H KOINΩNIKH ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ

 

[Ο όρος SOCIAL JUSTICE στην προκειμένη περίπτωση χρησιμοποιείται στην Αμερική από περιθωριακές αριστερόστροφες ομάδες, όπως και στην Ελλάδα, οι οποίες, με την παραβατική συμπεριφορά τους, έχουν γίνει κράτος εν κράτει στην Αμερική, όπως και στην Ελλάδα. Στην προκειμένη περίπτωση, ο συγγραφέας του άρθρου,Justin O. Smith, υψώνει φωνή διαμαρτυρίας ενάντια σε αυτές τις ομάδες, αλλά και ενάντια στην πολιτική του Κράτους προς αυτές, πράγμα που ΔΕΝ συμβαίνει στην Ελλάδα. ΘΩΜΑΪΣ ΠΑΡΙΑΝΟΥ]

‘’Κοινωνική Δικαιοσύνη’’ σημαίνει ότι οι εγκληματίες αντιμετωπίζονται σαν φτωχά χαμένα παιδιά, στα οποία πρέπει απλώς να τους εξηγηθεί η σοβαρότητα των εγκλημάτων τους, για να σταματήσουν (να εγκληματούν), ακόμη και αν αυτοί έχουν κάνει τον 5ο ή τον 35ο φόνο τους. Και αφήνονται ελεύθεροι για να πάνε ζωντανοί στο σπίτι τους, με ένα ειδικό ‘’βραχιόλάκι’’ στον αστράγαλο, για να σκεφτούν τι έχουν κάνει. Με άλλα λόγια, αφήνονται ελεύθεροι, χωρίς καν να πληρώσουν εγγύηση, και πιο πιθανό να σκεφτούν από μόνοι τους είναι πόσους ακόμη θέλουν να δολοφονήσουν βίαια και ποιος θα το επόμενο θύμα τους..

Η ‘’Κοινωνική Δικαιοσύνη’’ τους λέει στους καλούς, αξιοπρεπείς, τίμιους και σκληρά εργαζόμενους ανθρώπους, τους ιδιοκτήτες των Mom & Pop Shops (δηλ. καταστημάτων για οικογένειες), ότι πρέπει να παραμείνουν σιωπηλοί, χωρίς να λάβουν αμυντικά μέτρα, και να επιτρέψουν σε όσους δεν σκοπεύουν να εργαστούν ή έχουν γίνει άνεργοι με τις εγκληματικές τους ενέργειες, να λεηλατούν τα καταστήματά τους κατά βούληση και να τα καίνε ολοσχερώς, αν οι ιδιοκτήτες τους τολμήσουν να πουν μια λέξη διαμαρτυρίας.

Η ‘’Κοινωνική Δικαιοσύνη’’ τους λέει ότι στους καταστροφείς ( που είναι εξίσου ικανοί να εργαστούν) πρέπει να τους αφήσουν ελεύθερα τα χέρια για να λεηλατήσουν, να κάψουν ολόκληρες πόλεις και να κάνουν κατάληψη σε χώρους της αρεσκείας τους ,ωσάν αυτοί να ήταν ξεχωριστές διοικούμενες περιοχές, εκτός οποιουδήποτε ελέγχου ή δικαιοδοσίας (εκ μέρους της) τοπικής, πολιτειακής ή ομοσπονδιακής νομοθεσίας. Όποιος εκφράζει διαφορετική άποψη κινδυνεύει να υποστεί παρενόχληση, ακύρωση ή βίαιο ξυλοδαρμό, ακόμη και πυροβολισμό και δολοφονία.

