«ΒΟΜΒΑ» από τον ΠΟΥ για την ΒΑΡΥΧΕΙΜΩΝΙΑ στην Ουκρανία – ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΑ περιμένει ο Πούτιν


 


Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) ανακοίνωσε σε δήλωσή του την Δευτέρα ότι η κατάσταση του ρεύματος στην Ουκρανία είναι τόσο τραγική που θα είναι δυνητικά «απειλητική για την ζωή» για εκατομμύρια Ουκρανούς λόγω της πρόσφατης καταστροφικής σειράς ρωσικών αεροπορικών επιθέσεων στο εθνικό ενεργειακό δίκτυο. .


«Με απλά λόγια – αυτός ο χειμώνας θα έχει να κάνει με την επιβίωση», δήλωσε ο Χανς Κλούγκε, περιφερειακός διευθυντής για την Ευρώπη στον οργανισμό υγείας των Ηνωμένων Εθνών, από την ουκρανική πρωτεύουσα. «Αυτός ο χειμώνας θα είναι απειλητικός για τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων στην Ουκρανία», πρόσθεσε.


Όσο και να κλέβει φυσικό αέριο από την Ρωσία η Ουκρανία, λοιπόν, σε λίγο τα πράγματα για την κυβέρνηση Ζελένσκι θα γίνουν δραματικά, καθώς ο λαός θα ξεπαγιάσει και μαντέψτε που θα ξεσάσει.


Αντιθέτως η Ρωσία δεν βιάζεται καθόλου, καθώς η οικονομία της πάει μια χαρά και θα ποντάρει στην βαρυχειμωνιά για να εξαντλήσει τους ΝΑΖΙ και τους συμμάχους τους από το ΝΑΤΟ. Το αν θα τα καταφέρει μένει να φανεί…


Οι πολίτες της Χερσώνας βιώνουν ήδη τις δυσκολίες. Δέκα μέρες μετά την αποχώρηση των Ρώσων από την πόλη, παραμένουν χωρίς ύδρευση και ηλεκτροδότηση. Από νωρίς το απόγευμα κάθε μέρας, η Χερσώνα γίνεται μια παγωμένη πόλη – φάντασμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :