Πασχάλης Τερζής: «Με τη γυναίκα μου είχαμε να κοιμηθούμε μαζί πάνω από 35 χρόνια» !!!


 


Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής, Πασχάλης Τερζής, εδώ και χρόνια έχει αποσυρθεί και μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έχει επιλέξει μια ήρεμη ζωή μακριά από τις πιστές και τις κάμερες.Ωστόσο, σε μια σπάνια συνέντευξη ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε πρόσφατα στη Σεμίνα Διγενή. Τι αποκάλυψε για το τραγούδι αλλά και τη σύζυγό του; Με την ευκαιρία, δείτε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η κόρη του, Γιάννα.


Ο Πασχάλης Τερζής ανέφερε πως για 20 ολόκληρα χρόνια ήταν ένας τραγουδιστής της πείνας, καθώς δεν τον «αγκάλιασε» αμέσως η δημοσιότητα.


Μάλιστα, για 10 ολόκληρα χρόνια ο πατέρας του δεν είχε πάει ποτέ να τον ακούσει και κάποια στιγμή τον ρώτησε αν τραγουδάει τόσο καλά όσο ο Καζαντζίδης. Ενώ όταν πήγε να τον ακούσει δεν πήγε γι’ αυτόν, αλλά για τον Νίκο Ξανθόπουλο.


Στη συνέχεια δε δίστασε να αποκαλύψει την αντίδραση της μητέρας του, όταν της ανακοίνωσε ότι θα γίνει τραγουδιστής, η οποία γύρισε και του είπε: «Γιατί αγόρι μου; Εσύ είσαι καλό παιδί.» Ενώ για τη γυναίκα πέταξε μια «βόμβα», καθώς εξομολογήθηκε ότι είχαν πάνω από 35 χρόνια να κοιμηθούν μαζί.


Τέλος δήλωσε πως κατά την πρώτη του δουλειά, πήγαινε έξω από το γήπεδο και πουλούσε μαξιλάρια.


Πηγή athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :