ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ 210 ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΩΝ;

ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΜΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ; ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΗΝ “ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ”;

3 ΒΙΝΤΕΟ

Τι έγινε ξαφνικά και έπεσε επικοινωνική κουρτίνα στην υπόθεση της δωδεκάχρονης; Πού είναι τα ονόματα των διακοσίων και ανθρώπων, που ήρθαν

σε επαφή μαζί της; Γιατί τόση καθυστέρηση στις έρευνες; Μήπως τα ονόματα κρύβουν μία πέρα από κάθε φαντασία διακομματική σαπίλα; Μήπως η εμπλοκή προσώπων δείχνει κάτι, που δε θέλει το πολιτικό καθεστώς να γνωρίζουμε;

Δεν μάθαμε ποτέ το πραγματικό βάθος της υπόθεσης Λιγνάδη, όταν αυτή άγγιξε δομές ανήλικων μεταναστών. Τώρα, πάλι δεν μαθαίνουμε τίποτα για το κοπάδι των σεξουαλικών αρπακτικών, που βίαζε τη δωδεκάχρονη.

Η Αμερική συγκλονίζεται από μια νέα υπόθεση που πολλοί την αποκαλούν Pizzagate 2.0

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, μια διαφημιστική καμπάνια για την πολυτελή μάρκα μόδας Balenciaga έγινε viral στο διαδίκτυο επειδή έδειχνε ενοχλητικές εικόνες μικρών παιδιών που κρατούσαν λούτρινα ζώα σε εξοπλισμό δουλείας μαζί με δικαστικά έγγραφα παιδικής πορνογραφίας.

Η εταιρεία ζήτησε συγγνώμη για τις εξαιρετικά ακατάλληλες διαφημίσεις σε μήνυμα που δημοσίευσε την Τρίτη, υποστηρίζοντας ότι επιδιώκει να κινηθεί νομικά εναντίον των ατόμων που δημιούργησαν το σετ και χρησιμοποίησαν “μη εγκεκριμένα” στοιχεία.

“Οι βελούδινες τσάντες μας με αρκουδάκια δεν θα έπρεπε να έχουν παρουσιαστεί με παιδιά σε αυτή την καμπάνια. Αφαιρέσαμε αμέσως την καμπάνια από όλες τις πλατφόρμες”, έγραψε η εταιρεία.

Ωστόσο, όπως επισήμανε την Τετάρτη ο Paul Joseph Watson, “η ιδέα ότι η Balenciaga αγνοούσε το γεγονός ότι η παιδική BDSM φωτογράφηση τους περιείχε επίσης ένα έγγραφο που σχετίζεται με παιδική πορνογραφία είναι εντελώς παράλογη”.

Τώρα, καθώς οι ερευνητές του διαδικτύου ερευνούν βαθύτερα άλλες φαινομενικά αθώες διαφημίσεις της Balenciaga, φαίνεται ότι οι σατανιστικές εικόνες, η παιδική πορνογραφία, ακόμη και ο κανιβαλισμός και η ανθρωποθυσία είναι κοινά θέματα στις διαφημίσεις της μάρκας.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ



     

loading...