Ο Τ.Μπάιντεν βρίζει χωρίς λόγο on camera για να φανεί «ζωντανός»: «Νo one… f@cks with a Biden»

Οι Δημοκρατικοί επιχειρούν να τον εμφανίσουν… δυναμικό ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών

Ο Τζο Μπάιντεν μετά τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε μαζί με τον κυβερνήτη της Φλόριντα, Ρον ΝτεΣάντις, για τις καταστροφές από τον τυφώνα Ίαν και την επιχείρηση στήριξης των πληγέντων, εκστόμισε κάποια «γαλλικά» για προεκλογικούς λόγους για να συσπειρωθούν οι Δημοκρατικοί ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών οι οποίες πλέον είναι σε λιγότερο από ένα μήνα.

Στις ενδιάμεσες εκλογές οι Δημοκρατικοί αναμένεται να υποστούν μία μεγάλη ήττα και όπως όλα δείχνουν θα χάσουν τον έλεγχο και στο Κογκρέσο και στην Γερουσία.

Μετά από μία σειρά από βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας και δείχνουν έναν Αμερικανό πρόεδρο ανήμπορο να συντάξει μία πρόταση και να θυμηθεί που πάει και τι κάνει, κάποιοι επικοινωνιολόγοι είχαν την φαεινή ιδέα να τον βάλουν να βρίζει (δεν έχει σημασία ο λόγος) για να φανεί ότι έχει ακόμα «κανονικές» νοητικές λειτουργίες.

Στο βίντεο φαίνεται ο Τζο Μπάιντεν να συνομιλεί με τον δήμαρχο της πόλης Φορτ Μάιερς στην Φλόριντα, της πόλης που σχεδόν εξαφανίστηκε από τον χάρτη λόγω του τυφώνα Ίαν, με τον πρόεδρο των ΗΠΑ να ακούγεται να λέει σε κάποια στιγμή: «Κανείς δεν τα βάζει με έναν Μπάιντεν (Νo one fucks with a Biden)».

Κάτι εντελώς άσχετο δεδομένης της στιγμής αλλά επικοινωνιακά οι Δημοκρατικοί επιχειρούν να εμφανίσουν έναν Μπάιντεν «ζωντανό» που οργίζεται και μπορεί να συντάξει και καμία πρόταση…

«Μα τω Θεώ έχεις δίκιο» απάντησε από την πλευρά του ο δήμαρχος Ρέι Μέρφι με τον πρόεδρο των ΗΠΑ να προσθέτει «δεν μπορείς να τσακώνεσαι με τα αδέρφια σου έξω από το σπίτι σου».

Όταν το CBS ρώτησε τον Μέρφι γιατί ο πρόεδρος Μπάιντεν εκστόμισε τα «γαλλικά», ο δήμαρχος απάντησε «είμαστε και οι δύο Ιρλανδοί Καθολικοί. Είμαστε και οι δύο πιστοί Καθολικοί. Αλλά κάποιες στιγμές από το στόμα μας βγαίνουν πιπεράτα λόγια».

Ωστόσο ο δήμαρχος της πόλης Φόρτ Μάιερς απέφυγε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συζήτησε με τον Τζο Μπάιντεν πριν τα «γαλλικά» γιατί προφανώς δεν υπήρχε κανένας ουσιαστικός λόγος.

Ήταν για την κάμερα και τίποτε άλλο.

Κατά την επίσκεψή του ο Τζο Μπάιντεν συνέκρινε την πλήρη καταστροφή ορισμένων περιοχών από τον τυφώνα Ίαν με ό,τι συνέβη στο σπίτι του το 2004 όταν έπεσε σε αυτό κεραυνός. Όπως είπε «χάσαμε πολλά» μετά τον κεραυνό παρά το γεγονός ότι η φωτιά διήρκησε μόλις 20 λεπτά και περιορίστηκε στην κουζίνα.

«Γνωρίζω από πρώτο χέρι πόσο άγχος και φόβος υπάρχει σε αυτούς τους ανθρώπους. Εμείς δεν χάσαμε όλο το σπίτι μας αλλά χάσαμε ένα σημαντικό τμήμα του» είπε χαρακτηριστικά ο Τζο Μπάιντεν.

loading...