Ο ΤΡΑΜΠ ΦΕΡΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ Η δύναμη των λευκών καπέλων…

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου * 

Πριν από τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ στις 8 Νοεμβρίου 2016, έγραφα πως αυτές οι αμερικανικές εκλογές θα ήταν κομβικό σημείο για τον πλανήτη μας! Αφού διεκδικητές θα ήταν από την πλευρά των Ρεπουμπλικάνων ο Ντόναλντ Τραμπ και από την πλευρά των Δημοκρατικών η Χίλαρι Κλίντον, η εκπρόσωπος της ΝΤΠ, που ευελπιστούσε επί των ημερών της στην Προεδρεία των ΗΠΑ να ολοκλήρωνε το έργο της Παγκοσμιοποίησης!

Πίστευα ότι, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού δεν μαινόταν ένας πόλεμος μεταξύ ηγετών δυο κομμάτων, που μέσες – άκρες επί δεκαετίες εξύφαιναν την ίδια εξωτερική πολιτική.

Η αναμέτρηση Τραμπ – Κλίντον διέφερε από όλες τις άλλες αμερικανικές εκλογικές αναμετρήσεις. Γιατί, είχαμε έναν πόλεμο μεταξύ του κρατισμού και της επιχειρηματικότητας. Η Χίλαρι Κλίντον ήταν η επόμενη επιλογή της κρατικιστικής νοοτροπίας και των Τραπεζών, που πίστευαν ότι ο κρατισμός θα συνεχίζει να εφαρμόζει τον μερικό σοσιαλισμό των κυβερνήσεων του Μπαράκ Ομπάμα! Με σιδηρά πυγμή, όπως επί της εποχής Μπους, όπου μετερχόταν σκληρής ρητορικής, με την δημιουργία πολέμων ανά τον κόσμο! Επιστέγασμα και της πολιτικής, του συζύγου της Χίλαρι Κλίντον, του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον!

Από την άλλη πλευρά ο Ντόναλντ Τραμπ πίστευε στη δύναμη του κεφαλαίου και της επιχειρηματικότητας και είχε δείξει πως επιθυμεί να συνεργαστεί με την Ρωσία και προεκλογικά είχε δεσμευτεί ότι θα σταματούσε την αμερικανική συμμετοχή σε πολέμους! Αντίθετα, η Χίλαρι Κλίντον ήθελε σύμμαχο την Κίνα για να απομονώσει τη Ρωσία (δεν είναι άλλωστε τυχαίο, ότι η Κίνα επενδύει στη Γερμανία, όπου πολλές τράπεζες είναι εκτεθειμένες σε τοξικά χρέη των ΗΠΑ) και ήταν υπέρ των πολέμων!

Είμασταν πεπεισμένοι, ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι εχθρός της ΝΤΠ, που εκπροσωπεί ο μεγιστάνας Τζορτζ Σόρος!

Τα ίδια ακριβώς πίστευα και για τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου 2020! Άλλωστε όλες οι παραπάνω αναφορές μου επιβεβαιώθηκαν στην τετραετία που παρήλθε (2016-2020)! Το μόνο που άλλαξε ήταν ο υποψήφιος των “Δημοκρατικών”, όπου στη θέση της Χίλαρι Κλίντον ήταν διεκδικητής της προεδρίας των ΗΠΑ ο Τζον Μπάιντεν!

Βέβαια στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου 2020, οι υποστηριχτές της υποψηφιότητας του Τζο Μπάιντεν ήταν ακριβώς οι ίδιοι που ήταν και της υποψηφιότητας της Χίλαρι Κλίντον στις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου 2016!

Δηλαδή, ο Ουγγροαμερικανοεβραίος Τζορτζ Σόρος (το πραγματικό του όνομα είναι Γκιόργκι Σβαρτς) κερδοσκόπος επενδυτής, που κέρδισε φήμη ως ο άνθρωπος – επιχειρηματίας, ο οποίος κατέστρεψε την τράπεζα της Αγγλίας, αποκομίζοντας κέρδος ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων το 1992 στην κρίση του νομίσματος του Ηνωμένου Βασιλείου!

Ήταν όλοι οι εκπροσώπου του “βαθέως κράτους των ΗΠΑ”, τα περισσότερα ΜΜΕ στον κόσμο, όπως και τα δικά μας Συστημικά ΜΜΕ, δηλαδή, τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί, εφημερίδες και διαδικτυακές σελίδες που ανήκουν σε αυτούς τους επιχειρηματίες ιδιοκτήτες που θεό τους έχουν το επιχειρηματικό κέρδος!

