ΓΕΡΜΑΝΙΑ …Παραμένει κράτος-καραγκιόζης και στο Κατάρ !!!

Στο τέλος καί τον «αντιρατσισμό» θα τον μετατρέψουν σε «ρατσισμό» !!!

Αυτό, το οποίο συμβαίνει με τη Γερμανία και τους Γερμανούς, είναι τρομερό. Ό,τι και να πιάσουν στα «χέρια» τους είναι σε θέση να το καταστρέψουν, ακόμα κι όταν έχουν τις πιο καλές προθέσεις. Μιλάμε για πραγματική «κατάρα», η οποία οφείλεται στη νοοτροπία τους …Στην κακή νοοτροπία τους, η οποία δεν τους επιτρέπει ποτέ  να ξεπεράσουν τον εγγενή φασισμό τους …Στη νοοτροπία αυτή, η οποία προέρχεται από την «υβριδική» καταγωγή τού προτεσταντοκαθολικού Πρωσοβαυαρικού κρατικού μορφώματος. Αυτή η άσχημη νοοτροπία τους «αποτυπώνεται» απόλυτα στη συμπεριφορά τού κράτους τους …Του καταστατικά —για λόγους επιβίωσης— άθεου κράτους τους. Ό,τι άσχημο μπορεί να χαρακτηρίζει ένα νεοταξίτικο κράτος στον «βόθρο» τού Κλάους Σβαμπ, είναι «αποτυπωμένο» επάνω στο γερμανικό «καλούπι». Οι  Σιωνιστές νεοταξίτες χειρίζονται τη Γερμανία ως ιδιοκτησία τους και τη βάζουν να υποστηρίξει όποιες πολιτικές ευνοούν τη Νέα Τάξη εις βάρος των λαών …και βέβαια εις βάρος τού γερμανικού λαού !!!

Έχουμε και λέμε λοιπόν …Το κράτος αυτό, του οποίου οι πολιτικές στοίχησαν εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρών, σήμερα «πουλάει» κοινωνική ευαισθησία με τον γνωστό γερμανικό τρόπο …Με τον τρόπο που προσβάλει τους άλλους, προβάλλοντας στην πραγματικότητα ΜΟΝΟΝ την «ανωτερότητα» εκείνων που τον υιοθετούν. Πήγαν μέσα στο Κατάρ να «προσβάλουν» τους πάντες με τη δήθεν «ευαισθησία» τους απέναντι στους ΛΟΑΤΚΙ. Το αποτέλεσμα ήταν να «θυμηθούν» οι λαοί πιο πολύ τη γερμανική νοοτροπία παρά να πάρουν το «μήνυμα» που έστελναν. Είδαμε δηλαδή ξανά τη Γερμανία με τα γνωστά «περιβραχιόνια» που την ξεχωρίζουν από τους άλλους …Μετά τα περιβραχιόνια των ΝΑΖΙ ήρθαν και τα περιβραχιόνια των ΛΟΑΤΚΙ, τα οποία έχουν ακριβώς την ίδια ρατσιστική λειτουργία στο όνομα του «καλού» …όπως βέβαια αυτό το αντιλαμβάνονται οι Γερμανοί …Οι γνωστοί Γερμανοί, οι οποίοι ακόμα και τον αντιρατσισμό μπορεί να τον μετατρέψουν σε ρατσισμό …Αρκεί να διαφέρουν από τους άλλους, για να μπορούν να τους προσβάλουν.

Από τον αρχηγό τής γερμανικής ομάδας Νόιερ μέχρι την επικεφαλής τής Γερμανικής Αποστολής Υπουργό Εσωτερικών —η οποία περιφέρεται με το περιβραχιόνιο των ΛΟΑΤΚΙ στο χέρι με την περηφάνια ενός Χίτλερ στους Ολυμπιακούς τού Βερολίνου. Αυτοί οι «αρχηγοί» έχουν σχεδόν μετατρέψει το περιβραχιόνιο των ΛΟΑΤΚΙ σε νέο εθνικό σύμβολο της Γερμανίας …Της Γερμανίας, που αποτελεί ονείρωξή της η «ανωτερότητα», αλλά στην κυριολεξία δεν ξέρει εάν θα τη «βγάλει» τον χειμώνα. Το κράτος αυτό, το οποίο δεν αποζημίωσε κανένα από τα θύματά της  πέραν των Εβραίων, κατόρθωσε το ακατόρθωτο …Να έχει έναν λαό «μπατίρη» …Το μοναδικό μεγάλο ρεκόρ τής Γερμανίας …Παγκόσμιο ρεκόρ. Λεηλάτησε ολόκληρη την Ευρώπη, για να κάνει πάμπλουτους τους Εβραίους τής Γερμανίας. Κατέστρεψε ολόκληρη την ευρωπαϊκή οικονομία και ο θεόφτωχος λαός της δεν μπορεί να «βγάλει» έναν «ακριβό» χειμώνα.

