Ο σκοτεινός αποκρυφιστικός κόσμος της Θούλης πίσω από την Ουκρανία.

Τα παγκόσμια γεγονότα έχουν εγκαταλείψει κάθε έννοια του λόγου ή της πραγματικότητας. Ο πυρηνικός πόλεμος θεωρείται πλέον από πολλούς, ίσως οι περισσότεροι, ως αναπόφευκτος.

Έρευνα-επιμέλεια Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός-Γεωπολιτικός αναλυτής (Contact : [email protected] και official website The Times of Voulgaroktonos

Η τρέλα και η αδικία ευδοκιμούν και είτε η ανθρωπότητα θα φτάσει στο τέλος της είτε οι μηχανισμοί που συνθέτουν τον κόσμο μας όπως τον ξέρουμε θα πρέπει να σταματήσουν.

Κανείς δεν νοιάζεται πια να φέρει τον Θεό στην εξίσωση. Ο αποκρυφισμός του Τρίτου Ράιχ αναγεννιέται όχι μόνο στην Ουκρανία αλλά και σε ολόκληρο το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. Οι εξτρεμιστικές μειονότητες στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη έχουν τη δύναμη να εγκαθιδρύσουν μια τερατώδη παγκόσμια τάξη που χαρακτηρίζεται από κάτι πολύ πιο σκοτεινό από την απλή τυραννία.

Υπάρχουν ορόσημα. Ο πρώην εξορκιστής του Βατικανού Malachi Martin, στο μπεστ σέλερ του στους NY Times «Keys of Blood», αναφέρεται στο εγγενές κακό που διαπερνά την Ευρώπη και τον χριστιανικό κόσμο:

« Το πιο τρομακτικό πράγμα για τον Πάπα Ιωάννη Παύλο Β’ ήταν ότι είχε αντιμετωπίσει την ακίνητη παρουσία μιας κακής δύναμης στο δικό του Βατικανό και σε ορισμένες. Αυτό αποκαλούν «υπερδύναμη» οι γνώστες των κληρικών.

Φήμες πάντα που είναι δύσκολο να επαληθευτούν, συνέδεαν την εμφάνισή του με την αρχή της βασιλείας του Πάπα Παύλου VI το 1963. Πράγματι, ο Παύλος είχε κάνει μια σκοτεινή νύξη στον «καπνό του Σατανά που μπήκε στο Ιερό»… μια πλάγια αναφορά στην ενθρόνιση τελετή από σατανιστές στο Βατικανό. Επιπλέον, η συχνότητα της σατανικής παιδεραστίας –τελετουργίες και πρακτικέςείχε ήδη τεκμηριωθεί σε ορισμένους επισκόπους και ιερείς τόσο διάσπαρτους όσο το Τορίνο της Ιταλίας και η Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ. Οι λατρευτικές πράξεις της σατανικής παιδεραστίας θεωρούνται από τους επαγγελματίες ως το αποκορύφωμα των Τελετουργιών του Πεσμένου Αρχαγγέλου».

Ο Μάρτιν ο κορυφαίος σύμβουλος του Πάπα Ιωάννη XXIII, πίστευε ότι ο «Λουσιφεριανός Τεκτονισμός» κρυβόταν πίσω από το σκοτάδι που πίστευε ότι θα τύλιξε την ανθρωπότητα.

Τα βαριά λογοκριμένα σκάνδαλα Presidio δείχνουν πώς οι Εωσφοριακές δυνάμεις, οπαδοί του Moloch-Baphomet, της δαιμονικής οντότητας πίσω από τον Τεκτονισμό, διείσδυσαν στον στρατό, ιδιαίτερα στις στρατιωτικές ακαδημίες των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι ΗΠΑ την δεκαετία του 1980, προσθέτουν αξιοπιστία σε αυτές τις παρατηρήσεις.

Όταν το σκάνδαλο κάλυψε ολόκληρο τον αμερικανικό στρατό, την τελετουργική κακοποίηση παιδιών και τις σατανικές «συνελεύσεις» στο Πεντάγωνο, η ιστορία ξαφνικά έγινε «σκοτεινή». Τότε συναντάμε μια προσπάθεια στρατιωτικών μονάδων να ξεκινήσουν έναν πυρηνικό πόλεμο. Οι εσωτερικές πηγές λένε μια πολύ διαφορετική ιστορία του περιστατικού Barksdale-Minot το 2007 από αυτή που δίνεται στο ευρύ κοινό. Ένα B-52 πλήρως φορτωμένο με πυρηνικά όπλα παραλήφθηκε σε «άγνωστες τοποθεσίες», αλλά συνελήφθη και μεταφέρθηκε πίσω στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου τελειώνει η ιστορία και αρχίζουν τα ψέματα.