Συνοδοιπόροι στην υποστήριξη του εκπροσώπου του “βαθέως κράτους”, Χίλαρι Κλίντον χθες, Τζο Μπάιντεν σήμερα, όλο (σχεδόν) το Επιτελείο του διεφθαρμένου Χόλυγουντ!

Μέχρι και “εμφύλιο” δημιούργησε το “βαθύ κράτος” για την ανατροπή Τραμπ…

Ενώ όμως το αποτέλεσμα των εκλογών της 8ης Νοεμβρίου 2016 ήταν η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, φρόντισαν όλοι οι παραπάνω αναφερόμενοι – συνεργαζόμενοι στην τετραετία του Ντόναλντ Τραμπ, να εξακολουθούν να τον χλευάζουν, να τον λοιδορούν και συνεχώς να του στήνουν παγίδες φθοράς του, ώστε στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου 2020 να τις έχανε! Αλλά δυστυχώς γι΄ αυτούς, το πολύ καλά σκηνοθετημένο σχέδιό τους δεν τους έβγαινε και έτσι “έριξαν στο τραπέζι βαριά χαρτιά”!

Έτσι θεωρώ, πως αποκορύφωμα ήταν το βαθύ κράτος των ΗΠΑ να ενεργοποιήσει έναν “εμφύλιο” πόλεμο στην χώρα με αφορμή την ατυχή δολοφονία από αστυνομικούς της Μινεάπολης, ενός έγχρωμου Αμερικανού πολίτη, του Τζορτζ Φλόιντ!

Εκμεταλλεύτηκε δηλαδή το “βαθύ κράτος” των ΗΠΑ έναν ατυχή θάνατο έγχρωμου Αμερικανού πολίτη για να πετύχει του σκοπού του, που δεν ήταν άλλος από την εκλογή του Τζο Μπάιντεν! Επιβεβαίωση αυτής της άθλιας μεθόδευσης από το “βαθύ κράτος” των ΗΠΑ, είναι το γεγονός ότι την προηγούμενη φορά που στις ΗΠΑ παρατηρήθηκαν τόσης μεγάλης έκτασης συγκρούσεις πολιτών με την αστυνομία από θάνατο έγχρωμου Αμερικανού πολίτη, ήταν στο μακρινό 1968, με τη δολοφονία του ηγέτη του Αφροαμερικανικού Κινήματος για τα πολιτικά δικαιώματα των έγχρωμων Αμερικανών, Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ! Αλλά το δικό μου λογισμό, την δική μου προσέγγιση επί του θέματος, την είχαν και αρκετοί Αμερικάνοι αναλυτές!

Τα παραπάνω έγραφα σε άρθρο μου στις 15 Νοεμβρίου 2020 μεταξύ άλλων!

Η κάκιστη διαχείριση κορυφαίων ζητημάτων από τον Τζο Μπάιντεν εξόργισε τον αμερικανικό λαό…

Στα δυο χρόνια διακυβέρνησης των ΗΠΑ από τους “Δημοκρατικούς” και τον Τζο Μπάιντεν, η Αμερική βιώνει ένα τοξικό κλίμα, ενός τραγικού κοκτέιλ ακρίβειας και ενεργειακής κρίσης, αλλά και υψηλών επιτοκίων!

Τα παραπάνω ανέτρεψαν πολύ σύντομα τα δεδομένα των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου 2020 και κατέστησαν τον Πρόεδρο Μπάιντεν μη αγαπητό πρόσωπο στις ΗΠΑ, εξανεμίζοντας πολύ σύντομα την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο αμερικανικός λαός!

Όμως εκτός της κακής οικονομικής διαχείρισης, που σύντομα εξαέρωσε τη δημοφιλία Μπάιντεν, οι Αμερικανοί του προσάπτουν την στέρηση των ελευθεριών τους κατά τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης του Covid19 και της κάκιστης διαχείρισής του! Που στηρίχτηκε εμμονικά στον επικεφαλής ιατρικό του σύμβουλο και διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) από το 1984, Άντονι Φάουτσι, ειδικό σε μολυσματικές ασθένειες και ο οποίος θα συνταξιοδοτηθεί στο τέλος της θητείας του Τζο Μπάιντεν!

Επίσης υπάρχει γενικευμένη κατακραυγή για την άμεση συμμετοχή των ΗΠΑ στον πόλεμο Ρωσίας – Ουκρανίας, και που προκάλεσε η πλευρά Μπάιντεν με την ειλημμένη απόφαση ένταξης της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ και η οποία ανάγκασε την Ρωσία στην στρατιωτική εισβολή στην Ουκρανία!