Περί αυτού πρόκειται. Οι Γερμανοί, παρ’ όλο που έχουν επιβάλει ληστρικά «Μνημόνια» σε όλους τους λαούς τής Ευρώπης δεν έχουν «κεραμίδι» να βάλουν επάνω από το κεφάλι τους. Δεν αποζημίωσαν κανένα από τα θύματά τους και δεν έχουν χρήματα ούτε για την απλή επιβίωσή τους. Παραμένουν φτωχοί, γιατί απλά έχουν πλούσια αφεντικά, τα οποία τους κάνουν ό,τι θέλουν. Οι Σιωνιστές έχουν μετατρέψει τη Γερμανία σε μια «αποικία» χρέους. Οι Αγγλοαμερικανοί ανατίναξαν τους ζωογόνους «αγωγούς-ανάσα» για τη Γερμανία και η γερμανική εξουσία κάνει το κορόιδο, για να μην δυσαρεστήσει τα αφεντικά. Οι Γερμανοί πολιτικοί εγκατέλειψαν τον λαό τους στο έλεος του χειμώνα και τώρα «πουλάνε» ευαισθησία στο Κατάρ.  Έχουν πάρει μια ΆΠΟΨΗ —όποια κι αν είναι αυτή— επάνω σε ένα κοινωνικό θέμα και την έχουν μετατρέψει σε επίσημη κρατική πολιτική …κι αυτό είναι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΡΙΣΜΟΣ τού φασισμού. Είναι ο απόλυτος ορισμός, γιατί έτσι νομιμοποιούνται σε κάποια στιγμή να χρησιμοποιούν τα κρατικά μέσα, για να «κυνηγάνε» τους «διαφωνούντες» σαν «ψεκασμένους» κλπ. …Εύκολο είναι και μάλιστα μετά την αλλαγή των νόμων λόγω της Πανδημίας, στην οποία και πάλι οι ίδιοι πρωταγωνίστησαν ως οι φανατικότεροι των «ευαίσθητων» για την υγεία τής κοινωνίας μας.

Τώρα κάνουν παγκόσμια προπαγανδιστική εκστρατεία «ευαισθησίας» στο Κατάρ, επιστρατεύοντας τους πολυεκατομμυριούχους ποδοσφαιριστές. Εκμεταλλεύονται ένα δημοφιλές αθλητικό γεγονός, για να «προβάλουν» την κρατική τους πολιτική, η οποία είναι θέμα χρόνου να εμφανίσει τα «δόντια» της. Μεγάλη τους ελπίδα είναι μια εθνική «διάκριση», για να «δουλέψουν» και πάλι την «πλέμπα» των «μπυραριών» με μια νέα εθνική «επιτυχία». Η παγωμένη Γερμανία τής πεινασμένης πλέον «πλέμπας» κρέμεται τώρα από τα «σώβρακα» της πολυεθνικής «εθνικής» ων εκατομμυριούχων. Στόχος είναι να «βλέπει» η πλέμπα εκεί όπου της «δείχνει» η εξουσία και όχι εκεί όπου τη λεηλατούν. Στόχος είναι να «αποθεώσει» τους νέους «Χίτλερ» τής νέας παγγερμανικής «εκστρατείας», για να «σώσουν» τον Κόσμο. Για άλλη μία φορά θέλει η Γερμανία να «εξάγει» τα εσωτερικά της προβλήματα στο όνομα του «πολιτισμού» …όπως βέβαια τον αντιλαμβάνεται η ίδια. Θέμα χρόνου είναι ν’ αντιδράσουν οι λαοί στον νέο γερμανικό φασισμό …Ο ΛΟΑΤΚΙΣΜΟΣ δεν θα «περάσει» !!!

Παναγιώτης Τραϊανού

loading...