Airbnb …Ο πραγματικός «πόλεμος» των Πόλεων !!! Οι ΠΟΛΙΤΕΣ πρέπει να ξαναπάρουν πίσω τις ΠΟΛΕΙΣ τους !!!




Παναγιώτης Τραϊανού* 

Ο «καρκίνος» τού Airbnb έχει αρχίσει πλέον να «κατατρώει» τις ελληνικές πόλεις και να τις «νεκρώνει». Μια απολύτως παράνομη κι αντικοινωνική δραστηριότητα αφήνεται να «σκοτώνει» την κοινωνία …Μια δραστηριότητα, η οποία μιμείται τη νόμιμη ξενοδοχειακή λειτουργία, αλλά ΔΕΝ είναι τέτοια. Εξαιτίας αυτής της παράνομης δραστηριότητας οι πάντες σήμερα πληρώνουν κόστη διαβίωσης παράλογα κι εξωφρενικά …Οι πάντες είναι όμηροι της θεμελιώδους ανθρώπινης ανάγκης για «στέγη» απέναντι σε «νοικοκύρηδες», οι οποίοι δήθεν σκέφτονται να μετατρέψουν τα σπίτια τους σε Airbnb.

Στο μεταξύ κανένας δεν γνωρίζει ποιοι εγκληματίες, μαστροποί, παιδεραστές και τρομοκράτες βρίσκουν καταφύγιο στη διπλανή «πόρτα». Οι πολυκατοικίες των πολιτών έχουν μετατραπεί σε κέντρα διερχομένων. Κανένας δεν γνωρίζει ποιος «κοιμάται» δίπλα του !!! …Όλα αυτά για το κέρδος κάποιων δήθεν φτωχών, οι οποίοι ψάχνουν ένα συμπληρωματικό εισόδημα, ενώ στην πραγματικότητα το Airbnb το λυμαίνονται εταιρείες, οι οποίες διαχειρίζονται δεκάδες διαμερίσματα …Διαμερίσματα, τα οποία «λείπουν» από εργαζόμενους, συνταξιούχους και φοιτητές …Διαμερίσματα, τα οποία «διώχνουν» τους νέους από τα κέντρα των πόλεων και δεν τους επιτρέπουν να «ξεκινήσουν» τις ζωές τους …Διαμερίσματα, τα οποία «αποβάλουν» τους απόμαχους της ζωής από τις αγαπημένες τους γειτονιές.

Πρέπει οι πολίτες ν’ αντιδράσουν !!! …Έχουν τα μέσα !!! …Κάθε φορά που βλέπουν «αγνώστους» να μπαίνουν στις πολυκατοικίες, να καλούν την αστυνομία. Μέσα στις πολυκατοικίες, όπου κατοικούν τα ανήλικα παιδιά τους ή οι γέροντες γονείς τους, οι «άγνωστοι» πρέπει να καθίστανται αυτόματα «ύποπτοι» και να καλείται η αστυνομία να κάνει «εξακρίβωση στοιχείων» …Να καλούνται και οι ιδιοκτήτες να «βεβαιώσουν» την ταυτότητα των «φιλοξενουμένων» τους. Τότε θα γίνει το πραγματικό «πανηγύρι» …Να μεταφέρονται ΟΛΟΙ στις τέσσερις και πέντε η ώρα το πρωί στα αστυνομικά τμήματα για «εξακρίβωση στοιχείων» !!!

Οι ΠΟΛΙΤΕΣ πρέπει να ξαναπάρουν πίσω τις ΠΟΛΕΙΣ τους !!!…

…Πρέπει να δώσουν τέλος στον εκβιασμό και την ομηρία των παρασίτων, που λαθροβιούν μέσω του Airbnb !!!…

…Πρέπει να αμυνθούν απέναντι στις ξένες πολυεθνικές τού real-estate, που, μέσω Airbnb, θα «αλώσουν» τις πόλεις τους.

…ΕΞΩ τα ΠΑΡΑΣΙΤΑ από τις πόλεις των ΑΝΘΡΩΠΩΝ !!!

Παναγιώτης Τραϊανού


https://panagiotistraianou.substack.com

loading...