Έτσι το διαμορφωθέν τίμημα για τον Τζο Μπάιντεν και τους “Δημοκρατικούς”, είχαμε προβλέψει πως θα ήταν πολύ σκληρό από την αμερικανική κοινωνία, με πλήρη αλλαγή του υπάρχοντος σκηνικού κατά τις ενδιάμεσες εκλογές της 8ης Νοεμβρίου 2022!

Ολική η καθίζηση του “Δημοκρατικού” κόμματος και του Προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν…

Γι΄ αυτό οι άγριες διαθέσεις – μέχρι στιγμής – του αμερικανικού λαού επαληθεύονται, επιστρέφοντας την Εξουσία στους “Ρεπουμπλικάνους”!

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, οι “Ρεπουμπλικάνοι” καταγράφουν σαρωτική νίκη, επανακτώντας τον πλήρη έλεγχο της Βουλής των Αντιπροσώπων, αλλά και της Γερουσίας, με τα δεδομένα αυτής της στιγμής να δίνουν 48 από τις 100 έδρες στους “Ρεπουμπλικάνους” και 47 στους “Δημοκρατικούς”!

Ωστόσο οι πληροφορίες μου λέγουν, ότι το τελικό αποτέλεσμα θα δώσει στους “Ρεπουμπλικάνους” 51 με 52 έδρες, εξασφαλίζοντάς τους την πλειοψηφία του αμερικανικού Σώματος!

Να σημειωθεί, πως σήμερα τα δυο κόμματα είχαν από 50 αντιπροσώπους με υπερίσχυση των “Δημοκρατικών” λόγω της Αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις σε περίπτωση ισοψηφιών!

Αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα, επικράτησης δηλαδή στα δυο αμερικανικά Σώματα των ενδιάμεσων αμερικανικών εκλογών, από τους “Ρεπουμπλικάνους”, θα φέρει στην πολιτική των ΗΠΑ τα πάνω – κάτω, αφού η παρούσα κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν δεν θα μπορεί να νομοθετήσει σε θέματα οικονομικής και φορολογικής φύσεως, αλλά θα αλλάξουν τα δεδομένα και στην εξωτερική πολιτική της αχανούς αυτής χώρας!

Σε αυτές τις ενδιάμεσες αμερικανικές εκλογές ανατρέπεται ένα δεδομένο δεκαετιών, αφού όλοι γνώριζαν πως το κυβερνών κόμμα έχανε μερικώς έδαφος, όχι όμως το σημερινό στραπατσάρισμα των “Δημοκρατικών”!

Όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, θα μιλάμε για ολική καθίζηση του “Δημοκρατικού” κόμματος και του Προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν!

Θα ερευνηθούν Μπάιντεν και Πάιατ…

Έτσι αντιλαμβανόμαστε όλοι, πως αυτή η εξέλιξη θα επηρεάσει εκτός από τις ΗΠΑ και όλη την υπόλοιπη Υφήλιο.

Κοσμογονικές εξελίξεις, που παρακάτω σας αναφέρω τα όσα μου εκμυστηρεύτηκε κορυφαίος αξιωματούχος του Ντόναλντ Τραμπ και ο οποίος βρίσκεται μεταξύ ΗΠΑ και Ελλάδος:

Θα διεξαχθεί έρευνα για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του γιου Μπάιντεν στην Ουκρανία και την Κίνα!

Αφού ο Ντόναλντ Τραμπ έχει κατηγορήσει τον Χάντερ Μπάιντεν, πως ζήτησε τη βοήθεια του πατέρα του (όταν ήταν αντιπρόεδρος του Μπαράκ Ομπάμα) για συμμετοχή του σε ουκρανική εταιρεία φυσικού αερίου και η οποία κατηγορείται για διαφθορά.

Μάλιστα δημοσίευμα της New York Post, έκανε λόγο, πως ο Χάντερ Μπάιντεν κατείχε θέση στο Δ/Σ αυτής της ενεργειακής εταιρείας!

