Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ των ΕΙΔΙΚΩΝ-ΣΟΦΩΝ δεν κανει ΠΟΤΕ ΛΑΘΗ !

Η τραγωδία που προκάλεσε η κυβέρνηση στην Ελλάδα με τον Covid-19 : Πρώτη σε κρούσματα & δεύτερη σε νεκρούς στην Ευρώπη!

 Καρφώστε τα τώρα στον π@το σας τα θαυματουργά διαβόλια, τα υποχρεωτικά τεστ, τα πρόστιμα, τους κοινωνικούς αποκλεισμούς, την περιθωριοποίηση, την οικονομική εξόντωση και όλα τα βασανιστήρια που μας κάνατε, γουρούνια νεοδημοκρατάκηδες ! Τα φιλαράκια σας της “ευρωπαϊκής οικογένειας” σας έδωσαν στεγνά ! Ευτυχώς που μαθαίνουμε από κει τα στοιχεία που εσείς κρύβετε με νύχια και με δόντια !

16% Aύξηση θανάτων στην Ευρώπη. Πηγή Eurostat. Κανείς δεν μιλάει από τους ειδικούς σε εισαγωγικά. Το χουνε κανει αβαβά.. Αλλά αφού το ευρωπαικό πόπολο δεν έχει βγει να τους αρχίσει στις φάπες συνεχίζουνε το φαγοπότι. 130 δολλάρια θα πουλάει τη δόση ο Σαλονικιός από εδώ και πέρα.. Αλλωστε είναι γνωστό ότι όταν τρώμε δεν μιλάμε..

Μετά την εγκληματική αντιμετώπιση του κόβιντ και των παρενεργειών και θανάτων που προκαλούν τα ΑΔΟΚΙΜΑΣΤΑ εμβολιών θα πάρει τον λόγο η Διακαιούνη γιά Κυβέρνηση και ΕΟΔΥ ή…..άλλα λόγια να αγαπιόμαστε?

Θέλω φυλακίσεις και κατασχέσεις περιουσιών τόσο των ψευτο ειδικών και των γιατρών που ακολουθούσαν τις εντολές τους και σκότωσαν κόσμο στην κυριολεξία οσο και των δικαστών και εισαγγελεων που έκαναν πως δεν έβλεπαν τι γίνετε

Όταν επι 12 χρόνια δεν έχεις να φας καλό φαγητό, όταν δεν έχεις για θέρμανση, όταν δουλεύεις 12ωρα με 600 ευρω, όταν το άγχος σου είναι 24.7 για το πως θα τα βγάλεις πέρα, όλα αυτά σου διαλύουν το ανοσοποιητικο.

Κερασάκι στην τούρτα σου βαράνε 4-5 δόσεις δηλητήριο που σου αποτελειωνει το ανοσοποιητικο και μέρα αναρωτιωμαστε γιατί στην Ελλάδα έχουν τόσα κρούσματα.

Γιατί τον πεθάνετε τον ελληνικό λαό προδότες. Τον πεθάνετε και τον πεθαινετε.

Και ούτε σας καίγεται καρφάκι γιατί ζείτε σαν ελίτ. Με τα καλύτερα φαγητά, τα καλύτερα σπίτια και τις καλύτερες διακοπές.

Θα ρθει όμως η ώρα που δεν θα τολμάτε να βγείτε έξω ούτε εσείς ούτε παιδιά σας.

Φωτιά και τσεκούρι στους ρουφιανοπροδοτες.

loading...