Η ’’Κοινωνική Δικαιοσύνη’’ και οι μαρξιστές/μαοϊκοί υποστηρικτές της λένε ότι οι γονείς δεν έχουν κανένα δικαίωμα σε ό,τι αφορά τα παιδιά τους, ειδικά αν κάποιος «δάσκαλος» της αμερικανικής επιτροπής, φασίστας της τρίτης τάξης, έχει διαπιστώσει ότι το παιδί σας «έχει μπερδευτεί με το φύλο του και τη σεξουαλική του ταυτότητα». Θα μας υποχρέωναν όλους να βάλουμε τα παιδιά μας σε Κρατική Μονάδα, ως κηδεμονευόμενα από το Κράτος, για να τα κάνουν όπως νομίζουν, είτε αυτό περιλαμβάνει επεμβάσεις αλλαγής φύλου, καλλωπισμό ως σεξουαλικούς συντρόφους για τη NAMBLA (North American Man, Boy Love Association.: παιδοφιλική αμερικανική οργάνωση) είτε μετατρέποντάς τα σε μαχητικούς στρατιώτες για ‘’να φτιάξουν όλη την Αμερική’’. «Ομοφυλόφιλοι»/ LGBTQ και τρανς φιλικοί μάχονται για να αναγκάσουν όλη την Αμερική να δώσει, σε αυτή τη μικρή μειονότητα του πληθυσμού μας, προνόμια και δικαιώματα, πάνω και πέρα ​​από αυτά τα δικαιώματα όλων των άλλων Αμερικανών.

Η φράση ‘’Κοινωνική Δικαιοσύνη’’ ενσωματώνει κάθε ποταπή οντότητα και κακό στοιχείο που μπορεί κανείς να φανταστεί, το οποίο κόβει τις ρίζες μας και λειτουργεί για να ανατρέψει την οικογένεια, τον πολιτισμό και τις παραδοσιακές χριστιανικές και δυτικοαμερικανικές αρχές και αρετές που χρησιμοποιήθηκαν και ακολουθήθηκαν για την ίδρυση της χώρας μας. Η φράση τους αυτή είναι απλά μια ωραία φράση – παγίδα που απαιτεί το τέλος της Αμερικής.

Η ‘’Κοινωνική Δικαιοσύνη’’ τους δεν είναι καθόλου «Δικαιοσύνη». Απλώς παρέχει κάλυψη για κακοήθεις κλέφτες και δολοφόνους και απορρίπτει το Ιδρυτικό Καταστατικό και το Σύνταγμα του Κράτους. Είναι βουτηγμένη στη Θεωρία της Μαύρης Απελευθέρωσης, στον Μαρξισμό, στη Θεωρία της Κριτικής Φυλής, στη Σεξουαλική Επανάσταση και σε κάθε αντιαμερικανική και αντιπολιτισμική θεωρία των σκουπιδιών, και έρχεται σε αντίθεση με τη Χριστιανική ‘Ίδρυση της Πολιτείας μας.

Η ‘’Κοινωνική Δικαιοσύνη’’ τους σημαίνει αναδιανομή του πλούτου, σημαίνει ότι αυτά τα κατακάθια της κοινωνίας χωρίς τη θέληση ή τον ηθικό χαρακτήρα αρκετά ισχυρό ώστε να έχουν μια αίσθηση αυτοεκτίμησης, να πάρουν τις ανταμοιβές της σκληρής δουλειάς σας από τις επιχειρήσεις σας, τα σπίτια σας και τα ίδια σας τα χέρια. Εσείς απλά θα στέκεστε έκπληκτοι σε έναν δρόμο γωνία μπροστά από την Walgreens (μεγάλη φαρμακευτική εταιρεία), η οποία είναι περικυκλωμένη από έναν ταραχώδη όχλο έγχρωμων ανθρώπων που πιστεύουν ότι ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΑ & ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ είναι πλέον δικαίωματά τους, και έχουν το δικαίωμα να πάρουν ό,τι θέλουν ανά πάσα στιγμή, χωρίς συνέπειες από τις τοπικές αρχές επιβολής του νόμου ή τις δικαστικές αρχές .

