Εμβολιο ως θεραπεια αλλου εμβολιου

 Οι φαρμακευτικες εταιρειες που εβγαλαν τα περιφημα εμβολια κατα του Κορωνοιου αποφασισαν μετα απο 3 χρονια και χιλιαδες αδικους και εγκληματικους θανατους τοσων ανθρωπων να βγαλουν ενα εμβολιο που θα καταπολεμαει τις παρενεργειες του εμβολιου για τον Κορωνοιο.

Τις  δεκαδες χιλιαδες που πεθαναν απο αυτο δεν θα τους φερουν πισω ομως,ειναι απλα εγκληματικες οργανωσεις που σε συνεργασια με τις εγκληματικες κυβερνησεις οσων χωρων επεβαλαν υποχρεωτικοτητα στο ανυπαρκτο εμβολιο κατα του Κορωνοιου…. σχεδιασαν και οργανωσαν αυτο το τεραστιο εγκλημα κατα της ανθρωποτητας,συμμαχος και υποστηρικτης τους και η παραδουλευτρα του Σβαμπ και της Μεγαλης επανεκκινησης…Κουλα η μιζαδορα-ωτακουστρια.

H παρανοια στο αποκορυφωμα της,κι αν και αυτο το εμβολιο συνεχιζει να σκοτωνει θα βγαλουν ακομα εναν να μας θεραπευει απο αυτο που θα βγει για να μας θεραπευει απο το πρωτο.

Και πανω στην ανακοινωση αυτη βγηκε ο ντιλερ των εμβολιων Κουλης μαζι με την θεουσα βραβευμενη απο τον Πατριαρχιδη Κωσταντινουπολεως ….υποκριτρια Τσιοδρα να μας διαφημισουν τι αλλο?

Εμβολια

Το εμβολιο της γριππης αυτη την φορα.

Θυμαστε εσεις ποτέ πρωθυπουργο της χωρας να βγαινει σε ολα τα σοσιαλ και να διαφημιζει εμβολια?

Ποσοστα παιρνει η νοιαζεται τοσο για εμας?

Αν νοιαζοταν θα μειωνε τις τιμες στα τροφιμα,οποτε δεν νοιαζεται.

Και θα ειναι η πρωτη φορα μετα απο 3 χρονια που δεν θα κανω ουτε το εμβολιο της γριππης.

Δεν εχω εμπιστοσυνη ουτε στον εγκληματια Κουλη ουτε στον συνεργο του Τσιοδρα.

Να πανε να γαμηθουνε.

https://harrytsopanos.blogspot.com/2022/11/blog-post_15.html

loading...