ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΈΤΑΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

Κύριε πρωθυπουργέ και κύριοι αρχηγοί κομμάτων,

Στεγαστική πολιτική δεν είναι αυτό που σας παρέσυραν θέλω να πιστεύω οι «συνεργάτες» σας με τα οικόπεδα του δημοσίου. Που μάλλον το εγκαταλείψατε.

Στεγαστική πολιτική είναι να σώσετε τα σπίτια των εδώ και χρόνια δολοφονούμενων οικονομικά Ελλήνων από την νεοναζιστική κατοχή της ΕΕ (όλα τα συνημμένα).

Που προφανώς αυτήν τη στιγμή κύριε πρωθυπουργέ οι μπράβοι των ναζιστικών τραπεζών θα πετάνε στο δρόμο από τα σπίτια τους πολλούς άγνωστους, σε σχέση με την δημοσιογράφο της συνοικίας Ζωγράφου, Έλληνες

Επίσης είναι ανάλγητο ακόμα για την κατοχή (1ο συνημμένο) να είναι στεγαστική πολιτική κατά τον κύριο Χατζηδάκη το πέταμα των Ελλήνων στον δρόμο με τους πλειστηριασμούς.

Όχι ως αναληθώς ψέλλισε, επειδή συμβαίνει και εις τας Εσπέριας με παρόμοιο πλαίσιο. Αλλά επειδή προφανώς η ληστρική κατοχή της ναζιστικής Γερμανίας δεν το επιτρέπει.

Η δε πολιτικάντη υποκρισία (δια του κ. Τσακαλώτου) του ανάλγητου κ. Τσίπρα του δήθεν κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη, https://www.youtube.com/watch?v=fuODgCRncpYτης

Αλλά της επιστημονικής οργάνωσης των πλειστηριασμών και το πέταμα στον δρόμο χιλιάδων οικογενειών Ελλήνων, εκτός από τους ολιγότερον (!!!) αδύναμους, ούτε καν τους αδυνάμους (22.07.15 – Τσίπρας προς τραπεζίτες: Να διασφαλίσουμε την προστασία των πιο αδύναμων, από 0:48, https://www.youtube.com/watch?v=7H8PHw20Edo).

Για να τα αγοράζουν ως μπίζνες στο 20% της αξίας τους οι Παπαδημούληδες του (οι με 80% αντιπρόεδροι της ΕΕ κτλ !!!!!). Προκαλεί κύριε Τσίπρα εμετική αηδία.

Προφανώς αν έμεινε ελάχιστο Εθνικό φιλότιμο, όλοι μαζί θα πρέπει να υψώσουν όσο ανάστημα τους έμεινε στην ναζιστική κατοχή (συνημμένα).

Και να βρουν τρόπο να σώσουν τα σπίτια των Ελλήνων. Που προφανώς υπάρχει και τρόπος και τα απαιτούμενα κεφάλαια, πέραν αυτών για τους «πρόσφυγες» μας.

Και που αυτό θα αποτελεί και πραγματική στεγαστική πολιτική και για νέους. Που θα κληρονομούν τα σπίτια των γονέων τους. Αφού προφανέστατα οι κατά τεράστιο ποσοστό οι περισσότεροι δεν μπορούν με κανένα τρόπο να αγοράσουν σπίτι

Αποτελεί όμως τραγικό γεγονός το ότι σε κανένα πρόγραμμα των γνωστών κομμάτων δεν αναφέρεται, όχι ότι θα σκίσουν τα μνημόνια ως ο κ. Τσίπρας.

Αλλά κάποια μεθόδευση στα πλαίσια της ΕΕ και των διεθνώς ανθρωπίνων δικαιωμάτων, για την απελευθέρωση της πατρίδας μας από τη μνημονιακή υποδούλωση (συνημμένα) και ληστεία. Και μετατροπή της σε μία κανονική ελεύθερη χώρα της ΕΕ.

Και για άλλη μια φορά είναι προφανές το ότι αν δεν απελευθερωθούμε και δεν γίνουμε από προτεκτοράτο της ναζιστικής Γερμανίας, χώρα ως λοιπές της ΕΕ.

Η ναζιστική γερμανική κατοχή της ΕΕ (που την κρύβουν όλοι κάτω από το χαλί) θα συνεχίζει να ληστεύει τον Ελληνισμό, να τον πετά στον δρόμο και να τον γενοκτονεί

Και είναι θλιβερό το ότι οι έλληνες ευρωβουλευτές εδώ 12 χρόνια έσκυψαν δουλικά το κεφάλι και αποδέχθηκαν την υφιστάμενη υποδούλωση της πατρίδας μας.

Και εσύ κύριε Ανδρουλάκη τι έκανες τόσα χρόνια στο ευρωκοινοβούλιο (εκτός από την καταγγελία εναντίον της πατρίδας σου ότι σε παρακολουθούσαν) για την απελευθέρωση της πατρίδας σου από τη δουλεία;

Που προφανώς πίστεψες «ξύπνια» και δουλικά ότι είναι αντί ναζιστική κατοχή, η Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση!!!!!!!!!!!!!!!

Δρ. Ευριπίδης Μπίλλης

loading...