Όμως η 11η Σεπτεμβρίου συνέβη. Ήταν στις Ηνωμένες Πολιτείες που τα ψηλότερα κτίρια στον κόσμο εκείνη την εποχή «κάηκαν» από πυρκαγιές κηροζίνης χαμηλής θερμοκρασίας που προκλήθηκαν από πτώση αεροπλάνων. Για δεκαετίες, πιλότοι, αρχιτέκτονες και μηχανικοί έλεγαν σε όποιον άκουγε ότι το όλο θέμα ήταν ανοησία, αλλά τι δεν είναι σήμερα; Κανένα αεροπλάνο δεν μπορεί να πετάξει έτσι, οι πυρκαγιές δεν προκαλούν την κατάρρευση των χαλύβδινων κτιρίων και ο χάλυβας δεν μετατρέπεται σε σκόνη εκτός και αν υποβληθεί σε δυνάμεις που φαίνονται μόνο στον αέρα.Εσωτερικό ενός αστεριού στον φυσικό κόσμο.
συμφραζόμενα

Σήμερα, ο κόσμος υποφέρει από συνθήκες που δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα επικρατήσουν στον πλανήτη. Ναι, υπάρχει παγκόσμιος πληθωρισμός και τα εταιρικά κέρδη αυξάνονται στα ύψη λόγω των τεράστιων αυξήσεων των τιμών, ακόμη και όταν δεν υπάρχουν αυξήσεις κόστους. Καμία κυβέρνηση στη συλλογική Δύση δεν ασχολήθηκε με αυτό το ζωτικής σημασίας ζήτημα, αν και υπάρχει ιστορικό προηγούμενο. Απόσπασμα από τη Wikipedia:

Ο Νίξον εξέδωσε το Εκτελεστικό Διάταγμα 11615 (σύμφωνα με τον Νόμο Οικονομικής Σταθεροποίησης του 1970), επιβάλλοντας πάγωμα μισθών και τιμών για 90 ημέρες για την αντιμετώπιση του πληθωρισμού. Ήταν η πρώτη φορά που η κυβέρνηση των ΗΠΑ είχε θεσπίσει ελέγχους μισθών και τιμών μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο . » Ακόμη και η απαίτηση του Μπάιντεν να αυξήσει τους φόρους στις αμερικανικές πετρελαϊκές εταιρείες, μια κίνηση που έγινε λίγες μέρες πριν από τις εθνικές εκλογές, υπολείπεται πολύ. Μέχρι τη στιγμή που ο Νίξον έδρασε, οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν εισέλθει στον πόλεμο του Γιομ Κιπούρ το 1973 για λογαριασμό του Ισραήλ. Η υποτιθέμενη απάντηση σε αυτόν τον πόλεμο ήταν ένα εμπάργκο πετρελαίου κατά των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά τι πραγματικά συνέβη;

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι τιμές των τροφίμων αυξήθηκαν σχεδόν κατά 40%. Ο λόγος ? Εταιρικά κέρδη. Αυτό εγείρει ένα δευτερεύον ερώτημα, αν και συνωμοτικό χαρακτήρα. Τα παγκόσμια γεγονότα χειραγωγούνται από ισχυρά άτομα στα παρασκήνια, όπως ισχυρίζεται ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, προκειμένου να χειραγωγήσουν τις αγορές, να ληστέψουν τους επενδυτές και να φτωχοποιήσουν τον κόσμο;

Ήταν η οικονομική κατάρρευση των Ηνωμένων Πολιτειών επί της εποχής Μπους το 2007 και το 2008 μέρος της; Ήταν και ο COVID μέρος του; Τα στοιχεία που υποστηρίζουν αυτή την υπόθεση συσσωρεύονται. Τότε αναρωτιόμαστε: τι είδους άνθρωπος θα έκανε αυτά τα πράγματα; Εδώ αρχίζουμε να ονομάζουμε την ασθένεια. Η κοινή λογική μας λέει ότι δεν μπορεί να αφορά μόνο τα χρήματα και την εξουσία. Αλλά τι άλλο υπάρχει;
Ουκρανία

