Συνελήφθη για παιδική πορνογραφία ο πολυβραβευμένος συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας Βασίλης Παπαθεοδώρου!

Εντοπίστηκαν στα αρχεία του πάνω από 100 βίντεο με σκληρό πορνογραφικό υλικό με παιδιά κάτω των 12 ετών

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ο 53χρονος πολυβραβευμένο συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας και υπεύθυνος σε μεγάλο εκδοτικό οίκο Βασίλης Παπαθεοδώρου καθώς εντοπίστηκε στην κατοχή του σκληρό πορνογραφικό υλικό με παιδιά!

Ειδικότερα, συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου και προφυλακίστηκε στις φυλακές Τρίπολης καθώς «πιάστηκε» από το ειδικό λογισμικό της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να επισκέπτεται και να κατεβάζει πορνογραφικό υλικό ανηλίκων.

Μετά από έρευνα που κράτησε έναν και πλέον μήνα, οι αναλυτές της Δίωξης εντόπισαν στα αρχεία του, περισσότερα από 100 βίντεο με σκληρό πορνογραφικό υλικό με παιδιά κάτω των 12 ετών.

Έτσι, στα όρια του αυτοφώρου, συνελήφθη, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, προφυλακίστηκε και πήρε τον δρόμο για τις φυλακές Τρίπολης.

Η σύλληψή του δημιουργεί εύλογα ερωτήματα για το τι κρύβεται πίσω από την «κουρτίνα» της παιδικής λογοτεχνίας ενώ πρόκειται για έναν τομέα που έχει άμεση επίδραση στον ψυχισμό και την πνευματική ανάπτυξη των παιδιών.

Στην ουσία οι συγγραφείς παιδικής λογοτεχνίας είναι ένα είδος παιδοδιδάσκαλου.

Η υπόθεση, αξιολογείται από τους αξιωματικούς της υπηρεσίας ως άκρως σοβαρή, καθώς ερευνώνται και οι διασυνδέσεις του με παγκόσμια κυκλώματα παιδικής πορνογραφίας ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο αν εκτός από το κατέβασμα του αποκρουστικού υλικού ο εν λόγω κατηγορούμενος είχε και άλλες δραστηριότητες.

loading...