Η ΑΝΑΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

 Με γνώμονα το ότι η εν εξελίξει ανωμαλία μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλες περιπέτειες την πατρίδα μας θεωρώ καθήκον  κάθε Έλληνα να απαιτήσει όποιος έχει αποδείξεις για όσα λέγονται   να υποχρεωθεί να τις καταθέσει στον εισαγγελέα.

Και αν δεν το κάνει άμεσα να κατηγορηθεί ως συκοφάντης για  διασπορά ψευδών ειδήσεων 

Γιατί δεν μπορεί η πατρίδα μας να είναι έρμαιο πιθανών συκοφαντιών που μπορεί να προέρχονται από εξωτερικά ή εσωτερικά ύποπτα κέντρα.

Είναι γεγονός ότι συμπτωματικά ή όχι,  ο ντόρος άρχισε αμέσως μετά που ο κ. Μητσοτάκης προχώρησε στην ανάθεση της  έρευνας για φυσικό αέριο στις δύο εταιρίες. Είναι επίσης γεγονός επίσης συμπτωματικό ας πούμε ότι ο Σουλτάνος απαιτεί να σταματήσουν οι έρευνες αυτές.

Και επίσης είναι γεγονός  συμπτωματικό ας πούμε, ότι οι έρευνες για το φυσικό αέριο και  τον EASTMED δεν συμφέρουν το υγροποιημένο αέριο…..  Που το υγροποιημένο αέριο το δείχνει μαχητικά με συμπαράσταση σε όλον τον ντόρο.

Με την ΕΡΤ1 και τον Παπαχιλμίντζο της των Παραπολιτικών και μάλλον και του  «υγροποιημένου φυσικού αερίου» να αγωνίζεται καθημερινά να παραπλανήσει κατά την γνώμη μου με πονηρές ερωτήσεις  ο «ειδικός»

Ότι είναι πεταμένα λεφτά όσα γίνονται για το φυσικό αέριο, ότι θα μολύνουν το περιβάλλον κτλ Και να παραμένει ακλόνητος στη θέση του ο και θρασύτατος τότε με τον Κρητικά δικηγόρο,  με τον νεαρό γερμανό μποξέρ.

Και επίσης τυχαίο ας πούμε γεγονός θα  είναι το ότι ο ντόρος και η πτώση αυτήν την στιγμή με ανωμαλία της κυβέρνησης,  μπορεί να ματαιώσει τα πάντα για το φυσικό αέριο της Κρήτης και τις άλλες έρευνες.

Έτσι και σήμερα είχαμε πάλιν πρωτεργάτη της αναμπουμπούλας  τον κ. Παπαδάκη του ΑΝΤ1. Ίσως επειδή  ο κ. Παπαδάκης είναι και Ολυμπιακός. Και που κατά δήλωση του δεν του ανήκει ο σταθμός, και συνεπώς όπως υπονόησε δεν μπορεί να λέει ότι θέλει.

Και επειδή ως γνωστόν δεν του ανήκει ο σταθμός (και δεν μπορεί να λέει ότι θέλει) άρα είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία. Δείτε τον έτσι πάλιν  να παίρνει πιθανότατα συνεχώς οδηγίες στο τάμπλετ του

Άκουσα  επίσης με έκπληξη το πρωί  στον ΣΚΑΪ τον  εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σπίρτζη  μιλώντας με  τον κ. Γεωργιάδη, να ζητεί ουσιαστικά  την κατάργηση της ΕΥΠ.

Ζητώντας ο κ. Σπίρτζης  ήτοι ο κ. Τσίπρας  να ανακοινώνεις η ΕΥΠ  δημόσια τις παρακολουθήσεις της και  το περιεχόμενο τους. Να ζητεί δηλαδή μέσω αυτού ο ο κ. Τσίπρας τον ευνουχισμό της απόλυτα απαραίτητης για την ασφάλεια της πατρίδας μας ΕΥΠ.

Με τον κ. Γεωργιάδη (που η ταπεινότητα μου έχει παλιά πολλές φορές διαφωνήσει και  «διαπληκτιστεί» μαζί του πάντα σε πολιτισμένα και όχι υβριστικά πλαίσια), να διατυπώνει επίσης σήμερα ένα πολύ εύλογο και σοβαρό ερώτημα προς τον κ. Τσίπρα που αλλού συρίζει….