Αλλά η έρευνα των “Ρεπουμπλικάνων” θα αγγίξει και τον “δικό” μας Τζέφρι Πάιατ! Τον θυμόσαστε;

Τον Αμερικανό διπλωμάτη, που υπηρέτησε ως πρέσβης των ΗΠΑ στην Ουκρανία από το 2013 έως το 2016 και ο οποίος αναμείχθηκε σε διπλωματικό σκάνδαλο τον Ιανουάριο του 2014, όπου η συνομιλία του με την βοηθό Υπουργό Εξωτερικών για Ευρωπαϊκές και Ευρασιατικές Υποθέσεις στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ των ΗΠΑ, Βικτόρια Νάλαντ, προφανώς υπεκλάπη και ανέβηκε στο You Tube! Όμως ο Τζέφρι Πάιατ υποστήριξε το ουκρανικό πραξικόπημα του 2014, εναντίον του νόμιμου Προέδρου της Ουκρανίας Βίκτωρα Γιανουκόβιτς!

Αυτός ο “εκλεκτός Δημοκρατικός” διπλωμάτης μετά την Ουκρανία κατ΄ εντολή του τότε Αμερικανού Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, ανέλαβε πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα (από το 2016 έως το 2022), συμμετέχοντας στην υλοποίηση της ενδοτικής “Συμφωνίας των Πρεσπών”, αλλά και άλλων ανθελληνικών αποφάσεων με συνεταίρους τους Πρωθυπουργούς της Ελλάδος Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκο Μητσοτάκη!

Οι “σπουδαίες υπηρεσίες” του βέβαια ανταμείφθηκαν από τον Τζο Μπάιντεν και έτσι τον Σεπτέμβριο του 2022 ανέλαβε Υφυπουργός αρμόδιος για τους Ενεργειακούς Πόρους στην κυβέρνηση των ΗΠΑ!

Μάλιστα το ελληνικό ΥΠΕΞ εξέδωσε το παρακάτω μήνυμα:

«Συγχαρητήρια στον Τζέφρι Πάιατ για τον διορισμό του ως Υφυπουργού των ΗΠΑ για θέματα ενεργειακών πόρων. Η Ελλάδα προσβλέπει στη συνέχιση της συνεργασίας μας με έμφαση στα ενεργειακά θέματα»!

Ραγδαίες οι εξελίξεις…

Επίσης ο κορυφαίος αξιωματούχος του Ντόναλντ Τραμπ μας εκμυστηρεύθηκε, ότι θα διεξαχθεί έρευνα κατά του Άντονι Φάουτσι για τις σχέσεις του με την Κίνα, για τη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης στις ΗΠΑ, καθώς και για τη συμμετοχή του στην εφαρμογή της θεώρησής του με ομογάλακτούς του στην Ευρώπη (σ.σ. στην Ελλάδα με τον Σωτήρη Τσιόδρα και λοιπούς της υγειονομικής ομάδας της κυβέρνησης Μητσοτάκη)!

Θα διεξαχθεί επίσης αυστηρή έρευνα της λειτουργίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, του Υπουργείου Άμυνας και του FBI στα γεγονότα του Καπιτωλίου! Θα ερευνηθεί σε βάθος η νοθεία των εκλογών του ΄20, αλλά και των σημερινών ενδιάμεσων εκλογών, όπου η πλευρά Τραμπ θεωρεί πως και σε αυτές τις εκλογές πραγματοποιήθηκε νοθεία!

Στο ερώτημά μας, αν αυτές οι πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ θα επηρεάσουν τις εκλογές στην Ελλάδα, μας απάντησε καταφατικά, αλλάζοντας δραστικά τις πολιτικές ισορροπίες!

Μας διαβεβαίωσε, πως θα υπάρξει αναθεώρηση της αμερικανικής πολιτικής του πολέμου στην Ουκρανία και πως το νέο Κογκρέσο και η νέα Γερουσία θα δουν πολύ θετικά τον θαλάσσιο και χερσαίο αγωγό φυσικού αερίου Ανατολικής Μεσογείου (EastMed), ο οποίος θα συνδέει απευθείας τις ενεργειακές πηγές της Ανατολικής Μεσογείου με την ηπειρωτική Ελλάδα μέσω της Κύπρου και της Κρήτης!

Τα “λευκά καπέλα” εν δράσει;

Κατά το παρελθόν είχα αναφερθεί στα “Λευκά Καπέλα”, που είναι μια αλληγορική αναφορά στους “καλούς” και προέρχεται από την αμερικανική κινηματογραφική παράδοση, σύμφωνα με την οποία οι καλοί καουμπόηδες φορούσαν πάντα άσπρα καπέλα και οι κακοί (ληστές, ζωοκλέφτες, κακοποιοί, τσιφλικάδες) φορούσαν πάντα μαύρα καπέλα!

