ΣΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ: “ΠΤΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΕΜΠΛΟΚΗ CIA ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ – Η ΑΘΗΝΑ ΕΜΑΘΕ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ”

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ – ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

Σάλος έχει προκληθεί στην Τουρκία από τις αποκαλύψεις του αρθρογράφου της εφημερίδας Μilliyet, Οζάι Σεντίρ (Ozay Sendir) ο οποίο

υποστήριξε ότι στρατιωτικοί προσκείμενοι στον αυτοεξόριστο στις ΗΠΑ Ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν, αποκάλυψαν και παρέδωσαν στην Αθήνα απόρρητο σχέδιο τουρκικής επίθεσης κατά της Ελλάδας.

Όπως αναφέρει, το «σχέδιο» προβλέπει επίθεση «αστραπή» της Τουρκίας στην ηπειρωτική χώρα με στόχο την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, προκειμένου να αιφνιδιάσει την Ελλάδα που λογικά θα περίμενε κάποια κίνηση στα νησιά.

Στη συνέχεια ο Σεντίρ αναφέρεται σε υποτιθέμενα αμερικανικά σενάρια, με αναφορές σε εμπλοκή της CIA, που στόχο έχουν να ρίξουν τον Ερντογάν από την εξουσία, μέσω μιας πολεμικής σύγκρουσης Τουρκίας – Ελλάδας.

Όπως επισημαίνει, όταν οι επίσημοι εκπρόσωποι των ΗΠΑ παίρνουν το μικρόφωνο λένε συνέχεια ότι η ένταση μεταξύ Άγκυρας και Αθήνας πρέπει να μειωθεί, αλλά «η CIA κάνει ό,τι μπορεί για να προκαλέσει τουρκοελληνική ένταση και πόλεμο

Αντί όμως να θυμώνουμε, πρέπει να δούμε το σχέδιό της βήμα προς βήμα και να το επεξεργαστούμε.

Φυσικά, πίσω από όλα όσα γίνονται κρύβεται… το δίκτυο FETO του θανάσιμου εχθρού του Erdogan, Fethullah Gulen», ο οποίος παρέδωσε απόρρητα στρατιωτικά έγγραφα στις ελληνικές και αμερικανικές αρχές.

Σύμφωνα με αυτά, σε περίπτωση πολέμου, η Τουρκία με επίθεση κεραυνό θα έφτανε στη Θεσσαλονίκη και μετά στην Αθήνα για να αιφνιδιάσει την Ελλάδα, που θα περιμένει μάχη στα νησιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...