Ποια τουρκική Δημοκρατία, ορέ ραγιάδες;

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Την ώρα που ο Τούρκος Σουλτάνος Ρ. Τ. Ερντογάν ζητάει από την Ελλάδα, την μάνα του και τον πατέρα του, απειλώντας μας πως θα έρθει ξαφνικά βράδυ, την ίδια ώρα που οι Αξιωματούχοι του αυξάνουν καθημερινά την επιθετική τους ρητορική κατά της Πατρίδας μας, την ίδια ώρα οι αυξάνονται συνεχώς οι παραβιάσεις του κυριαρχικού ελληνικού χώρου, την ίδια ώρα που ο Ερντογάν συνεχίζει να εργαλειοποιεί την παράνομη μετανάστευση, ο Έλληνας ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας, μιλώντας σε κυριακάτικη εφημερίδα του δημοσιογραφικού ομίλου Βαγγέλη Μαρινάκη, μας δηλώνει ότι, “Δεν διεκδικούμε ούτε σπιθαμή εδάφους της Τουρκίας, το ίδιο απαιτούμε από αυτήν”!

Λόγια, λόγια, λόγια…

Άλλωστε η ελληνική κυβέρνηση είναι θιασώτης του Διεθνούς Δικαίου, παραβιάζοντάς το εις βάρος των ελληνικών συμφερόντων, επικαλείται την Συνθήκη των Θαλασσών του Montego Bay (1982), αλλά ο ΥΠΕΞ μας λέγει: “Η απόφαση για επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια στην Κρήτη θα ληφθεί, όποτε κριθεί πως είναι προς το εθνικό μας συμφέρον”!

Ναι, αυτά ισχυρίζεται, όταν οι Τούρκοι φτάνουν μέχρι το Σούνιο!

Ταυτόχρονα δεν ξέχασε να στείλει νέο υποτελές μήνυμα στην Τουρκία:

“Είναι χρήσιμο και για την Τουρκία να αντιληφθεί ότι είναι προς το συμφέρον της να έχει έναν φιλικό και αξιόπιστο γείτονα που ανήκει στην ίδια συμμαχία, αλλά και στην ΕΕ.”!

Δυστυχώς η δουλοπρέπεια και η επίκληση του αξιόπιστου γείτονα κατά το ιστορικό παρελθόν, κατέγραψε τραγικά για την Πατρίδα μας αποτελέσματα!

Αλήθεια από ποια απτά στοιχεία, ελπίζει ο Νίκος Δένδιας, πως μπορεί να υπάρξει συνεννόηση με τον Τούρκο σατράπη και εισβολέα;

Αλλά δυστυχώς το παραλήρημα υποτέλειας και δουλικότητας του ΥΠΕΞ Νίκου Δένδια συνεχίζεται προς την Τουρκία, με μια ακατανόητη ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (Twitter), όπου υμνεί την τουρκική Δημοκρατία, αναφέροντας:

«Συγχαίρουμε τον λαό και την κυβέρνηση της Τουρκίας με την ευκαιρία της Ημέρας της Δημοκρατίας τους»!

Αν είναι ποτέ δυνατόν, η Ελλάδα δια μέσω της κυβερνήσεώς της να υμνεί αποδεχόμενη, λόγω της εθνικής εορτής της Τουρκίας, όπου τιμάται η ανακήρυξη της Δημοκρατίας (29 Οκτωβρίου 1923), πως αυτή η χώρα είχε, έχει ή θα έχει στο μέλλον Δημοκρατία!

Δηλαδή εμμέσως πλην σαφώς, αναγνωρίζει ο ΥΠΕΞ μας τον σφαγέα του ελληνισμού Κεμάλ Ατατούρκ, ειδικότερα στην επέτειο των 100 χρόνων από την Μικρασιατική καταστροφή; Αναγνωρίζει την τουρκική εισβολή του “Αττίλα” στην Κύπρο, πού συνεχίζεται μέχρι τις ημέρες μας, η Κατοχή του Βορείου τμήματος της Μεγαλονήσου;

Ντροπή και μόνο ντροπή για τον όποιο Έλληνα σκέφτεται έτσι!

