Ο ΑΘΛΙΟΣ ΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΡΙΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ

ΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΛΙΤ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ!

Γράφει ο Δημήτριος Νικ. Δασκαλάκης

“Στην υποθετική περίπτωση που σχηματιστεί κάποτε στην Ελλάδα μια εθνική πατριωτική κυβέρνηση, απαλλαγμένη από εξωτερικές πιέσεις

και δεσμεύσεις οικονομικού χαρακτήρα, οφείλει να θέσει ως πρωταρχικό μέλημά της την άρση του επαίσχυντου και προσβλητικού –για τον νομικό μας πολιτισμό– δικαστικού ακαταδίωκτου των μελών της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων που είχαν ενεργό συμμετοχή στην υγειονομική διαχείριση της πανδημίας, προκειμένου να λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης (που θα σέβεται και θα τιμά τον ρόλο και την αποστολή της) για τα εγκλήματα που διέπραξαν εις βάρος της δημόσιας υγείας του Ελληνικού λαού”.

Ο Διευθυντής της Β΄ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη κ. Νίκος Καπραβέλος μιλώντας διαδοχικά στους τηλεοπτικούς σταθμούς MEGA και OPEN εκδήλωσε για πρώτη φορά με σαφή υποκριτική διάθεση την εναντίωσή του στο ακραίο και άδικο μέτρο της αναστολής εργασίας των ανεμβολίαστων υγειονομικών, λέγοντας χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Το μέτρο της αναστολής των υγειονομικών στερείται κάθε επιστημονικής βάσης, διότι το εμβόλιο προφυλάσσει από την κύρια νόσο, δεν σε προφυλάσσει όμως από τη μόλυνση και τη μετάδοση. Το να επιμένει η πολιτεία σε ένα μέτρο που είναι αναποτελεσματικό και άδικο, ενώ στερείται το σύστημα υγείας από αυτούς, έστω τους λίγους, δεν είναι σωστό», σημειώνοντας με έμφαση ότι «και ο τετραπλά εμβολιασμένος κολλάει και μεταδίδει»1.

Ο κ. Καπραβέλος θεωρώντας προφανώς ότι απευθύνεται σε βρεφοποιημένους πολίτες που στερούνται στοιχειώδους κριτικής σκέψης και πιστεύοντας ότι το μυαλό τους έχει γίνει πολτός εξαιτίας της ακατάσχετης τηλεοπτικής προπαγάνδας και εξουθενωτικής παραπληροφόρησης των τελευταίων δυόμισι ετών, εμφανίζεται σήμερα μετά από 14 ολόκληρους μήνες πόνου, αγωνίας και εξαθλίωσης των ανεμβολίαστων υγειονομικών να ζητά με προσποιητό ενδιαφέρον από την κυβέρνηση την επανεξέταση του ακραίου μέτρου της αναστολής εργασίας τους, επειδή «στερείται κάθε επιστημονικής βάσης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...