Λιγη τσιπα δεν εχει απομεινει στην συμμορια του Κουλη μιας και υπερηφανευονται οτι μειωθηκαν οι τιμες με την αποφαση που πηραν…ο κοσμος ξερει και τους φτυνει καταμουτρα για την κοροιδια αυτη.

Κατ αρχην ολα αυτα τα προιοντα εχουν αυξηθει κατα 30-40% το τελευταιο εξαμηνο με δικαιολογια την συρραξη στην Ουκρανια,το να τα μειωσουν τωρα 10-15% δεν δινει καποια ανακουφιση σε οσους ζουν με τις πενταροδεκαρες συνταξεις,μισθους η επιδοματα με τα οποια ζει το 80% του λαου.

Επειτα με πονηρια εβαλαν στο υποτιθεμενο αυτο καλαθι ….ολα τα σουπερ μαρκετ τα προιοντα ιδιωτικης ετικετας τα οποια ειναι στην ιδια τιμη που ηταν και πριν,τα υπολοιπα στις κανονικες τους τιμες,και θα αυξηθουν και αλλο,μα θα μου πειτε….

Και τα ιδιωτικης ετικετας μια χαρα ειναι.

Θα σας δωσω ενα παραδειγμα

Το στραγγιστο γιαουρτι του ΑΒ που πριν τις αυξησεις κυμαινοταν απο 1.49-1,99 η συσκευασια με τα τρια κυπελλακια….τωρα κανει 2.49,το ιδιο σαπακι με πριν.

Κι ενα οποιοδηποτε στραγγιστο επωνυμης εταιρειας που κανει πολυ ακριβοτερα πλεον….

Εχει τεραστια διαφορα.

Του ΑΒ ειναι σαν μπλιαχ εμετος,σαν να το εχει ξερασει μωρο… και τα υπολοιπα ειναι γιαουρτια κανονικα,το ιδιο συμβαινει και με ολα τα προιοντα ιδιωτικης ετικετας,μειωμενη ποιοτητα …ουτε οι γατες οι αδεσποτες δεν τα τρωνε.

Αλλα αυτοι τα ταιζουν σε εσας.

Eπισης,ανεβασαν την ζαχαρη απο τα 0.87 σεντς το κιλο στο 1,28 και τωρα στην προσφερουν με εκτακτη τιμη στο 1,15,δηλαδη 28 λεπτα ακριβοτερη.

Οσο το αν φταιει ο πολεμος στην Ουκρανια που καταντησαμε ετσι …ποιοι πηραν τις αποφασεις να στηριξουμε τον χαζοβιολη Μπαιντεν και την Ε.Ε. εναντιον της Ρωσιας?

Ποιοι αποφασισαν να γινουμε υποδουλοι των παγκοσμιοποιητων εκτος του υπηρετη του Σβαμπ Κουλη του μιζαδορου?

Φυσικα δεν περιμενετε να αποδεχθουν οτι σας κοροιδευουν οι συμμοριτες της κυβερνησης και ειδικα η μαιμου η φασιστω ο Αδωνις,αυτος ολα τα βλεπει τελεια,με 8 χιλιαρικα τον μηνα θα τα εβλεπα κι εγω τελεια αλλα ετσι ειναι,καποιοι τον ψηφιζουν αυτον τον αλητη και μας κοροιδευει στα μουτρα μας.

Φατε λοιπον τα σαπακια,φθηνα ειναι,πολυ ακριβοτερα απο οτι ηταν,αυτο ειναι το σχεδιο τους.

loading...