Που δυστυχώς δεν μπορεί να δει, ή δεν του επιτρέπουν να δει, ότι ο Τούρκος φίλος δεν γίνεται, λόγω του διαχρονικού απύθμενου μίσους του για την Ελλάδα!

Για φανταστείτε ο Τούρκος ομόλογος του Νίκου Δένδια να του έστελνε αντίστοιχο μήνυμα για την 25η Μαρτίου!

Αλήθεια, σε ποια πράξη διαμαρτυρίας προχώρησε ο ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας προς την Τουρκία, όταν προ ολίγων ημερών, στην Αττάλεια διεξαγόταν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης, όπου πρώτευσε Έλληνας αθλητής, με δεύτερο και τρίτο στο βάθρο των νικητών Τούρκους αθλητές, και κατά την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου, οι Τούρκοι διοργανωτές τον διέκοψαν βιαίως;

Αλλά, όταν δίνεις θάρρος στον χωριάτη, αυτός θα ανέβει και στο κρεβάτι σου! Τούτο ακριβώς συνέβη λίγες ημέρες μετά, στο Ικόνιο, όπου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καράτε στα +70 κιλά πρώτευσε ο Έλληνας αθλητής Ηλίας Ψωμάς! Κατά την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου, οι Τούρκοι διοργανωτές τον διέκοψαν πάλι, δείχνοντας πόσο βάρβαροι είναι!

Ωστόσο τα μέλη της ελληνικής αποστολής, έδειξαν μαθήματα πατριωτισμού στη δουλική ελληνική κυβέρνηση, παιανίζοντας το υπόλοιπο του Εθνικού μας Ύμνου, την Ωδή στην Ελευθερία, δημιουργώντας ρίγη συγκινήσεως σε όλους τους απανταχού Έλληνες!

Δείχνοντας, φανερώνοντας, την πραγματική ελληνική ψυχή!

Ας γίνουν αυτά τα παραδείγματα, οδηγός στον κ. Δένδια για την προκοπή της Πατρίδας μας!!

Η Ντόρα Μπακογιάννη, της “κρυφής διπλωματικής ατζέντας”…

Η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία υπέσκαψε ως ΥΠΕΞ της κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή, συνεπικουρούμενη από τον τότε αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως και μετέπειτα Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, τις δυο ενεργειακές Συμφωνίες (Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη και South Stream), του Έλληνα Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαδίμηρο Πούτιν, οι οποίες στην συνέχεια ακυρώθηκαν, εξυπηρετώντας τα Αμερικανικά συμφέροντα, ορίσθηκε από τον σημερινό Πρωθυπουργό, Πρόεδρος Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη της Θράκης μας! Τυχαία; Όχι βέβαια! Όπως δεν είναι τυχαία η απόδοση του Αντιπροέδρου σε αυτήν την Επιτροπή, του Γιώργου Κατρούγκαλου και του Γραμματέα Ανδρέα Λοβέρδου!

Στην Θράκη μας, όπου προδοτικό έργο κατά της Πατρίδας επιτελούν οι εκλεγμένου Μουσουλμάνοι Βουλευτές , της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ! Τυχαία; Δεν νομίζω!

Όμως η “δράση” της κ. Ντόρας Μπακογιάννη, πάντα έχει συνέχεια!

Αφού όπως αποκάλυψε η Κυριακάτικη Δημοκρατία, είχε βρεθεί με τον διεγραφέντα Βουλευτή Γρεβενών της ΝΔ Ανδρέα Πάτση, για μπίζνες στην Τουρκία!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το οποίο παραθέτει φωτογραφικό υλικό, στις 2 Μαρτίου 2015, πέντε εβδομάδες μετά την επανεκλογή της στη Βουλή, η Ντόρα Μπακογιάννη βρέθηκε στην Τουρκία. Τότε δεν ήταν ούτε Υπουργός Εξωτερικών, όπως παλαιότερα, ούτε καν Βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, αφού η Ν.Δ. είχε χάσει τις εκλογές. Η Ντόρα Μπακογιάννη, όμως, μαζί με τον σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελο ταξίδεψαν μέχρι την Κωνσταντινούπολη. Για ποιον λόγο; Για να δώσει η Βουλευτής το “παρών”, χαμογελαστή, δίπλα στον Ανδρέα Πάτση! Και να “ευλογήσει” την καινούργια του μπίζνα… Γιατί η Ντόρα Μπακογιάννη ήταν εκεί, καθήμενη δίπλα στον Πάτση, για μια απλή επιχειρηματική πρωτοβουλία δύο δικηγόρων; Γιατί; Γιατί;

