ΤΡΕΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ! – Πήρε το κομμένο κεφάλι , πήγε στο νοσοκομείο, μπήκε στο δωμάτιο της Νταιάν, έβγαλε το κεφάλι του εραστή απο εναν σάκκο στον οποίο το ειχε φορτώσει και το πέταξε στην αγκαλιά της

 Οι Στέφεν και Νταιάν Σαπ, ήταν ενα αντρόγυνο το οποίο το 1993 αντιμετώπιζε προβλήματα στο γάμο του. Η Νταιάν ζητούσε επανειλημένα διαζύγιο από τον άντρα της. Οσο ο χωρισμός πλησίαζε, η Νταιάν ξεκίνησε σχέση με έναν συνάδελφο του άντρα της, τον Γκρέγκορυ Γκλόβερ, αρχικά πλατωνικά, αλλα μετέπειτα ολοκληρωμένα. Από αυτή τη σχέση η Νταιάν εμεινε έγκυος.

 Ο Στέφεν ανακάλυψε για τη σχέση αυτή στα τέλη της χρονιάς, σχέση την οποία αρχικά η Νταιαν αρνήθηκε, αλλά όταν χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο λογω της εγκυμοσύνης, τελικά την επιβεβαίωσε, μαζί με την πατρότητα του παιδιού. Η αντίδραση του Στέφεν, δεν ήταν απλά έντονη, αλλά εν τέλει ξεπέρασε ίσως και τα όρια της φρίκης. 

Προφασιζόμενος ότι θα πήγαινε στο σπίτι να μαζέψει τα πράγματα του, πήγε στη δουλειά του, οπου βρήκε τον Γκρέγκορυ τον μαχαίρωσε αρκετές φορές και στο τέλος τον αποκεφάλισε. Να σημειώσω εδώ ότι όταν τον βρήκε, ο Γκρέγκορυ μιλούσε στο τηλέφωνο με τη Νταιάν, η οποία άκουσε τις κραυγές, αλλα δε μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε. 

Ο Στέφεν πήρε το κομμένο κεφάλι του Γκρέγκορυ, πήγε στο νοσοκομείο, μπήκε στο δωμάτιο της Νταιάν, έβγαλε το κεφάλι του εραστή απο εναν σάκκο στον οποίο το ειχε φορτώσει και το πέταξε στην αγκαλιά της, λέγοντας: “απο εδώ και πέρα ο Γκλόβερ θα είναι μαζί σου τα βράδια, μόνο που εσύ αυτά τα βράδια δε θα μπορείς να κοιμηθείς”. 

Για την ιστορία τον Απρίλιο του 1994 ο Στέφεν Σαπ καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.

loading...