Το γιατί ο κ. Τσίπρας παραμονές εκλογών του 2019 ο κ. Τσίπρας μετέτρεψε εσπευσμένα το έγκλημα της παρακολούθησης από κακούργημα σε πλημμέλημα.

Με την ευκαιρία μην αμελήσετε,  ειλικρινά θα χάσετε αν δεν δείτε  και δεν ακούσετε  τον κ. Σπίρτζη  στο βίντεο που αξίζει και να το σώσετε (ARD MONITOR, GREEK AIRPORTS,  FEBRUARY2016,

 https://www.youtube.com/watch?v=WmNaK3ec-ck

Να διαρρηγνύει  τα ιμάτια του για το απαράδεκτο ξεπούλημα των Ελληνικών αεροδρομίων και μετά να τα ξεπουλά ο ίδιος !!!! Ήτοι βαράτε με κι ας κλαίω.

Είναι ανάγκη να παρατηρηθεί ότι όλα τα κόμματα και όλοι οι νυν πολιτικοί, αφού προδοτικά για τον Ελληνισμό προσπάθησαν πρώτα όλοι μαζί  και πειθήνια να τουρκέψουν την Ελληνική Κύπρο με το σχέδιο Ανάν, μετά  όλοι μαζί είναι υπεύθυνοι για την με ψευδή στοιχεία προδοτική μνημονιακή υποδούλωση, γενοκτονία και καταλήστευση της πατρίδας μας.  

Άλλοι βλακωδώς γιατί πίστεψαν ότι η υποδούλωση μας αυτή ήταν η ενοποίηση της φασιστικής ΕΕ και άλλοι γιατί ήταν συνειδητά προδότες. Και γιατί όλοι αυτοί που προδοτικά ή βλακωδώς αποδέχθηκαν την υποδούλωση και ληστεία του Ελληνισμού,  ουδέν πράττουν για την απελευθέρωση και σωτηρία της πατρίδας μας από τους ληστές της.

Αφού επίσης σας θυμίσω ότι ο  Κώστας Καραμανλής   πρώτος το 2003 μας πληροφόρησε θρασύτατα  για την επερχόμενη υποδούλωση μς με την ομιλία της νυν δια τον «πατριωτισμό» της ακαδημαϊκού και  τότε θρασύτατης Προέδρου της Βουλής προς τον αναλαμβάνοντα τότε πρόεδρο Παπούλια.

Παρατηρώ ότι ενώ όλοι πρόδωσαν εγκληματικά τον Ελληνισμό χειρότεροι όλων είναι δύο που καπηλεύτηκαν την ψήφο των Ελλήνων εξαπατώντας τον ότι θα τον απήλλασσαν από την υποδούλωση των μνημονίων. Οι Σαμαράς (1ο συνημμένο) και ο Τσίπρας . Περισσότερο και θρασύτερα   ο τελευταίος (από τα άπειρα, 2ο και 3ο συνημμένα)

Ο τελευταίος ο θρασύτερος όλων που  ενώ επίσης υπέγραψε το 2018 μνημόνιο πλήρους ξεπουλήματος των πάντων και ταφόπλακας του Ελληνισμού (4ο και 5ο συνημμένα ) με υποδούλωση της πατρίδας μας για 99 χρόνια,  ισχυρίστηκε θρασύτατα ότι δήθεν μας έβγαλε από τα μνημόνια. Και είπε πλείστα άλλα αισχρά ψεύδη για να εξαπατήσει τον Ελληνισμό.

Και μετά τα ανοικτά σύνορα, την θάλασσα χωρίς σύνορα, την ομιλία του στα προπύλαια της βουλής για αλλαγή του Συντάγματος για εκχώρηση Εθνικούς Κυριαρχίας κτλ,    παγίδευσε αισχρά και  προδοτικά με τον κατά τον Μίκη Θεοδωράκη αριστερόστροφο φασισμό του,  ως Πρεσπίτης την Μακεδονία μας  

Δρ Ευριπίδης Μπίλλης

loading...