ΔΡ. ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ, ΜΟΡΙΑΚΟΣ ΓΕΝΕΤΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ PARIS-SUD ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΨΕΜΑ «ΟΛΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ, ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΙ»
ΒΙΝΤΕΟ

Ο Christian Vélot Διδάκτωρ Βιολογίας, Μοριακός Γενετιστής στο Πανεπιστήμιο Paris-Sud και Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου Criigen, Επιτροπής Ανεξάρτητης Έρευνας & Πληροφοριών

για τη Γενετική Μηχανική, λέκτορας μοριακής γενετικής στο Πανεπιστήμιο Paris-Sud 11 καταγγέλει στις 29/10/2022 στη Namur: 

“Όλοι οι εμβολιασμένοι, όλοι προστατευμένοι είναι κρατικό ψέμα” ο μαζικός εμβολιασμός κατά τη διάρκεια μιας επιδημίας είναι απλώς μια τεράστια μαλακία ειδικά όσον αφορά ανθρώπους με αγγειακά και εγκεφαλικά που τους έλεγαν πηγαίνετε να εμβολιαστείτε! 

Μιλάει για ψευδεπίγραφο εμβόλιο: Το να εμβολιάζουμε κάθε 3 μήνες τον κόσμο δεν θυμίζει εμβόλιο αλλά περισσότερο ένα φάρμακο. Εξήγησε πως η πρωτεΐνη Spike υπεύθυνη θρομβώσεων. Έδωσε τέλος Οκτώβρη διάλεξη στη Namur Βελγίου.

”ο μαζικός εμβολιασμός σε περίοδο πανδημίας κι ακόμη περισσότερο μ΄ένα εμβόλιο που δεν εμποδίζει τη νόσηση που δεν εμποδίζει τη μόλυνση-λοίμωξη που δεν εμποδίζει τη μετάδοση του ιού γιατί μας είπαν ”όλοι εμβολιασμένοι όλοι προστατευμένοι” το ακούσαμε αυτό το σλόγκαν αυτό είναι ένα κρατικό ψέμα.”

 Όλοι εμβολιασμένοι όλοι προστατευμένοι” και είμαστε στο 8ο κύμα αν ίσχυε το” όλοι εμβολιασμένοι όλοι προστατευμένοι” που διατείνονταν δεν θα ήμασταν στο 8ο κύμα. Θα είχε σταματήσει εδώ και καιρό. όχι προφανώς. 

Οι ανεμβολίαστοι δεν είχαν το δικαίωμα να πάνε στο ρεστοράν στο σινεμά να πάρουν το τρένο αλλά οι άλλοι ναι μπορούσαν πολύ καλά να μολύνουν. 

Το εμβόλιο το μάθαμε εδώ και λίγο καιρό επίσημα από την κ..Small. μια από τις διευθύντριες της Pfizer σε ακρόαση της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο που ομολόγησε ότι το εμβόλιο δεν αξιολογήθηκε πριν τη διακίνηση του στην αγορά για την ικανότητα του να εμποδίζει τη μετάδοση του ιού. Επομένως το ” Όλοι εμβολιασμένοι όλοι προστατευμένοι” είναι ένα κρατικό ψέμα. 


ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ   

loading...