Βέβαια, ας μην ξεχνάμε τη βαρύγδουπή αναφορά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στο βιβλίο του:

«… να πετύχουμε τα μέτρα εμπιστοσύνης και ταυτόχρονα την άμεσο επικοινωνία των ηγετών των ενόπλων δυνάμεων και των πολιτικών ηγετών των δύο χωρών. Να μπορεί να πάρει ο Έλληνας Πρωθυπουργός τηλέφωνο και να μιλήσει με τον Ερντογάν, που δυστυχώς δεν το κάνει ο Καραμανλής, δεν του πάει, δεν είναι το στυλ του. Αλλά η Ντόρα μπορεί να το κάνει με τον ομόλογό της. Αυτό είναι εκ των ων ουκ άνευ!!

Δυο συνταρακτικές συνεντεύξεις το Σ/Κ στην Ελεύθερη Ώρα…

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022 θα δημοσιευθεί ολόκληρη η συνταρακτική – αποκαλυπτική συνέντευξη του πρώην Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ Αλέκου Χρυσανθακόπουλου!

Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 θα δημοσιευθεί συνέντευξη του Γερμανού Ράινερ Φούλμιχ! Ο κ. Fuellmich γεννήθηκε το 1958 στη Βρέμη είναι Γερμανός δικηγόρος απόφοιτος από το πανεπιστήμιο του Gottingen με μεταπτυχιακό Master στα νομικά του UCL και διδακτορικό στο ίδιο πανεπιστήμιο. Καθηγητής του πανεπιστημίου της νομικής της Indiana! Λέκτορας στο πανεπιστήμιο Tartu της Εσθονίας, μέλος της επιτροπής βιοηθικής των πανεπιστημιακών νοσοκομείων Gottingen και Ernovero. Εργάστηκε στο παράρτημα της Deutsche Bank financial institution department στο Tokyo στην Ιαπωνία από το 1990-1992. Από το 1993 έχει ιδρύσει μια νομική εταιρεία η οποία το 2009 κατατασσόταν στις 20 καλύτερες νομικές εταιρείες για την προστασία των επενδυτών στη Γερμανία. Υπήρξε ένας από τους βασικούς παράγοντες για τη καταγγελία του σκανδάλου της εκπομπής ρίπων της αυτοκινητοβιομηχανίας Volkswagen, δε δίστασε να μηνύσει τη Deutsche Bank για υποθέσεις εξαπάτησης Γερμανών δανειοληπτών σπιτιών, είναι εκπρόσωπος της Μη-κυβερνητικής επιτροπής Stiftung Corona Ausschuss η οποία έρευνα ζητήματα που αφορούν την πανδημία του COVID. Συνεργάζεται με άλλα διεθνή δικηγορικά γραφεία για τη προσφυγή εταιρειών ή ομάδων πολιτών σε δικαστήρια των ΗΠΑ class action με στόχο την απαίτηση αποζημιώσεων λόγω κακών χειρισμών των κυβερνήσεων κατά τη διάρκεια της πανδημίας και κυρίως τη χρήση της μη ιδιαίτερα αξιόπιστης δοκιμασίας PCR. Είναι πρόεδρος του Γερμανικού κόμματος Type Basis το οποίο ιδρύθηκε στις 4/7/2020 από ακτιβιστές που αντέδρασαν στην πολιτικές που εφάρμοσαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Το κόμμα αυτό αν και νεότευκτο κατετάγη 8ο στις πρόσφατες εκλογές στη Γερμανία!!

loading...