ΑΣΧΕΤΟΙ πολιτικοί και δημοσιογράφοι!!! ΔΕΙΤΕ πως κοροϊδεύουν τον κόσμο για το ΡΕΥΜΑ

 

Η δήλωση που «άναψε» τα αίματα και οι αντιδράσεις, ενώ την ίδια ώρα ξετυλίγεται το σχέδιο κατά των πολιτών και των παρόχων…

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Καιρίδης, άθελά του ή επειδή δεν θέλει να τον πάρει η μπάλα της οργής του κόσμου, αποκάλυψε το αυτονόητο για το ρεύμα: Πως οι ΠΑΡΟΧΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ, με τελικό σκοπό να κλείσουν και το ρεύμα να το αναλάβουν άλλες εξουσίες

Οι υπόλοιποι στο πάνελ, πολιτικοί και δημοσιογράφοι, όντες ΑΣΧΕΤΟΙ επί του θέματος, άρχισαν να γελάνε και να χλευάζουν!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ!!!

Αυτό που συμβαίνει είναι πως το πολιτικό σύστημα ανακάλυψε έναν τρόπο για να κοροϊδέψει τους πολίτες, ώστε οι καταναλωτές να πιστεύουν πως τους «χαρίζονται» χρήματα με την μορφή επιδότησης για να πληρώνουν τους υπέρογγους λογαριασμούς και την ίδια ώρα να ξετυλίγεται εναντίον τους ένα σκοτεινό κουβάρι σχεδιασμών που τελικό σκοπό έχει την αποδοχή της σιδηράς πυγμής της όποιας  εξουσίας.

Οι τιμές αυξάνονται τεχνητά και μετά έρχεται το κράτος για να καλύψει την απίστευτη διαφορά με την μορφή επιδότησης, η οποία ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΩΣ ΚΕΡΔΟΣ!!!

Τα λεφτά προέρχονται από τα διεθνιστικά κέντρα και την Ε.Ε.

Δίνονται στους παρόχους για λογαριασμό των πελατών, προκειμένου η τελική τιμή της κιλοβατώρας στην λιανική, η οποία έχει ανέβει σε δυσθεώρητα ύψη, να κινηθεί δήθεν σε χαμηλότερα.

Ωστόσο, αυτά τα χρήματα ΔΕΝ ΠΑΝΕ στην τσέπη των παρόχων, καθώς αυτοί έχουν ήδη αγοράσει την ακριβή τιμή ρεύματος που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση, όπως και όλες οι κυβερνήσεις στον δυτικό κόσμο, και τα χρήματα αυτά θα τα δώσει για να ξαναγοράσει ΑΚΡΙΒΟ ηλεκτρικό ρεύμα.

Με πιο απλά λόγια: Η επιδότηση είναι πλασματική, διότι τα λεφτά κάνουν γύρω-γύρω και τελικά μπαίνουν ξανά στις τσέπες του κράτους, το οποίο κρατά σε αγωνία τους πολίτες, μιας και ουδείς γνωρίζει αν θα δοθεί η επιδότηση κάθε επόμενο μήνα.

Ως εκ τούτου οι πάροχοι φυτοζωούν, ενώ οι πολίτες εξαρτώνται από τις ορέξεις του κράτους , το οποίο ανά πάσα στιγμή μπορεί να τους πει «σας διαλύω και δεν έχετε ρεύμα» ή αργότερα «ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ» ή ακόμα πιο μετά «ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ». Οι πολίτες συνηθίζουν στον εκβιασμό και την αβεβαιότητα, έτσι ώστε να αποδεχθούν την ΣΚΛΑΒΙΑ.

Κάποια στιγμή, το κράτος θα πει δεν έχω να δώσω επιδότηση! Και τότε θα γίνει το μεγάλο «ΜΠΑΜ»!

Ουσιαστικά ο κ. Καιρίδης έβγαλε στην σέντρα την ίδια του την κυβέρνηση και η υποτιθέμενη αντιπολίτευση γελούσε!!!

loading...