Σόδομα και Γόμορρα η Περιφέρεια Αττικής…

Η ελληνική κοινωνία αποσβολωμένη παρακολουθεί τα όσα συμβαίνουν σήμερα! Σκάνδαλα – σκάνδαλά καθημερινά, που οργίζουν την κοινωνία μας! Η ελληνική κοινωνία σήμερα είναι ένα καζάνι που είναι έτοιμο να εκραγεί! Είναι μια χύτρα, της οποίας έχει χαλάσει η βαλβίδα αποσυμπίεσης!

Σκάνδαλο τηλεφωνικών παρακολουθήσεων – υποκλοπών…

Σκάνδαλο παιδοφιλίας και έκδοσης 13χρονης από κομματάρχη της ΝΔ…

Σκάνδαλο “κόκκινων δανείων” Βουλευτή της ΝΔ…

Συνυπολογίζοντας τον κυβερνητικό εμπαιγμό προς τον ελληνικό λαό, για την ακρίβεια (καλάθι της νοικοκυράς, καύσιμα κίνησης και θέρμανσης, ρήτρα αναπροσαρμογής ρεύματος κλπ.) καθώς και την βίαιη εισβολή στα σπίτια ελληνικών νοικοκυριών, ναι η οργή του λαού μας είναι στα κάγκελα!

Όμως ένα νέο σκάνδαλο έρχεται να δυναμιτίσει το ήδη εκρηκτικό περιβάλλον της κοινωνίας μας!

Διαβάζουμε Παρασκευή μεσημέρι στο έγκριτο ειδησεογραφικό πόρταλ www.aftodioikisi.gr το παρακάτω ρεπορτάζ με τίτλο: «Περιφέρεια Αττικής: Συλλήψεις τεσσάρων υπαλλήλων για κομπίνα με τα διπλώματα οδήγησης»:

Σε συλλήψεις τεσσάρων υπαλλήλων της Διεύθυνσης Μεταφορών του Κεντρικού Τομέα στην Περιφέρεια Αττικής και στελεχών τεσσάρων μεγάλων Σχολών Οδηγών προχώρησε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του aftodioikisi.gr η Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι συλλήψεις έγιναν χθες νωρίς το πρωί στα σπίτια των κατηγορούμενων. Πρόκειται για τους:

-Γ.Τ προϊστάμενο, στέλεχος της ΔΑΚΕ, εκλεγμένο στο Σύλλογο Υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής (ΣΥΠΑ) και στην Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας (ΟΣΥΑΠΕ)

-Ε.Π., προϊστάμενο, επίσης στέλεχος της ΔΑΚΕ που ήταν υποψήφια στις τελευταίες εκλογές αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί.

-Τους υπαλλήλους Β. και Τ. (επώνυμα)

-Πιθανότατα τέσσερα στελέχη από ισάριθμες μεγάλες Σχολές Οδηγών.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για τις λεγόμενες “στημένες αίθουσες”, δηλαδή για εξετάσεις θεωρητικών μαθημάτων για άδεια οδήγησης στις οποίες:

-Εξετάζεται άλλος (πχ υπάλληλος της Σχολής Οδηγών) αντί για το πρόσωπο που πρέπει να εξεταστεί.

-Εξετάζονται μετανάστες, οι οποίοι έχουν μηδενική ή ελάχιστη γνώση ελληνικών.

Το παρασκήνιο της μη ανακοίνωσης:

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι συλληφθέντες παραμένουν ακόμη στη ΓΑΔΑ, ενώ εντύπωση προκαλεί η ολιγωρία του, συνήθως λαλίστατου, υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου, να ενημερώσει το ΥΠΡΟΠΟ και η ΓΑΔΑ τους πολίτες για ένα τόσο σοβαρό θέμα.

Πηγές που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα τόσο στο ΥΠΡΟΠΟ όσο και στην Περιφέρεια Αττικής, αποδίδουν το γεγονός στο ότι δύο από τους συλληφθέντες είναι μέλη της ΔΑΚΕ αλλά και στο ότι η υπόθεση αφορά την Π. Αττικής, καθώς είναι γνωστό ότι ο κ. Θεοδωρικάκος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, στηριζόμενος στην βοήθεια που του προσφέρει στην προσπάθεια εκλογής του στο Νότιο Τομέα!!

O εκπεσών “Πρόεδρος” πουλάει τον τηλεοπτικό δίαυλο ART TV;

Το ART TV (παλαιά ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ και πιο παλαιά THΛE CITY) ήταν ο τηλεοπτικός δίαυλος, προπύργιο του κόμματος Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός (ΛΑΟΣ)! Του κόμματος που ξεκίνησε ως ένα πατριωτικό, αστικό, λαϊκό κόμμα και στην συνέχεια με την προσθήκη σε αυτό του Μάκη Βορίδη, Άδωνη Γεωργιάδη και Θανάση Πλεύρη, μετεξελίχθηκε σε ένα νεοφιλελεύθερο κόμμα, υπερασπιστή της ΝΤΠ και της Παγκοσμιοποίησης!

