ΤΟ ΣτΕ ΕΚΡΙΝΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ. ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ…ΔΙΚΑΙΩΣΗ

ΟΛΟΙ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΛΟΓΙΚΗ. Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ…(ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΣΙΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ)

Το ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματικό τον υποχρεωτικό εμβολιασμό υγειονομικών. Επιστρέφουν οι υγειονομικοί σ΄αναστολή…

Επανέρχονται στα καθήκοντά τους οι υγειονομικοί που είχαν τεθεί σε αναστολή εργασίας, επειδή δεν είχαν εμβολιαστεί έναντι του κοροναϊού αναφέρουν δημοσιεύματα.

Αντισυνταγματική κρίθηκε η παράταση του υποχρεωτικού εμβολιασμού μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2022 για γιατρούς, νοσηλευτές και λοιπούς εργαζομένους σε δομές υγείας. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι μετά τη δημοσίευση της απόφασης του ΣτΕ, παρέχεται η δυνατότητα σε όσους εργαζόντουσαν σε νοσοκομεία, μονάδες υγείας, κ.λπ. και τους απαγορεύθηκε η απασχόλησή τους επειδή δεν είχαν εμβολιαστεί, να επανέλθουν στην εργασία τους κατόπιν σχετικής αιτήσεώς τους αναφέρει το newsbomb.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) κέρδισε τη δικαστική μάχη στο Συμβούλιο της Επικρατείας, το οποίο έκρινε αντίθετη στο Σύνταγμα την παράταση του υποχρεωτικού εμβολιασμού εργαζομένων σε δομές υγείας λόγω ελλείψεως επαναξιολογήσεως του μέτρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...