Η ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ


Ερανιζόμενοι αφ’ ενός μεν την ιστορική ρήση του εθνικού μας ποιητή Διονύσιου Σολωμού ότι: «Το έθνος πρέπει να μάθει να θεωρεί εθνικό ό,τι είναι αληθές», αφ’ ετέρου δε την αποστροφή του λόγου του Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου κυρίου Ισίδωρου Ντογιάκου κατά την ανάληψη των καθηκόντων του την 04η Ιουλίου 2022 ότι: «Η ιδέα του Δικαίου δεν πρέπει να βρίσκεται σε λήθαργο», ως και τα αποτελέσματα του Δείκτη Αντίληψης Διαφθοράς του 2022 από την Διεθνή Διαφάνεια, ότι η Ελλάδα κατατάσσεται 17η στην Ευρωπαϊκή Ένωση και 58η παγκοσμίως οικτίρουμε την Δικαιοσύνη της χώρας, που όσο και εάν μας πικραίνει, είναι πλήρως απαξιωμένη στα μάτια των πολιτών. Οι τελευταίοι την θεωρούν θεραπαινίδα του συστήματος στην υπηρεσία της ελλαδικής οικονομικής και πολιτικής ολιγαρχίας, καρδιά της διαπλοκής και της διαφθοράς και εσχάτως αναστροφέα της κοινής λογικής καθώς έχει χάσει προ πολλού την έξωθεν καλή μαρτυρία και έχει επανειλημμένα συλληφθεί καταπατώντας τις αρχές του κράτους δικαίου. Η ολομέλεια του Αρείου Πάγου, δυστυχώς πάντοτε, αποτελούσε τον βραχίονα του Καθεστώτος, στέλνει στην πράξη τις υποθέσεις στο αρχείο και μετατρέπει την Δικαιοσύνη σε πλυντήριο ανομημάτων.


Ενώπιον του Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Αθηνών, υποβάλλαμε την από 01-10-2020 και υπό ΑΒΜ: Ε2020/4586 ΄Εγκλησή μας, με τα εν αυτή διαλαμβανόμενα, την οποία επιδώσαμε, προς γνώση, με τους κάτωθι αριθμούς πρωτοκόλλου, στους: Πρόεδρο της Δημοκρατίας 02/01-10-2022, Πρωθυπουργό 8363//01-10-2022 και Πρόεδρο της Βουλής 3238/01-10-2022, την οποία ΟΥΔΕΙΣ δικαιούται να ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει.


        Μεταξύ των άλλων τελεσθέντων αδικημάτων κακουργηματικής φύσεως, ως ΘΕΜΑ 11ον (ως η συνημμένη προς το Σ.Δ.Ο.Ε καταγγελία μας της 31ης Οκτωβρίου 2022), εμπεριέχονται και τα τελεσθέντα αδικήματα τόσον του κυρίου Ανδρέα Πάτση όσον και των λοιπών εγκαλουμένων ως και της Επιτροπής Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης, με την συμμετοχή δικαστικών και παχυλώς αμειβομένων ορκωτών λογιστών.


        Την συγκεκριμένη έγκλησή μας, οι χειρισθέντες αυτήν κ.κ. Εισαγγελείς διαπράττοντας τα αδικήματα, της παράβασης καθήκοντος-κατάχρησης εξουσίας και υπέρβασης εξουσίας, έθεσαν αυτήν εις το αρχείο, κατ’ άρθρο 43 ΚΠΔ.


        Ζούμε δυστυχώς σε μιά χώρα αδυσώπητης διαφθοράς, όπου πολλές φορές η Δικαιοσύνη της μοιάζει. Οι «θεσµοί», µε πρώτο αυτόν της Δικαιοσύνης, έχουν παραδοθεί στους παραχαράκτες της Δημοκρατίας και έχει πλήρως την ευθύνη έναντι αυτής. Δεν ξέρουμε καν εάν, οι «θεσµοί», πλέον σέβονται ό,τι φοβούνται ή δεν φοβούνται γιατί δεν έχουν συναίσθηση να σεβαστούν καν τα στοιχειώδη.


        Τέτοια κατάντια ποτέ δεν είχε ζήσει η Ελλάδα, τόση σαπίλα και διαστροφή στους «θεσμούς» που έχουν εξευτελιστεί, δεν έχει υπάρξει ποτέ στο παρελθόν. Μας έπνιξαν οι αναθυμιάσεις του βόθρου στον οποίον έχει βυθιστεί η Ελλάδα που ξεψυχά καθημερινά ξεσπώντας σε εσωτερικό γοερό θρήνο. Η Ελλάδα που έχει φτάσει να σιχαίνεται τον εαυτό της. Οι διεφθαρμένοι «θεσμοί» που βγάζουν την γλώσσα κοροϊδευτικά σε εμάς που πιστεύουμε στην Δημοκρατία, αυτοί που, με τις επιλογές και τα κουσούρια τους, με τις πράξεις και τις παραλήψεις τους, τροφοδοτούν την ανομία και στέλνουν την Δημοκρατία απ’ ευθείας στο εκτελεστικό απόσπασμα.


       Το Βατερλώ της Δημοκρατίας. Αυτή η Δικαιοσύνη θα δώσει ΛΟΓΟ στην Δικαιοσύνη της επόμενης μέρας. Αυτή που θα απαρτίζεται από αληθινούς Έλληνες, και θα αποδώσει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι. Πάντως o δρόμος για τον Ζάλογγο ούτε διόδια έχει ούτε απαιτεί Global Positioning System «GPS- συσκευή Πλοήγησης» γιατί, κατά τας γραφάς, «αν το άλας μωρανθεί εν τινι αλισθήσεται;».


       Οι ενέργειες μιάς χούφτας κακόβουλων, μεγαλομανών ανθρώπων, αποτελούν μία τεράστια απειλή για όλους εμάς. Και εάν υπάρχουν έντιμοι εισαγγελείς, ως πότε θα επιτρέπουν στους λίγους διεφθαρμένους συναδέλφους τους να τους διασύρουν ανεπανόρθωτα;


       Αυτό μας επιφορτίζει, ως Έλληνες πολίτες, τόσο ηθικά όσο και βάσει του τελευταίου άρθρου του Συντάγματος να πράξουμε τα δέοντα, σύμφωνα με την επιταγή του: «με κάθε μέσο», προσδοκώντας από έντιμους, ανεξάρτητους δικαστές να αποδώσουν Δικαιοσύνη!! Ίδωμεν!!!


Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «Ε.ΛΑ.Σ»


ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :