ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΗ ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΛΛΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

ΡΩΣΟΣ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΑΣ: ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟΧΟΣ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ!



Η ΦΡΕΓΑΤΑ ADMIRAL MAKAROV ΔΕΝ ΥΠΕΣΤΗ ΚΑΜΙΑ ΖΗΜΙΑ. 

Ρώσος εμπειρογνώμονας: Οι Βρετανοί χρησιμοποιούν την εμπειρία της επίθεσης στη Σεβαστούπολη εναντίον άλλων βάσεων του

ρωσικού ναυτικού

Η επίθεση με drone στον κόλπο της Σεβαστούπολης είχε ως στόχο την αναγνώριση και τη μελέτη της λειτουργίας του ρωσικού συστήματος αεράμυνας και την προστασία της κύριας βάσης του στόλου της Μαύρης Θάλασσας.

Ο Ρώσος στρατιωτικός ειδικός Μαξίμ Κλίμοφ δήλωσε στον αέρα του τηλεοπτικού καναλιού Kombat, αναφέρει ανταποκριτής του PolitNavigator.

Η επίθεση με drone στον κόλπο της Σεβαστούπολης είχε ως στόχο την αναγνώριση και τη μελέτη της λειτουργίας του ρωσικού συστήματος …

«Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι αυτή η υπόθεση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, λαμβάνοντας υπόψη τους στόχους που τέθηκαν . Το έργο της βύθισης των πλοίων του στόλου της Μαύρης Θάλασσας δεν ήταν στόχος για έναν απλό λόγο, ότι η βρετανική πλευρά ήταν πίσω από αυτό, και αυτή ήταν μια ειλικρινής μελέτη των δυνατοτήτων μας », πιστεύει ο Klimov.

Επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι ένας από τους πρώτους που αντέδρασαν στην επίθεση στον κόλπο της Σεβαστούπολης ήταν ένα εξειδικευμένο τουρκικό έντυπο, γράφοντας για το γεγονός ότι οι Ρώσοι φέρεται να μην έβγαλαν κανένα συμπέρασμα από το πρόσφατο περιστατικό, όταν ένα εχθρικό ναυτικό drone που έχασε τον έλεγχο εντοπίστηκε στα ανοικτά των ακτών της Κριμαίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ



loading...