Οι σατανιασμένοι πάνε Σινά, για να λατρέψουν τον «θεό» Ρα Αντί μετάνοια… μεθάνια!

Από χθες, οι αρχη-ιερόσυλοι της οικουμένης μολύνουν, με κάθε επισημότητα, το Θεοβάδιστο Όρος Σινά, σε μια ακόμη προσπάθεια παγκοσμίου προσηλυτισμού στην ειδωλολατρία, ήτοι στην λατρεία του διαβόλου, κλιματικώ τω τρόπω! Ο αρχαίος Αιγύπτιος «θεός»/δαίμονας Ρα, έχει την τιμητική του, κυριολεκτικά, προβαλλόμενος μετά μανίας, έντεχνα, σε λογότυπα και σημαίες.

Στην νεοεποχίτικη σελίδα https://interfaithsustain.com/returning-to-mt-sinai/ [1] του «Διαθρησκειακού Κέντρου για την Βιώσιμη Ανάπτυξη» (!), διαβάζουμε μια αναφορά στην πλανητική λατρευτική επικαιρότητα, με τίτλο: «Σινά, ένα προφητικό κάλεσμα για Περιβαλλοντική Δικαιοσύνη και Τελετουργική Μετάνοια», από την οποία σταχυολογώ:

«Μεταξύ 6-18 Νοεμβρίου, 2022, θα λάβει χώρα, στην χερσόνησο του Σινά, στο Sharm El Sheikh, στην Αίγυπτο, η διάσκεψη COP 27 (σ.μτφρ.: όπου “cop” = “μπάτσος»!), των Ενωμένων Εθνών. Αυτό ερμηνεύεται ως «Η 27η Διάσκεψη των Συμμετεχόντων στη Σύμβαση-πλαισίου των Ενωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή” (UNFCCC)

Οι θρησκευτικές κοινότητες και οι θρησκευτικοί ηγέτες έχουν να διαδραματίσουν βασικό ρόλο στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και της κλιματικής δικαιοσύνης, κάτι που απαιτεί βαθύ μετασχηματισμό στην κοινωνία. Η γνώση σχετικά με τις κρίσιμες αλλαγές που χρειάζεται να γίνουν ώστε να μειωθούν οι μακροπρόθεσμες βλάβες του πλανήτη είναι άμεσα διαθέσιμη. Ωστόσο, η αλλαγή στη δράση απαιτεί βαθύτερες αλλαγές στη στάση, μια αλλαγή καρδιάς. Αυτό ήταν το πεδίο δράσης των θρησκειών για χιλιετίες. Οι θρησκείες είναι πηγές έμπνευσης για τη μεταβολή της καρδιάς και τις επακόλουθες αλλαγές στάσης.

Για να υποστηρίξουν, για να προκαλέσουν και να εμπνεύσουν τις συζητήσεις κατά τη διάρκεια του COP 27, στο Σαρμ Ελ Σέιχ, θα πραγματοποιηθούν διαθρησκειακές κλιματικές εκδηλώσεις στο Σινά, οι οποίες θα είναι συγκλονιστικές, μεταμορφωτικές και θα αποτελούν μια στιγμή έμπνευσης για τις θρησκευτικές κοινότητες και την ανθρωπότητα.

Οι θρησκευτικοί ηγέτες θα καλέσουν σε μια επανεξέταση των βαθιά ριζωμένων θέσεων και για τον εντοπισμό τρόπων μετατροπής αυτών των θέσεων υπέρ της ευημερίας της Γης – το κοινό μας σπίτι. Στη συλλογική συνείδηση ​​του Χριστιανισμού, του Ιουδαϊσμού, του Ισλάμ και άλλων, το όρος Σινά είναι ένα βουνό του οποίου η μνήμη και το νόημα φαντάζουν τεράστιας σημασίας, όντας ο τόπος της του Θεού αποκάλυψης. Ως αρχαίος ιερός χώρος, ήταν ο τόπος της προφητικής εμπειρίας και της λήψης του μηνύματος του Θεού, εκ μέρους των προφητών Μωυσή και Ηλία και στις τρεις αβρααμικές παραδόσεις, και εκ του προφήτου Μωάμεθ, στη μουσουλμανική παράδοση. Το COP 27 που λαμβάνει χώρα στο Σινά μπορεί να υπενθυμίσει στην ανθρωπότητα την ιερή μας ευθύνη να φροντίζουμε για την του Θεού, δημιουργία. Ερχόμαστε στο Σινά σε μια κίνηση μετανοίας και αναζήτησης. Αναζητούμε ένα νέο όραμα για την ανθρωπότητα και την υπό εξαφάνιση ύπαρξή της και επιδιώκουμε να λάβουμε και να μεγεθύνουμε ένα μήνυμα βιώσιμης διαβίωσης και συνηθειών που η ανθρωπότητα έχει ανάγκη να ακούσει σήμερα. Σε αυτό το πνεύμα, οι εταίροι του έργου θα συγκεντρώσουν κορυφαίους θρησκευτικούς ηγέτες από τις μεγαλύτερες θρησκείες του κόσμου για να προβάλουν μια προφητική διαθρησκειακή έκκληση για δράση: «Κλιματική Δικαιοσύνη: Δέκα Οικουμενικές Εντολές».Η πρωτοτυπία του καλέσματος για τη συγκέντρωση των καλύτερων διδασκαλιών όλων των θρησκειών προς υποστήριξη της κλιματικής δικαιοσύνης, εμπνεύστηκε από τις μεγάλες προφητικές μορφές που σχετίζονται με το Όρος Σινά. Οι διάφορες διδασκαλίες και πνευματικά ιδανικά θα προβληθούν, ώστε να βοηθηθούν οι θρησκευτικές κοινότητες και η ανθρωπότητα γενικότερα να ανοίξουν τις καρδιές των στην κατεύθυνση της αλλαγής προκειμένου για τη συλλογική μας επιβίωση. Η εκδήλωση θα ενσωματώσει συγκεκριμένα παραδείγματα για το πώς οι θρησκευτικές κοινότητες αντιμετωπίζουν ενεργά την πρόκληση του κλίματος και θα παρουσιάσει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες που μεταφράζουν τις ευρύτερες πνευματικές πρακτικές σε δράση. Στόχοι των Διαθρησκειακών Κλιματικών Δρώμενων

