Αλλά ο Κ. Μητσοτάκης είναι …με τη σωστή πλευρά της ιστορίας…

Στις 20 Οκτωβρίου 2022 η Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Λιζ Τρας ανακοίνωνε την παραίτησή της με μια έκτακτη – αιφνιδιαστική δημόσια δήλωση έξω από τη Ντάουνινγκ Στριτ!

Η ηγέτιδα των Συντηρητικών, είχε αναλάβει την πρωθυπουργία της χώρας της στις 6 Σεπτεμβρίου! Η πρωθυπουργία της είχε διάρκεια μόλις 45 ημερών, και έτσι έγινε η Πρωθυπουργός με την μικρότερη πρωθυπουργική θητεία στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου!

Πάρα πολλά ακούστηκαν, ωστόσο όχι τα παρακάτω και τα οποία φαντάζουν να αποδίδουν την αλήθεια!

Σας μεταφέρω έτσι, το κείμενο που διάβασα στο ηλεκτρονικό σάιτ του διαδικτύου http://zeys-elaynon.blogspot.com/:

«Ας πούμε κάποια πράγματα που σίγουρα ΔΕΝ θα τα διαβάσετε αλλού. Κανονικά ο τίτλος της ανάρτησης θα πρέπει να είναι…πως μπορεί να είναι κάποιος τόσο ηλίθιος!

Όταν ανατινάχθηκε ο αγωγός φυσικού αερίου Nord Stream μεταξύ Ρωσίας και Γερμανίας, το μεγαλύτερο μέρος του σκεπτόμενου κόσμου γνώριζε ότι δεν ήταν ατύχημα. Με τη Γερμανία να αντιμετωπίζει ισχυρές πολιτικές πιέσεις από τους πολίτες της, να ξαναρχίσει να αγοράζει ρωσικό φυσικό αέριο – που σταμάτησε μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία – η κυβέρνηση στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν ήταν ευχαριστημένη.

Υπέθεσαν και πολύ σωστά, ότι η Γερμανία θα ενδώσει στις λαϊκές πιέσεις και θα έκανε τη δική της συμφωνία για την αγορά ρωσικού φυσικού αερίου. Οι Βρετανοί και οι Αμερικανοί δεν μπορούσαν να το επιτρέψουν αυτό. Έτσι κατέστρωσαν ένα σχέδιο ανατινάζοντας τους αγωγούς Nord Stream. Ποιος θα το έκανε όμως; Οι Βρετανοί αποφάσισαν ότι θα το έκαναν. Οι Αμερικανοί έγνεψαν καταφατικά.

Όταν οι αγωγοί Nord Stream άρχισαν να εκρήγνυνται, οι αισθητήρες στον αγωγό της ρωσικής εταιρείας φυσικού αερίου GAZPROM έκρουσαν κώδωνα κινδύνου που έδειχναν ότι η πίεση είχε πέσει μαζικά και ξαφνικά. Η GAZPROM τότε γνώριζε ότι οι σωλήνες είχαν σπάσει. Οι υπολογιστές της GAZPROM που κατέγραψαν τα λεπτά/δευτερόλεπτα κατά την ενεργοποίηση των συναγερμών των αισθητήρων χρησιμοποιούν όλοι τη Συντονισμένη Παγκόσμια Ώρα (UTC) για τις χρονικές σημάνσεις.

Ακριβώς ένα λεπτό μετά το χτύπημα του συναγερμού στην GAZPROM, οι ηχογραφήσεις iCloud του iPhone της πρωθυπουργού Liz Truss δείχνουν ότι χρησιμοποίησε το iPhone της για να στείλει ένα μήνυμα κειμένου στον Antony Blinken, Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ. Το μήνυμα: “Έγινε”.

Οι υπολογιστές iCloud χρησιμοποιούν επίσης τη Συντονισμένη Παγκόσμια Ώρα για χρονικές σημάνσεις μηνυμάτων. Παρά το γεγονός ότι η Ρωσία και το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκονται σε διαφορετικές ζώνες ώρας, η UTC αποδεικνύει ότι ήταν κυριολεκτικά ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ μετά την έκρηξη των συναγερμών των αισθητήρων πίεσης GAZPROM όταν η Liz Truss έστειλε το μήνυμα κειμένου της στον Blinken. Κανείς άλλος δεν ήξερε ότι οι αγωγοί είχαν ανατιναχθεί. Η GAZPROM γνώριζε ότι υπήρχε πρόβλημα, αλλά δεν ήξερε τι ή γιατί. Η Λιζ Τρας ήξερε. Γιατί ήταν η βρετανική κυβέρνηση που πραγματοποίησε την δολιοφθορά.

Μια πράξη κρατικής τρομοκρατίας από τη σημερινή βρετανική κυβέρνηση κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Σκεφτείτε το για μια στιγμή. Η βρετανική κυβέρνηση είναι πλέον στην πραγματικότητα μια de facto διεθνής τρομοκρατική οργάνωση. Όταν κυβερνήσεις κάνουν τέτοια πράγματα σε άλλες χώρες, αυτό δεν ονομάζεται “τρομοκρατία” – λέγεται κάτι άλλο: πράξεις πολέμου.

Και γι’ αυτό η Λιζ Τρας δεν είναι πλέον πρωθυπουργός της Βρετανίας. Όχι επειδή ενέκρινε την επίθεση. . . αλλά επειδή έστειλε μήνυμα “Έγινε” μέσω μη ασφαλών μηνυμάτων κειμένου στο iPhone της, στα οποία οι Ρώσοι με δικαιώματα διαχειριστή, μπορούσαν να έχουν πρόσβαση μέσω του iCloud. Και οι Ρώσοι έχουν ήδη αποδείξεις!»!!

