Πανευρωπαϊκός ΣΑΛΟΣ με την δήλωση της Τρας – «Η οικονομία χρειάζεται (GREAT) RESET»

Η δήλωσε της βρετανίδας πρωθυπουργού, πρώτο θέμα σε εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης της Δύσης…

Όταν η Liz Truss έγινε πιθανή υποψήφια για να αντικαταστήσει τον Borris Johnson στην Βρετανία, μερικά από τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης προειδοποίησαν ότι  οι συνεχιζόμενες ενώσεις της με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και η συμμετοχή στα γεγονότα του Νταβός μπορεί να είναι μια κόκκινη σημαία ενός άλλου πολιτικού υποκριτή  που παριστάνει τον συντηρητικό, εξυπηρετώντας πραγματικά τα συμφέροντα των παγκοσμιοποιητικών θεσμών.

Είναι μια συγκεκριμένη πραγματικότητα ότι η νέα πρωθυπουργός  συμμετείχε στις συναντήσεις του Νταβός που  πραγματοποιήθηκαν από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, έναν κεντρικό «όχημα» της παγκοσμιοποίησης που λειτουργεί ως δεξαμενή σκέψης και κέντρο προπαγάνδας, σχολιάζουν εναλλακτικά ΜΜΕ, για να επέλθει Μεγάλη Επανεκκίνηση – GREAT RESET με αυτό που ονομάζεται «Κοινωνική Οικονομία», η οποία περιγράφεται ως η πλήρης εξάλειψη της ιδιωτικής ιδιοκτησίας και η εφαρμογή μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης, η οποία θα κυβερνά πάνω στους πολίτες που θα είναι ιχωρισμένοι σε μικρές κοινότητες, ενώ τα κράτη θα καταργηθούν!!!

Και να λοιπόν που στην βρετανική εφημερίδα «Sun», αλλά και στους Financial Times, διαβάζουμε δήλωση της Truss, η οποία έχει ως εξής:

«Η οικονομία της Βρετανίας χρειάζεται Επανεκκίνηση – RESET.  Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε στην τρέχουσα τροχιά της διαχειριζόμενης παρακμής. Αντίθετα, πρέπει να πάρουμε μια νέα κατεύθυνση. Θα μας οδηγήσω σε αυτό το μονοπάτι για ένα καλύτερο μέλλον».

Ποιο θα είναι το καλύτερο μέλλον;;; Αυτό που οι διεθνιστές έχουν υποδείξει στους πολιτικούς να φέρουν σε Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική. Μόλις τελειώσει ο ρόλος τους ή μόλις ξεσηκωθεί ο κόσμος, οι πολιτικοί θα πάνε στην άκρη, καθώς είναι αναλώσιμοι καμικάζι και θα έρθει μία παγκόσμια εξουσία ως «ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΛΥΣΗ»! Και μάλιστα τόσο δεξιοί όσο και αριστεροί πολιτικοί «δουλεύουν» αυτή την στιγμή προς αυτή την κατεύθυνση…

loading...