Αρχικά αναφερόταν σε μια μυστική ομάδα κυβερνητικών υπαλλήλων (ΗΠΑ) που εργάζονταν προς όφελος του λαού από τα τέλη της δεκαετίας του ενενήντα, αντιστεκόμενοι στην πολιτική αμερικανική κλίκα!

Προέρχεται από τις επιστολές που γράφτηκαν από κάποιο άτομο, γνωστό τότε ως “το περιστέρι”, το οποίο άρχισε να δημοσιοποιεί τον μυστικό νόμο γνωστό ως NESARA, και που αναφέρεται στις πηγές του ως “Λευκά Καπέλα”. Ο NESARA ήταν ένας πραγματικός νόμος που δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα ενός χαμένου νομικού δικαστικού αγώνα από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και τις τράπεζες το 1993, και ο NESARA δημιουργήθηκε για να επιλύσει αυτό το νομικό ζήτημα. Μια ειδική ομάδα προσωπικού του Ναυτικού των ΗΠΑ ήταν επιφορτισμένη με την εφαρμογή του και οι προσπάθειές τους τελικά θα κορυφώνονταν με την ανακοίνωση του το Σεπτέμβριο του 2001. Ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος, λέγεται πως κίνησε τα νήματα για την δολοφονία (;;;) όλων των μελών αυτής της ομάδας και έτσι η εφαρμογή του νόμου σταμάτησε!

“Πόλεμος” μεταξύ “Λευκών και Μαύρων καπέλων”;

Έτσι θυμήθηκα ένα άρθρο της διαδικτυακής πλατφόρμας ellaniapili.blogspot.com που έλεγε τα παρακάτω:

«Τώρα αποκαλούμε τους ομολόγους τους “Λευκά Καπέλα”. Είναι οργανωμένοι σε παγκόσμιο επίπεδο αυτή τη φορά και περιλαμβάνουν πολλά περισσότερα άτομα απ’ όσα περιλαμβάνονταν κατά την 9/11, και μάχονται για την καταστροφή της συμμορίας των αδίστακτων εγκληματιών…

Τα “Λευκά Καπέλα” είναι τώρα η Πλανητική Αντίσταση. Η ευρεία γνώση, του τι έχει συμβεί και του τι συνεχίζει να συμβαίνει στην παρούσα, έχει ενοποιήσει ειλικρινείς άντρες και γυναίκες σε όλο τον γαλαξία, που έχουν δεσμευθεί να τερματίσουν την βασιλεία του σκότους, που έχει τόσο βασανίσει τον πλανήτη μας.

Αυτά τα “Λευκά Καπέλα” συνασπίστηκαν όχι μόνο στο όνομα της δικαιοσύνης, αλλά και στο όνομα του Δημιουργού για να χρησιμοποιήσουν τις αυξανόμενες σε ένταση συχνότητες για ένα αιώνιο γεγονός, που θα απαλλάξει αυτόν τον πλανήτη από το κακό για πάντα.

Το πέρασμα του ηλιακού μας συστήματος μέσα από τον χώρο υψηλών ενεργειών, καθιστά τώρα αυτές τις προόδους της αγάπης και της αλήθειας δυνατές όσο ποτέ άλλοτε.

Τα “Μαύρα Καπέλα” είναι “τελειωμένα”. Ο χρόνος τους, και ο σκοπός τους έχουν φτάσει στο τέλος τους. Ο τεράστιος πληθυσμός του πλανήτη μας πρόκειται τώρα να εισέλθει σε μια εποχή καθολικής υπηρεσίας προς όλη τη Δημιουργία. Η γενετική μας, το πνεύμα μας και οι ψυχές μας έχουν αναπτυχθεί και δοκιμαστεί για να ανταποκριθούν στις ανάγκες της, του φωτός και της αγάπης, που θα θεραπεύσουν τον Γαλαξία και θα φέρουν το σύνολο των όντων του σε Ένωση Αγάπης και Ειρήνης.

Η διαίρεση και οι διαμάχες δεν θα είναι πια μέρος του “είναι” μας, καθώς οι υψηλότερες συχνότητες διώχνουν την άγνοια και το φόβο από την ύπαρξή μας.

Σύντομα, θα είμαστε όλοι “Λευκά Καπέλα”, ακτινοβολώντας το λευκό φως της αγάπης, της αλήθειας και της ειρήνης σε όλον τον Γαλαξία. Είναι το πεπρωμένο μας. Πάντα ήταν το πεπρωμένο μας. Είμαστε ο λαός της Γης. (Μτφρ: Γ. Βουδούρης – 2016-03-06)»!!

loading...