ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣ ΝΕΟΥΣ : Πανικόβλητος ο Πρωθυπουργός θέλει δεν θέλει πάει σε εκλογές για να πετάξει τις “καυτές πατάτες”, όπως πρώτη κατοικία, άδεια ταμεία, κρίση, μνημόνια & διαχείριση στους επόμενους.

«Οποιαδήποτε πλέον Κυριακή θα είναι εκλογική», γράφει στη στήλη του στα «Νέα» τη Δευτέρα ο Γιάννης Πρετεντέρης. «”Μύρισαν” εκλογές» στο «Στίγμα» του Γιώργου Παπαχρήστου «θα πάμε σε εκλογές με αυτό το σχήμα», σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και εγώ λοιπόν σας παροτρύνω : Να κρατήσουμε πισινή, αφού η βλακεία και τα συμφέροντα πολύ δύσκολα κάμπτονται… και ας εχουμε κατα νου πως όταν ακούμε την φράση “μύρισαν εκλογές” τότε κάποιος βόθρος θα ξεχείλισε….

Αυτά είπε μεταξύ αλλων ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Νίκος Νικολόπουλος μιλώντας στη Κυριακάτικη διαδικτυακή συγκέντρωση της νεολαιας ΧΡΙΝΕ.

Ο έμπειρος Αχαιος κοινοβουλευτικός αναφέρθηκε στα σενάρια σχετικά με το πότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανάψει το πράσινο φως για να πάει η χώρα στις κάλπες λέγοντας :

Ο Μητσοτάκης μη έχοντας άλλο τρόπο να κρατήσει την σιωπή και την συνοχή της κοινοβουλευτικής ομάδας καθώς επίσης και την στήριξη των νταβατζήδων έριξε άγαρμπα στη πιάτσα την προσφυγή στις κάλπες, αλλά μάλλον ως απειλή για όσους τον αμφισβητούν εσωκομματικά. Μου μυρίζουν εκλογές είπε ο Πρωθυπουργός και από εκείνη τη στιγμή έχουν φουντώσει στα δημοσιογραφικά γραφεία τα σενάρια, ενώ η συνταγματική ημερομηνία βρίσκεται μόνο κάποιους μήνες μακριά.

Κι όλα αυτά παρά το γεγονός ότι ο ιδιος ο πρωθυπουργός έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές ότι οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους.

Θα μπορούσε κάποιος να σκεφτεί και να υπόθεσει πως ο Μητσοτάκης πίστεψε τα δημοσκοπικά ευρήματα μιας και ο ίδιος μας είπε απο την εκπομπή της κ. Γερμανού «kalytera» πως « oι επικοινωνιολογοι Μαξιμου χρειάζονται “εργαλεία” για να διαβάσουν την κοινωνία.» Ασφαλώς θα έχει ακούσει πως όταν ρώτησε κάποιος τον Σταύρο Ψυχάρη εάν ο τάδε δημοσκόπος είναι αξιόπιστος απάντησε :

– Και βέβαια είναι, ό,τι του λέω, το βγάζει ακριβώς…

Βεβαίως ίσως ο Μητσοτάκης να θεωρεί τις δημοσκοπήσεις πιο σημαντικές από τις (στημένες του) περιοδείες. Δυστυχώς όμως αλλά ούτως ή άλλως ό,τι και να του πουν οι πολίτες, ούτε θα τους τους ακούσει ούτε θα καταλάβει!

Τους επικοινωνιολόγους ακούει

και υπακούει τυφλά … Αυτό είναι το δράμα του image making team του Κυριάκου, γιατί πρέπει να σπάνε κάθε μέρα το κεφάλι τους στα meetings για το πού πρέπει να τον στείλουν την επομένη. Και όχι μόνο αλλα πρέπει μετά να τον βλέπουν αγχωμένοι στα μόνιτορ όπως τους οδηγούς F1, μην κάνει καμιά κουτουράδα απο αυτές που συνήθως κάνει…

Έτσι του είπαν οι επικοινωνιολόγοι να βγει στα ΚΑΛΥΤΕΡΑ της κ.Γερμανού…

Του είπαν επίσης να «αφουγκραστεί» την κοινωνία αλλά δεν το κατάλαβε γιατί είναι πριγκιπόπουλο , ειναι πολιτικος γόνος και το αφουγκράζομαι δεν το διδάσκουν στο Harvard.

Ο Χριστιανοδημοκράτης Νικολόπουλος στη συνέχεια με έμφαση τόνισε στους νέους…

Για όλους εμάς τους πολιτικους της σχολής ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ “αφουγκράζομαι» σημαίνει προσπαθώ να ακούσω

τα πλατιά λαϊκά στρώματα που δέχονται αφόρητες πιέσεις στη καθημερινότητα τους και τα οποία αντιδρούν πολύ διαφορετικά απο ότι οι ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ κόλακες !

