Άγιος Παντελεήμονας: Απερίγραπτη φρίκη! Τη νάρκωσε, τη βίασε, την άφησε έγκυο και τη χτύπησε ανελέητα για να αποβάλλει

 

Ο Ιρανός της «έφαγε» 3.000 ευρώ για να της… βγάλει χαρτιά παραμονής – Όταν έμαθε ότι είναι έγκυος είπε σε φίλη του να της ρίξει μπουνιές και κλωτσιές στην κοιλιά

Τη νάρκωσε, τη βίασε, της «έφαγε» τα λεφτά, έμεινε έγκυος και όταν του το ανακοίνωσε, όρμησε πάνω της, την ακινητοποίησε και έδωσε εντολή στη σύντροφο του να της ρίξει δυνατές μπουνιές και κλωτσιές στην κοιλιά για να αποβάλλει! 

Μια αδιανόητη υπόθεση με θύμα μια 29χρονη γυναίκα και δράστη έναν 33χρονο φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr. 

Τη νάρκωσε 

Η νεαρή, κάτοικος Αγίου Παντελεήμονα, όπως κατήγγειλε στις 20:50 της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου στο Τμήμα Ασφαλείας Ομόνοιας, έπεσε θύμα βιασμού από τον 33χρονο Ιρανό, στις 7 Σεπτεμβρίου είχε πάει στο σπίτι του και του έδωσε 3.000 ευρώ για να τη βοηθήσει να βγάλει νομιμοποιητικά έγγραφα παραμονής στην Ελλάδα. 

Εκεί, βρισκόταν και μια άλλη κοπέλα από την Τουρκία, η οποία δήλωσε φίλη του αλλοδαπού και όπως είπε δουλεύει στο μαγαζί του. Μόλις η κοπέλα έφυγε, 29χρονη κουρδικής καταγωγής, ήπιε ένα ποτό που της σέρβιρε ο Ιρανός. Λίγη ώρα αργότερα, ένιωσε να ζαλίζεται και ο Ιρανός την μετέφερε στο κρεβάτι του. Από αυτό το σημείο και μετά η κοπέλα δεν θυμάται τίποτα. Την επόμενη μέρα το πρωί ξύπνησε στο κρεβάτι του Ιρανού, διαπίστωσε ότι δεν φορούσε εσώρουχο και αισθανόταν έντονο πόνο στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Ρώτησε τον Ιρανό τι είχε συμβεί και αυτός της είπε ότι δεν είχε γίνει τίποτα «απλά ζαλίστηκες και σε μετέφερα στο κρεβάτι» της απάντησε. 

Την άφησε έγκυο και της έφαγε τα λεφτά 

Λίγες μέρες αργότερα η 29χρονη κατάλαβε ότι ο Ιρανός δεν θα της έβγαζε κανένα χαρτί και ότι της είχε φάει τα λεφτά. Στις 31 Οκτωβρίου 2022 διαπίστωσε ότι ήταν έγκυος. Και όπως κατήγγειλε στις αρχές, το πιθανότερο ήταν να προέκυψε από το βιασμό που έγινε στις 7 Σεπτεμβρίου γιατί όπως εξήγησε, όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν είχε σεξουαλική επαφή με κανέναν. 

Μεσημεριανές ώρες της 2ας Νοεμβρίου, ο Ιρανός την πήρε τηλέφωνο και της είπε να πάει στο μαγαζί του στην οδό Σατωβριάνδου στην Ομόνοια. Ένα μαγαζί το οποίο ειδικεύεται στην πώληση και επισκευή μεταχειρισμένων κινητών για να μιλήσουν. Η γυναίκα, πήγε πράγματι στο μαγαζί όπου είδε να βρίσκεται και η Τουρκάλα φίλη του αλλοδαπού, της οποίας τα στοιχεία δεν τα γνωρίζει. 

«Χτύπησε την δυνατά στην κοιλιά για να αποβάλλει»

Δεν είχαν περάσει πάρα λίγα λεπτά όταν η γυναίκα έχει μπει στο μαγαζί και τότε ο Ιρανός, όρμησε πάνω της, της έπιασε τα χέρια για να την ακινητοποίησει και με σταθερή φωνή έδωσε εντολή στην Τουρκάλα λέγοντάς της «χτύπησε την δυνατά στην κοιλιά για να αποβάλει». 

Η γυναικά υπακούει και αρχίζει να την χτυπάει ανελέητα στην κοιλιά με μπουνιές και κλωτσιές. Αφού της το έκαναν αυτό, στη συνέχεια ο αλλοδαπός την παρατάει της λέει να φύγει από το μαγαζί, προειδοποιώντας την ότι αν τολμήσει να πάει στην Αστυνομία θα τη βρει και θα τη σκοτώσει. Όμως η 29χρονη μετά τα όσα φρικτά υπέστη αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή και να προσφύγει στις αρχές. Στις 3 Νοεμβρίου μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Ομόνοιας και κατήγγειλε το συμβάν. 

Ο Ιρανός αναζητήθηκε από αστυνομικούς και συνελήφθη. Από την πλευρά του, ισχυρίστηκε ότι δεν ισχύει τίποτα απ’ όλα όσα του προσάπτει η γυναίκα και της έκανε μήνυση για ψευδή καταμήνυση λέγοντας ότι τον κατήγγειλε γιατί θέλει να του «φάει» λεφτά. Έτσι συνελήφθησαν και οι δύο. Ο μεν Ιρανός για βιασμό, απειλή, απάτη και για σωματική βλάβη εμβρύου η νεογνού και η 29χρονη για ψευδή κατάθεση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απειλή. 

loading...