Ο οδηγός θυμήθηκε ότι υπάρχουν έξω από το Υπ. Υγείας γιατροί σε αναστολή & πήγε το λεωφορείο εκεί!Το παιδί σώθηκε! – ΒΙΝΤΕΟ

 Δεν υπάρχουν λόγια!Η ζωή ενός βρέφους κινδύνεψε σήμερα ενώ επέβαινε με τη μητέρα του σε αστικό στην Αθήνα.Ο κόσμος άρχισε να φωνάζει ότι το παιδί πεθαίνει και ο οδηγός θυμήθηκε ότι υπάρχουν έξω από το Υπ. Υγείας γιατροί σε αναστολή & πήγε το λεωφορείο εκεί!Το παιδί σώθηκε!

Τελικά αυτό που θα σώσει και θα σώνει τον κόσμο πάντα είναι η αλληλεγγύη του ενός με τον άλλο. Αυτές οι 20 με 30 οικογένειες που κυβερνάνε αυτόν τον τόπο, πότε δεν θα ενδιαφερθούν για τον απλό πολίτη. Για αυτόν που μοχθει καθημερινά να βγάλει προς το ζειν, να ταΐσει την οικογένεια του, να μορφώνει τα παιδιά του. Ο ένας για τον άλλο μόνο έτσι θα επιβιώσει ο λαός. Μπραβο στον οδηγό που είχε το καθαρό μυαλό να το σκεφτεί και την ανθρωπιά να το πράξει. Μπράβο και σε όλους αυτούς τους γιατρούς που είναι στο δρόμο και διεκδικούν τα δικαιώματα τους και αυτό που τους έχουν στερήσει τόσα χρόνια. Μπράβο στον γιατρό που έσωσε το παιδάκι!

loading...