Άλλωστε σήμερα οι 3 πρώην Βουλευτές του ΛΑΟΣ είναι Βουλευτές – Υπουργοί της ΝΔ, που κατακερματίζει την ελληνική επικράτεια και δυστυχεί τον ελληνικό λαό! Ο δε “Πρόεδρος” Γιώργος Καρατζαφέρης από την καθημερινή του εκπομπή στο ART TV, προσπαθεί να πείσει τους εναπομείναντες τηλεθεατές του, για το πόσο καλός και χρήσιμος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Τα παραπάνω ανέφερα με αφορμή δημοσιεύματος του διαδικτυακού ενημερωτικού πόρταλ indobserver.gr του δημοσιογράφου Μάκη Βραχιολίδη, πως το ART TV το παίρνει ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ TV, της Καθημερινής και του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος!

Διαβάστε παρακάτω το εν λόγω δημοσίευμα:

«Παρασκηνιακή κινητικότητα σε ένα ακόμη περιφερειακό κανάλι της Αττικής, μετά το Action24, το Attica και το One Channel. Χθες εστάλησαν δικαιολογητικά στο ΕΣΡ για μεταβίβαση μετοχών του ΑΡΤ, ενώ μια εβδομάδα πριν γνωστοποιήθηκε στην ανεξάρτητη αρχή μια τροποποίηση του καταστατικού του, και συγκεκριμένα του άρθρου που αφορά το μετοχικό του κεφάλαιο και τις μετοχές του.

Επιπλέον, στα τέλη Ιουλίου είχε αποφασιστεί η μείωση του μετοχικού κεφαλαίου του ΑΡΤ κατά περίπου 3,7 εκατομμύρια, για ισόποσο συμψηφισμό ζημιών. Τότε, το 99% του τηλεοπτικού σταθμού άνηκε στον Γιάννη Καρατζαφέρη, δημοσιογράφο και γιό του Γιώργου Καρατζαφέρη, και το υπόλοιπο 1% στον Στέφανο Μακρή.

Η εταιρεία της οποίας οι μετοχές μεταβιβάστηκαν είναι η “City News Α.Ε.”, που λειτουργεί μόνο την τηλεόραση του ΑΡΤ, καθώς ο ΑΡΤ FM 90.6 ανήκει στο ΛΑΟΣ ως κομματικό ραδιόφωνο. Τις τελευταίες ημέρες, πάντως, κυκλοφορούν φήμες ότι για το ΑΡΤ βρίσκεται σε συζητήσεις ο Γιάννης Αλαφούζος, προκειμένου να βγάλει από τη συχνότητά του μια αμιγώς ενημερωτική έκδοση του ΣΚΑΪ.»!

To ΣτΕ “εκτέλεσε” τον Θανάση Πλεύρη…

Έχει βουίξει ο Τόπος και έχει κυριεύσει κρύος ιδρώτας το προσωπείο του Μαξίμου με την απόφαση του ΣτΕ για τους υγειονομικούς σε αναστολή!

Καταγράφω παρακάτω και την αντίδραση του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδος (ΑΚΚΕΛ), όπως αυτή διατυπώθηκε με ΔΤ την 25η Νοεμβρίου 2022:

«ΑΚΚΕΛ: Στ(α) Έ(ξι) μέτρα της παραίτησης έστησε τον Πλεύρη η απόφαση του ΣτΕ για τους υγειονομικούς σε αναστολή…

Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε αντισυνταγματική “λόγω ελλείψεως επαναξιολογήσεως του μέτρου” την παράταση μέχρι 31/12/2022 του υποχρεωτικού εμβολιασμού εργαζομένων σε δομές υγείας, εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Υπουργό Υγείας, Θανάση Πλεύρη. Οφείλει να παραιτηθεί από υπουργός και βουλευτής, αφού επέδειξε πραγματική λύσσα προς την αντίθετη κατεύθυνση, που κρίθηκε αντισυνταγματική, με διεστραμμένες απειλές και εκβιασμούς κατά των υγειονομικών που δεν υπέκυψαν στον ακρότατο αντιεπιστημονικό εμβολιαστικό φασισμό.

Το ΣτΕ έστησε Στα Έξι μέτρα της παραίτησης τον Πλεύρη και με αυτό τον τρόπο τον υποχρεώνει να δεχθεί πίσω στις δομές υγείας, όλους τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς που έθεσε σε αναστολή.

Το γεγονός ότι το ΣτΕ ήταν αυτό που πήρε τέτοια απόφαση, ενώ παλαιότερα είχε τυφλά δει ότι τα “μέτρα” ήταν συνταγματικά… υπό προϋποθέσεις, δείχνει ότι και τα κυκλώματα μέσα στο ΣτΕ πηδούν έξω από το καράβι του Μητσοτακέικου και Σημιτέικου που βουλιάζει!»!!

Το ειδησεογραφικό πόρταλ kinisipoliton-kastorias.blogspot.com (Καστοριάς) μας ενημερώνει:

«Άλλοι ΔΥΟ Φιλελεύθεροι Βουλευτές της Ν Δ της Δυτικής Μακεδονίας, των οποίων τα γραφεία τους ασχολούνται με θέματα πλειστηριασμών, παίρνουν τα ακίνητα Κοψοχρονιά…

Οι συνάδελφοί τους τους ονομάζουν (πίσω από την πλάτη τους) ως Κοράκια του κέρατα…»!

Ποιοι είναι άραγε;;;