Κανείς δεν θα το πει, αλλά εξακολουθεί να είναι αλήθεια. Εκείνοι πίσω από το πραξικόπημα του 2014 στην Ουκρανία βρίσκονται πίσω από τον τρέχοντα πόλεμο. Τα ίδια ονόματα, Noodleman-Nuland, Kagan, Wolfowitz και μια λίστα με μυστηριώδεις Αμερικανούς δισεκατομμυριούχους ολιγάρχες βοήθησαν στη δημιουργία της 11ης Σεπτεμβρίου, του πραξικοπήματος του Μαϊντάν και άλλων έγχρωμων επαναστάσεων και αυτός ο κατάλογος είναι εκτενής.

Αυτοαποκαλούνται Νεοσυντηρητικοί αλλά στην πραγματικότητα είναι κάτι άλλο και υπηρετούν κυρίους πέρα από την κατανόησή μας και σίγουρα πέρα από τον ανθρώπινο ορθολογισμό. Το γεγονός ότι αυτή η ομάδα μοιράζεται μια κοινή θρησκεία με τους ηγεμόνες της Ουκρανίας είναι ένα πολύ επικίνδυνο θέμα. Η ανοιχτή συζήτηση αυτών των ζητημάτων μπορεί να κάνει οποιονδήποτε να «ακυρωθεί» και, στην πραγματικότητα, ονόματα όπως ο Elon Musk και ο Kanye West είναι μόνο δύο από τις δεκάδες που αντιμετωπίζουν την ίδια μοίρα σήμερα. Είναι όμως μια θρησκεία του βιβλίου όπως ο Χριστιανισμός ή το Ισλάμ ή υπάρχουν άνθρωποι που κρύβονται πίσω από τη θρησκεία και μια μακρά ιστορία εθνοτικής αδικίας;

Ήταν ο πρώην αξιωματικός της CIA Ρόμπερτ Ντέιβιντ Στιλ που ερεύνησε τους Αμερικανούς αποκρυφιστές ολιγάρχες, μια ομάδα που ονόμασε MEGA. Όταν ο Τραμπ μετέφερε την πρεσβεία των ΗΠΑ στην κατεχόμενη Ιερουσαλήμ σε αυτό που νομίμως μπορεί να ονομαστεί Παλαιστίνη, κατά παράβαση του Άρθρου IV της Σύμβασης της Γενεύης, ήταν μια πληρωμή 100.000.000 δολαρίων από έναν υποτιθέμενο ολιγάρχη MEGA, τον προϊστάμενο των τυχερών παιχνιδιών Sheldon Adelson, ο οποίος προκάλεσε αυτή την κίνηση.

Αυτή η ίδια πληρωμή τερμάτισε επίσης απότομα και παράνομα την πυρηνική συμφωνία με το Ιράν. Ο Steele πιστεύει ότι ήταν το MEGA που χρηματοδότησε την 11η Σεπτεμβρίου 2001 και χρησιμοποίησε την τεράστια πολιτική του επιρροή στην Ουάσιγκτον για να πλαισιώσει ανύπαρκτους τρομοκράτες όπως ο μακροχρόνιος πράκτορας της CIA Οσάμα Μπιν Λάντεν. Βασικό ζήτημα είναι η ατζέντα του MEGA, τα συμφέροντα του οποίου απειλούν την επιβίωση της ανθρωπότητας.

Είναι οι MEGA που χρηματοδοτούν τα χρήματα του καρτέλ και έχουν δημιουργήσει έναν παγκόσμιο ιδιωτικό στρατό από πρώην στρατιώτες των ΗΠΑ χρησιμοποιώντας τα κεφάλαια από τη μαζική παραγωγή ηρωίνης στο Αφγανιστάν. Δεν είναι μυστικό ότι η καρδιά της αμερικανικής «οικοδόμησης έθνους» στο Αφγανιστάν ήταν η παραγωγή οπίου, η επεξεργασία και διανομή ηρωίνης σε όλο τον κόσμο με χρήση στρατιωτικών μέσων. , οι υπηρεσίες πληροφοριών και η «οικοδόμηση του έθνους» των Ηνωμένων Πολιτειών.

