Pfizer: «Το εμβόλιό μας δεν ελέγχθηκε ποτέ για το αν προλαμβάνει την μετάδοση του Covid-19»! ΠΟΥ: «Δεν ξέρουμε αν είναι ασφαλή τα νέα επικαιροποιημένα εμβόλια»

Η Pfizer παραδέχτηκε στην επιτροπή του ευρωκοινοβουλίου που διερευνά την προμήθεια των εμβολίων από την ΕΕ ότι το εμβόλιό της δεν ελέγχθηκε ποτέ για το αν προλαμβάνει την μετάδοση του Covid-19!

Συνεπώς ο ισχυρισμός της ελληνικής κυβέρνησης «εμβολιαστείτε για τους συνανθρώπους σας» ήταν ψευδής.

Την αποκάλυψη την έκανε ο Ολλανδός Ευρωβουλευτής Rob Ross , με ανάρτηση του στο Twitter.

Μάλιστα όπως ανφέρει χαρακτηριστικά «Η μόνη σκοπιμότητα του «Διαβατηρίου Covid» ήταν μόνο ο εκβιασμός των ανθρώπων για να εμβολιαστούν»!

«ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Pfizer ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ

Ο Ολλανδός Ευρωβουλευτής Rob Ross , με ανάρτηση του στο Twitter, αναφέρει:

#Από την κατάθεση Covid η Διευθύντρια της Pfizer παραδέχτηκε ότι: το εμβόλιο τους ποτέ δεν ελέγχθηκε αν προλαμβάνει την μετάδοση της νόσου !!!

# «Το εμβολιαστείτε για τους συνανθρώπους σας ήταν, πάντα , ΨΕΜΑ»

# «Η μόνη σκοπιμότητα του «Διαβατηρίου Covid» ήταν μόνο ο εκβιασμός των ανθρώπων για να εμβολιαστούν»
# «Ο κόσμος πρέπει να μάθει» λέει ο Rob Ross και ζητά να κοινοποιήσουμε το βίντεο.
##Το έκανα και περιμένω την τακτική παρέα μου: την λογοκρισία του FB…»

Ο ΠΟΥ δεν συνιστά τα «νέα επικαιροποιημένα εμβόλια» κατά της Covid-19 γιατί δεν έχουν περάσει από κλινικές δοκιμές και έχουν δοκιμαστεί μόνο σε οκτώ ποντίκια!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Dr. Joachim Hombach του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας «δεν επαρκούν επί του παρόντος τα δεδομένα για να υποστηρίξουν μία οποιαδήποτε σύσταση προτίμησης».

Δηλαδή, ο ΠΟΥ δεν το προτείνει για να εμβολιαστούν οι πολίτες αλλά η κυβέρνηση το προτείνει και επιμένει να το κάνουν.

Ο ΠΟΥ στην ουσία παραδέχεται ότι δεν γνωρίζει αν τα εμβόλια αυτά είναι ασφαλή.

«Η ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΟΜΙΚΡΟΝ Β.Α4/5, ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΕΠΑΡΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Dr Hombach , SAGE, WHO :

«Τα διαθέσιμα επί του παρόντος δεδομένα δεν επαρκούν για να υποστηρίξουν την έκδοση οποιασδήποτε σύστασης προτίμησης, για επαναληπτικά διδύναμα επικαιροποιημένα εμβόλια (έναντι Όμικρον Β. Α4/5) αντί των επαναληπτικών δόσεων εμβολίων που περιέχουν μόνο τον προγονικό ιό”.
«Currently available data are not sufficient to support the issuance of any preferential recommendation for bivalent variant-containing vaccine boosters over ancestral-virus-only boosters”, SAGE said in a statement.»

Άδικο δεν έχουν για τα διδύναμα Β.Α4/5! Σε 8 ποντικούς βαρβάτους τα δοκίμασαν!»

loading...