Πιλότος ΠΑ για Meteor και Rafale: «Οι πιθανότητες επιβίωσης εχθρικού μαχητικού εντός των 60 χιλιομέτρων είναι μηδαμινές»Η 332 Mοίρα με κωδικό όνομα «Γεράκι» συνεχίζει να αποκαλύπτει τις αρετές του νέου μαχητικού

Τον δικό τους ξεχωριστό ρόλο βέβαια έχουν τα νέα μαχητικά αεροσκάφη Rafale που αναμένεται να αποτελέσουν τον μεγάλο εφιάλτης της τουρκικής αεροπορίας! Κάθε ημέρα που περνάει οι Ελληνες ιπτάμενοι μαθαίνουν όλο και καλύτερα τα γαλλικά υπερόπλα και εξοικειώνονται στις πτήσεις μαζί τους.


«Σκοπός μας είναι να πάρουμε αυτό το εργαλείο και να το πάμε ακόμη πιο μακριά και από τη στιγμή που θα λάβουμε τις εντολές για να το χρησιμοποιήσουμε τακτικά θα το κάνουμε στο 100%. Με αυτό το υπερόπλο η Πολεμική Αεροπορία έχει γίνει ακόμα πιο ισχυρή και μπορεί να κάνει τη διαφορά στον αέρα σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο αεροσκάφος», αναφέρει πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας της Μοίρας 332 με κωδικό όνομα «Γεράκι», εκεί όπου κάθε μέρα ανακαλύπτουν στον αέρα τις δυνατότητες των Rafale.


«Εχουμε πια στα χέρια μας ένα game changer που μπορεί να εξουδετερώσει οποιαδήποτε απειλή. Αυτό που εμείς ονομάζουμε ως: Game over απειλής! Τα Rafale μας εκπλήσσουν ευχάριστα με τις δυνατότητές τους και πάνω σε αυτή τη γαλλική ριπή, η ελληνική Αεροπορία χτίζει το μέλλον της επόμενης δεκαετίας» αναφέρει οπλουργός της μοίρας 332.


Όσο για το βλήμα Meteor που φέρουν επάνω τους τα Rafale, είναι ίσως ό,τι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή σε οπλικό σύστημα: «Οι πιθανότητες επιβίωσης εχθρικού μαχητικού εντός των 60 χιλιομέτρων είναι μηδαμινές. Είναι ίσως ένας από τους καλύτερους πυραύλους και μπορεί να κάνει τη διαφορά σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο οπλικό σύστημα νέας γενιάς. Διαθέτει διαφορετικό κινητήρα και διαφορετική φιλοσοφία λειτουργίας σε σχέση με κάθε άλλο παλαιότερο βλήμα και το κάνει ακαταμάχητο σε μια απαιτητική μάχη».

Δεν υπάρχουν σχόλια :