Ο Μητσοτάκης μιλάει για μια οικονομία σε ανάπτυξη που ομως συρρικνώνει το διαθέσιμο εισόδημα και που κάνει το βίο τους αβίωτο προκαλώντας μια αφόρητη αβεβαιότητα για το αύριο. Οι δημοσκοπήσεις λοιπόν που «αποθεώνουν» Μητσοτάκη προσβάλουν τη νοημοσύνη του λαού τον εξοργίζουν

και ως εκ τούτου αποκλείεται να επαληθευτούν στη κάλπη .

Αποκλείεται να εγκρίνουν οι πολίτες με τη ψήφο τους στη κάλπη την … οργανωμένη ακρίβεια , την πληθωριστική υπερφορολόγηση, την νέα πτώση του πραγματικού εισοδήματος, την εξυπηρέτηση λόμπι, την ενεργειακή λεηλασία, την διαφθορά , τους

Πάτσηδες, τους κοριούς,

και το κουκούλωμα των οικονομικων σκανδάλων .

Οι δημοκρατικοί πολίτες βεβαιως και δεν χαίρονται με τον νέο διεθνή διασυρμό της χώρας μας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη- όταν βλέπουν το δημοσίευμα των «New York Times» να γράφει : «Στη γενέτειρα της δημοκρατίας παρακολουθούν πολιτικούς και δημοσιογράφους»

Ο Νίκος Νικολόπουλος υιοθέτησε την σκέψη της προέδρου της Χριστιανοδημοκρατικής νεολαίας Ελλάδος να προταθεί δημόσια στο πρωθυπουργός να μπει στο «απολιτίκ» instagram για να διαβάσει τα σχόλια κάτω από την επίσημη ανάρτηση της εκπομπής της κ. Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται»…

Ο Νικος Νικολόπουλος αποδεχόμενος την πρόταση ειπε: Ο πρωθυπουργός έτσι θα έχει μπροστά του , μία αδιαμφισβήτητη εικόνα για την… αγάπη που τρέφουν

οι πολίτες και ιδιαίτερα οι νέες και οι νέοι της Ελλάδος προς το πρόσωπο του.

Μόνον εάν ο Μητσοτάκης γνωρίζει τις μυστικές δημοσκοπήσεις, τότε ναι σημαίνει πως υποχρεώθηκε να συρθεί σε εκλογές μέσα στην καρδιά του χειμώνα…

Όπως και να χει ένα είναι σίγουρο .

Ο Μητσοτάκης θέλει να προλάβει τον δύσκολο χειμώνα που απειλεί την κοινωνία με την ακρίβεια ,την ενεργειακή κρίση, και τις νέες συνταρακτικες αποκαλύψεις σκανδάλων οικονομικών ηθικών που φέρνουν στο φως οι τηλεφωνικές υποκλοπές και οι πιθανοί εκβιασμοί που έγιναν προς τους παρακολουθούμενους για να τους έχουν στο χέρι …

Είτε ήταν πολιτικοί, είτε εισαγγελείς και αξιωματούχοι…

Ο Μητσοτάκης ίσως ξεχνά ότι οι «Γκαλοπαντζίδες» και οι εταιρείες δημοσκοπήσεων έχουν χάσει το ΜΕΤΡΟΝ στη προσπάθεια τους να διαμορφώνουν και «χειραγωγούν» το πολιτικό κλίμα και αυτό το γνωρίζει από τα διάφορα ΜΜΕ της «διαπλοκής» και των δημοσκόπων.

Γνωρίζει ακόμα , ότι σπάνια έπεσαν μέσα στο εκλογικό αποτέλεσμα και πως συχνότατα ήταν «αλλού για αλλού»…

Γι’ αυτό και δεν είναι ανάγκη να τις παίρνουμε πάντα στα σοβαρά.

Στα σοβαρά πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να προστατεύσουμε τη λαϊκή βούληση που κινδυνεύει απο αυτον που η δηµοκρατία δεν είναι παρά οτιδήποτε θα υπηρετήσει αυτον το σοι του και τους ντόπιους και ξένους αφέντες του.

Στα σοβαρά θα κάνουμε όσα μας επιβάλει το δημοκρατικό μας καθήκον γιατι ο Μητσοτακης για την ανάληψη της εξουσίας θα εκµεταλλευτεί την τεχνολογία, θα χρησιμοποιήσει τις µεθόδους χειραγώγησης και βέβαια θα αξιοποιήσει όλα τα προσωπικά δεδοµένα που συγκεντρώνει τα τρία τελευταία χρόνια στο όνοµα του δηθεν εθνικου συμφέροντος και των δήθεν κρατικών αναγκών με τα Predator.

loading...