Συνέβη αυτή η μάζωξη έξω από το Δημαρχείο της Αθήνας;

Ο Γιάννης Μπουτάρης ως Δήμαρχος Θεσσαλονίκης άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της λατρείας του προς τους παράνομους μετανάστες.

Δεν φανταζόμασταν ποτέ όμως, πως αυτή την προτίμησή του στους παράνομους μετανάστες θα την ξεπερνούσε ο Δήμαρχος της Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος έχει μεταβάλλει την ελληνική Πρωτεύουσα σε Ισλαμαμπάντ και οι Αθηναίοι πλέον απολαμβάνουν την πόλη τους, μόνο από τις υπέροχες παλαιότερες κινηματογραφικές ταινίες!

Ο Κώστας Μπακογιάννης, γόνος της Οικογένειας Μητσοτάκη, έχει μετατρέψει την Αθήνα σε Ασιατική-Αφρικανική πόλη!

Θα σας θυμίσω πως πρόσφατα παραχώρησε χώρο του “Σεράφειου συγκροτήματος Αθλητισμού Πολιτισμού και Καινοτομίας”, σε σύλλογο Πακιστανών, προκειμένου να πραγματοποιούν ισλαμικές και άλλες εκδηλώσεις!

Ακολούθησαν πορείες αδελφικών φίλων της Τουρκίας, Πακιστανών και άλλων αλλοεθνών στην πλατεία Συντάγματος, όπου ένας εξ αυτών και ενώ η κάμερα καναλιών τραβούσε πλάνα, φάνηκε να κάνει κίνηση με το χέρι του, δίκην φαλτσέτας, στην καρωτίδα του!

Τι να υπονοούσε άραγε αυτός ο ανθέλληνας φιλοξενούμενός μας κάνοντας αυτήν την κίνηση; Ο οποίος πιθανότατα βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα, χωρίς νομιμοποιητικά χαρτιά και ενδεχομένως να περιμένει την νομιμοποίησή του από τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη!

Το πλάνο έπαιξε παντού και εξόργισε όλους τους Έλληνες, που ανησυχούν όταν ενημερώνονται για τα εγκλήματα παράνομων μεταναστών εναντίον Ελληνίδων!

Δυστυχώς με τις λαθρολάγνες τελευταίες ελληνικές κυβερνήσεις, το πάθημα δεν γίνεται μάθημα! Δεν τους δίδαξε τίποτε η βάρβαρη δολοφονία του Μανώλη Καντάρη, της Μυρτούς στην Πάρο και τόσων άλλων περιπτώσεων; Ποιος τελικά θα προστατέψει τους Έλληνες;

Ωστόσο το κακό συνεχίζεται στην Αθήνα, αφού όπως με ενημέρωσε αναγνώστης, η παραπάνω φωτογραφία είναι από την Πλατεία Κοτζιά και για όσους δεν ξέρουν, είναι απέναντι από το Δημαρχείο της Αθήνας! Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στις 2 Νοεμβρίου 2022 το πρωί…

Άραγε καμαρώνει γι΄ αυτήν την κατάντια της Πρωτεύουσας της Ελλάδας ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης;;

Πολύ πιο μπροστά από εμάς οι Τούρκοι…

Φίλος αναγνώστης με ενημέρωσε στην αρχή της εβδομάδας:

«Παναγιώτη καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Το 400 Π.Χ οι Αρχαίοι πρόγονοι αναφερόντουσαν στο ΥΓΡΑ ΠΥΡ του κρητικού πελάγους. Στον πυθμένα της θαλάσσης και σε πάχος 200 μέτρων εδράζεται ο ΥΔΡΗΤΗΣ.

Είναι πάχους 200 μέτρων και αποτελείται από 85% αέριο και 15% νερό.

Το κοίτασμα εκτείνεται έως την καταβόθρα δηλαδή το μέγιστο βάθος της θαλάσσης ανατολικά και νοτιοδυτικά της Κύπρου (είναι η ίδια περίπτωση όπως στα νοτιοδυτικά της Ζακύνθου, η καταβόθρα, στην οποία ποντίζουν τα απόβλητα των πυρηνικών, οι ευρωπαίοι φίλοι μας… Περίπου στο Τριεθνές ΕΛΛΑΔΑΣ – ΚΥΠΡΟΥ- ΑΙΓΥΠΤΟΥ!»!

Λέτε λοιπόν γι΄ αυτό η Τουρκία θέτει βέτο κυριαρχίας σε αυτό τον ελλαδικό χώρο;

Όταν οι τελευταίες ελληνικές κυβερνήσεις δειλιάζουν υπό τον φόβο του casus belli να αυξήσουν τα ν.μ. από τα 6 στα 12, όταν μάλιστα το επιβάλλει το Δίκαιο των Θαλασσών (Συμφωνία του Montego Bay – 1982)!

To Διεθνές Δίκαιο, που τόσο πολύ επικαλείται η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αλλά που ταυτόχρονα η ίδια παραβιάζει προς το συμφέρον της Τουρκίας!!

Ο διαγραφής από την Κ.Ο. της ΝΔ Βουλευτής Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης αγόραζε “κόκκινα δάνεια” όπως αποκαλύφθηκε!

Και εδώ γεννάται εύλογο ερώτημα:

Γιατί δεν αγόρασε και τα δάνεια της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ, ώστε να πάρει τα σπίτια των προέδρων τους, Κυριάκου Μητσοτάκη και Νίκου Ανδρουλάκη;;

loading...