Η‘’Κοινωνική Δικαιοσύνη’’ τους σημαίνει ότι οι επιτροπές των ακτιβιστών μπορούν να αγνοήσουν εντελώς τον νόμο, ενώ οι συντηρητικοί και ανεξάρτητοι πατριώτες Αμερικανοί πρέπει να τηρούν το πλήρες γράμμα του νόμου, αλλιώς θα τους καταδικάσει κάποιος συμπονετικός ακτιβιστής δικαστής από τις επιτροπές τους. Σημαίνει ότι οι κομμουνιστές του Δημοκρατικού Κόμματος της Αμερικής μπορούν να πάρουν και να καταστρέψουν οτιδήποτε θέλουν με κάθε μέσο, και όλοι οι άλλοι (νομοταγείς) υποτίθεται ότι θα πρέπει να χαμογελούν και να το υποφέρουν, λέγοντας :«Ω, πόσο υπέροχο», ναι, παρακαλώ, κάψτε την επιχείρησή μου ξανά».

Η ‘’Κοινωνική Δικαιοσύνη’’ αφήνει τους ‘’Black Lives Matter’’ και τους ‘’Antifa’’ να καίνε ομοσπονδιακά κτίρια και να συνεχίζουν σαν να μην συνέβη τίποτα. ‘Οποιοι (από αυτούς που) μπορεί κατά λάθος να συλληφθούν από έναν «υπερβολικά πληθωρικό αστυνομικό» που κάνει πραγματικά τη δουλειά του και τηρεί το νόμο, απελευθερώνονται αμέσως. από τη φυλακή, με δική τους αναγνώριση. Όμως, πολλοί που απλώς περπάτησαν από το Καπιτώλιο, στις 6 Ιανουαρίου, ως θεατές είχαν όλο το βάρος του νόμου και η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έπεσε σαν βροχή πάνω τους, βάζοντάς τους στη φυλακή χωρίς καμία πιθανότητα να βγουν με εγγύηση και χωρίς να τους αποδοθούν κατηγορίες. Η ‘’Κοινωνική Δικαιοσύνη’’ είναι οπισθοδρομική και σημαίνει την πλήρη και ολοκληρωτική εκμηδένιση του πολιτισμού όπως τον γνωρίζουμε εδώ και πάνω από εκατόν πενήντα χρόνια περίπου.

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ‘’ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ’’ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ.

Μην κάνετε κανένα λάθος. Αυτά τα κόκκινα, ριζοσπαστικά καθάρματα των αρουραίων που φωνάζουν για «Δικαιοσύνη» και «Ειρήνη» δεν θέλουν ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Θέλουν απλώς την κατάρρευση του συστήματός μας και τον απόλυτο έλεγχο κάτω από ένα αυταρχικό σοσιαλιστικό κράτος, όπου ελπίζουν να είναι οι Κορυφαίοι Σκύλοι (Top Dogs) που θα τσακίζουν τα μαστίγιά τους στις πλάτες όλης της αντιπολίτευσης.

Αυτό που Κόκκινοι, Ριζοσπαστικοί «προοδευτικοί» Αρουραίοι (Rats) του Δημοκρατικού Κόμματος, αποκαλούν ‘’Κοινωνική Δικαιοσύνη’’, δεν είναι καθόλου δικαιοσύνη. Δεν ακολουθεί κανένα δίκαιο νόμο και παραβιάζει εντελώς όλα τα αναφαίρετα θεόδοτα δικαιώματα των Αμερικανών. Απαιτεί και παίρνει ό,τι θέλει, χωρίς να έχει καμία εξουσία να το πράξει και εκτός οποιουδήποτε νόμου που είναι γνωστός στον άνθρωπο: εκτός και αν μιλάμε για το Νόμο της Ζούγκλας.

Μετάφραση – Επιμέλεια Κειμένου : ΘΩΜΑΪΣ ΠΑΡΙΑΝΟΥ

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ SOCIAL JUSTICE ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

loading...