ALEKSANDR DUGIN: «Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ…ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΤΕ, ΚΥΡΙΕ ΠΟΥΤΙΝ;»

ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΡΩΣΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΣΤΗ ΔΥΣΗ;

O Aleksandr Dugin ως σύγχρονος Ρώσος Ιερεμίας συγκλονίζεται για την τύχη της Χερσώνας.

Aleksandr Dugin: Ο Πούτιν είναι ένας σφραγισμένος φάκελος…ποιος είστε, κύριε Πούτιν;

Εάν δεν δοθεί μια σαφής απάντηση, ο κόσμος μπορεί να τελειώσει χωρίς να καταλάβουμε γιατί; Αυτό δεν είναι προδοσία, είναι ένα βήμα προς τον Αρμαγεδδώνα. 

Οι συνθήκες της νικήτριας Δύσης, αυτού του πολιτισμού του Σατανά, δεν θα γίνουν ποτέ αποδεκτές από τη Μόσχα. Που σημαίνει ότι τα τακτικά πυρηνικά όπλα και τα στρατηγικά πυρηνικά όπλα θα παραμείνουν. Αυτό είναι το τέλος!!!!

Γράφει:

”Ο Πούτιν είναι ένας σφραγισμένος φάκελος (επιπλέον ποιος είστε, κύριε Πούτιν;). Φίλοι και εχθροί (στη Δύση) -όμοια!- βλέπουν σε αυτόν ένα πολύ συγκεκριμένο περιεχόμενο. Επιπλέον, το ίδιο πράγμα: άλλοι τον αγαπούν γι’ αυτό, άλλοι τον μισούν. 

Όμως ο φάκελος είναι σφραγισμένος. Και κανείς δεν τον ξέρει πραγματικά. Μόνο οι ουκρανικές αρχές και η ρωσική ελίτ πιστεύουν ότι αυτός δεν είναι παρά ένας φάκελος. 

Ο φάκελος είναι σαν φάκελος, τίποτα δεν είναι απολύτως σφραγισμένο σε αυτόν. Τώρα ήρθε η στιγμή να αφήσετε πίσω τις επαγγελματικές δεξιότητες του Ανώτατου και επιτέλους να τυπώσετε τον φάκελο. ‘Ολα. Ήρθε η ώρα. Ποιός είσαι; 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ
ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...