Για να μας βοηθήσουν να ξεκινήσουμε, ας θυμηθούμε ότι είναι τα ίδια μέσα ενημέρωσης που λένε ψέματα για την Ουκρανία καθημερινά, παιδικά ψέματα, που μας είπαν ότι ήταν οι Ταλιμπάν που έκλεβαν όπιο και ηρωίνη από όλο τον κόσμο χρησιμοποιώντας τη μυστηριώδη και φανταστική αεροπορία τους. Αν ήθελε κανείς να κοιτάξει, θα μπορούσε να δει ότι οι μαχητές της Μπόκο Χαράμ που αποφεύγουν κάθε εκπαίδευση και τεχνολογία διασχίζουν τώρα το Σαχέλ με «τεχνικά» τροποποιημένα από το Ισραήλ Toyota και χρησιμοποιούν δορυφορικά τηλέφωνα καταχωριμένα στο Πεντάγωνο.
πέρα από τη λογική

Οι τρέχουσες πολιτικές θεωρίες δεν περιγράφουν πλέον τον σημερινό κόσμο. Είναι αδύνατον να προσπαθήσουν να κατανοήσουν τις πολιτικές των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου, να ανατινάξουν αγωγούς φυσικού αερίου που εξυπηρετούν τους συμμάχους τους ή να υποδαυλίσουν σκόπιμα πυρηνικό πόλεμο. Μετά κοιτάς τον καθημερινό πόλεμο, τον πόλεμο στην Ουκρανία που συνεχίζεται εδώ και χρόνια, και κάτι δεν πάει καλά. Η Ουκρανία χάνει 1000 άνδρες την ημέρα;

Ποιος θα επέτρεπε αυτό ή την ολοκληρωτική καταστροφή της δικής του χώρας, εκτός αν ο Ζελένσκι δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την Ουκρανία παρά μόνο να υπηρετήσει μια ευρύτερη κακή ατζέντα. Πολέμησα ως πεζοναύτης στο Βιετνάμ. Και εδώ, οι Ηνωμένες Πολιτείες είπαν ψέματα για τις απώλειές τους, ολόκληρες μονάδες έχουν εξαλειφθεί από τους Βορειοβιετναμέζους χωρίς να αναφέρονται. Αργότερα, όταν 1,6 εκατομμύρια Αμερικανοί βετεράνοι πέθαναν από ασθένειες που συνδέονται με τη δηλητηρίαση από τον πράκτορα Πορτοκάλι, και αυτός είναι ο πραγματικός αριθμός, επικράτησε συλλογική σιωπή.

Ξέραμε ότι ήμασταν σε ένα νέο μέρος όταν ήρθαν τα νέα. Ξεκίνησε με τη σφαγή του Μπούτσα. Εξακολουθεί να βαραίνει όλους μας, καθώς παρακολουθούσαμε τα τσιράκια του Ζελένσκι να σκορπίζουν τα πτώματα στο δρόμο, μερικά βαριά τραυματισμένα αλλά ακόμα ζωντανά πριν φτάσουν τα συνεργεία κάμερας. Ακόμη και τότε, η συλλογική Δύση και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης δεν κοίταξαν απλώς την αντίθετη πλευρά, επιτέθηκαν σε όλους όσοι σχολίαζαν, έκαναν retweet, δημοσίευσαν και όχι μόνο με hacks.

Υπήρχαν απειλές, μυστικές συλλήψεις και δολοφονίες, δημοσιογράφοι και ακτιβιστές εξαφανίστηκαν σαν να ήμασταν στην Αργεντινή ή ίσως στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου πριν από τόσα χρόνια.

Ξεκίνησε όμως από εκεί; Θυμάται κανείς το MH17; Μετά τους τρόμους της Μελιτόπολης, όχι μόνο το 2014, αλλά και τη ναζιστική σφαγή του τρέχοντος πολέμου, πώς θα μπορούσε κανείς να αμφισβητήσει ότι αυτοί που ήταν κατευθείαν κάτω από το MH17 με συστήματα αεράμυνας, οι ναζί σφαγείς του Μαϊντάν, της Οδησσού και της Μελιτόπολης, θα καταρρίψουν επίσης ένα αεροπλάνο γραμμής?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ OFFICIAL WEBSITE TOY AΓΓΕΛΟΥ-ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ (THE TIMES OF VOULGAROKTONOS)

loading...