσους δεν γνωρίζουν οι Ουκρανοί υποστηρίζονται από την Γερμανία. Συνεπώς δεν είναι τυχαία η Ελληνική στήριξη προς τον Ζελένσκι.

Μυτιλήνη : ΔΙΠΛΟ ΟΧΙ ΣΕ ΝΑΖΙΣΜΟ METAΦΑΣΙΣΜΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΜΠΑΝΤΕΡΙΣΜΟΣ !!!!!

Και στις τρεις περιπτώσεις ηγετών ο εθνικισμός και οι υπέρμετρες προσωπικές τους φιλοδοξίες αποτελούν την βάση για την διατήρηση τους στην εξουσία. Ο Εθνικισμός τον οποίο πρεσβεύουν είναι καθαρά επεκτατικός και η ρητορική τους εκφοβιιστική. Οι ηγεσίες Ρωσίας-Τουρκίας και Κίνας επιθυμούν την διάλυση της Ευρώπης. Απέναντι στον απίστευτο δυναμισμό αυτών των κρατών, τα δυτικά έθνη παραμένουν αμήχανα και φοβισμένα. Οι Ευρωπαϊκές κοινωνίες είναι προβληματισμένες-φοβισμένες και άτολμες μπροστά στον ιμπεριαλισμό της Κίνας-Ρωσίας και της ανερχόμενης Τουρκίας. Ο δυτικός αρνείται και εν μέρη δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί τις παγκόσμιες ανακατατάξεις που συντελούνται.

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΩΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΟΥ IMPERIUM ROMANUM.

Με την πτώση του Ρωμαϊκού κράτους το 1204 μ.Χ. συνεχιστές-διεκδικητές της Ελληνορθόδοξης αυτοκρατορίας με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη, εμφανίζονται οι εκχριστιανισμένοι Ρώσοι. Η πριγκίπισσα Άννα που ήταν αδελφή του Βουλγαροκτόνου, παντρεύτηκε τον Ρώσο Βλαδίμηρο Συνεπώς δίκαια μπορούν να επικαλούνται συγγένεια εξ αίματος, με τους Έλληνες αυτοκράτορες, από την δυναστεία του Βουλγαροκτόνου. (1) Εν τούτοις ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος. Δυστυχώς είναι ένα διαχρονικό φαινόμενο. Οι εκχριστιανισμένοι Ρώσοι από τους Έλληνες εξ αρχής μισούσαν το Ρωμαϊκό κράτος για τον παγκόσμιο πολιτισμό του, και γιατί οι πρόγονοι μας διοικούσαν την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία.

Βλέποντας την πνευματική- πολιτική και την στρατιωτική δύναμη των Ελλήνων του Ρωμαϊκού κράτους, και την δική τους κατωτερότητα φθονούσαν-εποφθαλμιούσαν να πάρουν την θέση των προγόνων μας, ως διοικητές-συνεχιστές της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και της Ορθοδοξίας. ΟΙ Ρώσοι διεκδικούσαν από τους μεσαιωνικούς αιώνες ακόμη και το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Για αυτό άφησαν τους Γερμανούς να κατακτήσουν την αυτοκρατορία το 1204 μ.Χ. και στην συνέχεια τους Τούρκους να κατακτήσουν την Πόλη το 1453 μ.Χ. Ότι είναι οι Ρώσοι μέχρι σήμερα το οφείλουν στους Έλληνες. Εντούτοις oι ομόδοξοι Ρώσοι εγκατέλειψαν την Ελληνική-Ρωμαϊκή αυτοκρατορία να πέσει στα χέρια των Γερμανών το 1204 μ.Χ και εν συνέχεια δεν βοήθησαν τους Έλληνες το 1453 μ.Χ. κατά την κατάκτηση της βασιλεύουσας από τους Οθωμανούς.

Σε όλες τις πιο κρίσιμες ιστορικές μας στιγμές ως έθνος, οι Ρώσοι πού ευεργετήθηκαν από τους Έλληνες και από τον Βουλγαροκτόνο μας εγκατέλειψαν τελείως. Άφησαν το Ελληνικό έθνος έρμαιο στους Γερμανούς και στους Τούρκους οι οποίοι έσφαξαν, έκλεψαν, βίασαν, κατέκτησαν. Σκεφτείτε ότι ιστορικά ήταν πολύ πρόσφατα το γεγονός ότι έγιναν Ορθόδοξοι χριστιανοί από τον Βασίλειο. Μας γύρισαν την πλάτη οι ομόδοξοι Ρώσοι, καθώς ξέχασαν τους μοναδικούς και αιώνιους ευεργέτες του Ρωσικού έθνους, τους Έλληνες της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Από την στιγμή που αγνόησαν-περιφρόνησαν τους κορυφαίους Έλληνες όλων των εποχών, τους κοσμοκράτορες της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας που ήταν οι ευεργέτες τους, είναι αδύνατον να υπολογίζουν τους σύγχρονους- εξαθλιωμένους και σκλαβωμένους σύγχρονους Ελλαδίτες. Ακόμη και 19 χρόνια μετά τον εκχριστιανισμό τους από τον Βασίλειο Β, οι Ρώσοι επί Κωνσταντίνου Θ Μονομάχου επιτέθηκαν εκ νέου στην πόλη-Κωνσταντινούπολη. Δεν σεβάστηκαν από την αρχή την ευεργεσία που έκαναν οι Έλληνες του Ρωμαϊκού κράτους στο Ρωσικό έθνος.

loading...