• Εμπνευστείτε και απελευθερώστε τη δύναμη των θρησκειών, των θρησκευτικών ηγετών και των θρησκευτικών κοινοτήτων ως παράγοντες αλλαγής για τη δράση για το κλίμα και ως πηγές έμπνευσης και ως κίνητρο για συζητήσεις μεταξύ πολιτικών και σωματείων των πολιτών.

• Δώστε κίνητρα για αλληλεπίδραση μεταξύ των θρησκευτικών κοινοτήτων και του ευρύτερου κοινού για τον περιορισμό της κλιματικής αλλαγής.

• Προσκαλέστε τα μέσα ενημέρωσης να καλύψουν τις αγορεύσεις των θρησκευτικών ηγετών υπέρ της καταπολέμησης της κλιματικής αλλαγής.

• Προώθηση ενός συνασπισμού θρησκευτικών ηγετών που θα συνεργαστούν, αναλαμβάνοντας δράση για το κλίμα.

• Δημιουργήστε νέο, εκπαιδευτικό υλικό για το κλίμα, με πηγή έμπνευσης την πίστη. Αυτή είναι μια εκδήλωση που πραγματοποιείται από παγκόσμιους θρησκευτικούς ηγέτες. Κομβική ήταν η δράση του Elijah Board of World Religious Leaders (Συμβούλιο Παγκόσμιων Θρησκευτικών Ηγετών «Elijah»), μιας ενεργής κοινότητας θρησκευτικών ηγετών υψηλού επιπέδου. Οι εταίροι αυτού του σχεδίου επιδιώκουν επίσης να ελκύουν διασημότητες που αγορεύουν υπέρ του κλίματος.

Παρακολούθηση και προβολή:

• Μετά την εκδήλωση του Σινά, σκοπεύουμε να ξεκινήσουμε μια σειρά εκπαιδευτικών πρωτοβουλιών που θα πηγάζουν από αυτήν. Το υλικό που παρουσιάζεται από τους θρησκευτικούς ηγέτες που συμμετέχουν στην εκδήλωση θα μετατραπεί σε υλικό μελέτης, που θα εξυπηρετεί τις θρησκευτικές κοινότητες και την κοινότητα των ακτιβιστών για το κλίμα, σε ειδικά σεμινάρια ή σε πρόχειρες συνθήκες διδασκαλίας. Το Διαθρησκειακό Ινστιτούτο Elijah και το Συμβούλιο Παγκόσμιων Θρησκευτικών Ηγετών του συγκεντρώνει μερικές από τις πιο εξέχουσες θρησκευτικές προσωπικότητες του κόσμου από τον Ιουδαϊσμό, το Ισλάμ, τον Χριστιανισμό, τον Βουδισμό και τις Θρησκείες της Ινδίας.•

Το Διαθρησκειακό Κέντρο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη αποκαλύπτει τη σύνδεση μεταξύ θρησκείας και οικολογίας και κινητοποιεί τους ανθρώπους να δράσουν.

• Το Υπουργείο Ειρήνης είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός των ΗΠΑ που έχει σχεδιαστεί για να επιλύει παγκόσμιες αποτυχίες συντονισμού, καθιστώντας τη φιλανθρωπία και τις επενδύσεις με αντίκτυπο, αποτελεσματικές και επεκτάσιμες

.• Ο ακτιβιστής για το κλίμα Yosef Abramowitz λειτουργεί ως ειδικός σύμβουλος της πρωτοβουλίας. Άλλοι εταίροι: Η Πρωτοβουλία «Faith for Earth» («Πίστη για τη Γη»), του Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών για το Περιβάλλον συνεργάζεται στρατηγικά με θρησκευτικούς οργανισμούς και συστρατεύεται μαζί τους για να επιτύχουν συλλογικά τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDG) και να εκπληρώσουν τους στόχους της Ατζέντας 2030. […]»

[1] Η ίδια σελίδα έχει παρουσιάσει το 2020 και μια «Οικολογική Βίβλο»(!!!), με οικολογικά σχόλια για την Γένεση και την Έξοδο! https://interfaithsustain.com/eco-bible/

loading...