Κύριε Πρωθυπουργέ!. Ακούστε με σας παρακαλώ!


Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας

             Μαθηματικός-Ερευνητής*  

Κύριε Πρωθυπουργέ!

Όσο διαρκεί η ενεργειακή κρίση, κάνετε αμέσως τα κάτωθι :

1) Καταργείστε το αμαρτωλό “χρηματιστήριο ενέργειας”, γιατί η ενέργεια είναι στρατηγικό κοινωνικό αγαθό και όχι παιχνίδι σε καζίνο, ούτε αντικείμενο αισχροκέρδειας!.

2) Ξανά-κρατικοποιήστε τη ΔΕΗ!

3) Ανοίξτε όλα τα Εργοστάσια που λειτουργούν με λιγνίτη και όλα τα λιγνιτορυχεία και προσλάβετε όλους τους μάχιμους λιγνιτορύχους που έχουν χάσει τη δουλειά τους από την απολιγνιτοποίηση!.

 4) Μη βάζετε πλάτη στους παρόχους ενέργειας, επιδοτώντας (με χρήματα του Ελληνικού λαού) τις υψηλές τιμές του ρεύματος, που αυτή η επιδότηση μπαίνει στις τσέπες των παρόχων!.

5) Δώστε κίνητρα και επιδοτείστε γενναία, ώστε οι Έλληνες να βάλουν στα σπίτια τους φωτοβολταϊκά (έχουμε πλούσιο ήλιο), για να έχουν τζάμπα ρεύμα και μην νοιάζεστε για τα υπέρ-κέρδη των παρόχων ενέργειας!

Εάν, κύριε Πρωθυπουργέ, κάνετε όλα τα παραπάνω που σας υποδεικνύω και έχει ο λαός  ΦΘΗΝΟ ΡΕΥΜΑ, τότε στις προσεχείς Βουλευτικές εκλογές, (που θα γίνουν σε μερικούς μήνες) θα επιβραβευθείτε από τον Ελληνικό λαό και θα είστε Πρωθυπουργός της Ελλάδας για δεύτερη τετραετία!.

Σε αντίθετη περίπτωση, θα βρεθείτε στα έδρανα της αντιπολίτευσης και θα αισθάνεστε νοσταλγία για την εξουσία!

Διαλέγετε και παίρνετε!

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ

loading...