Τηλέ-ειδικοί ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ! «ΒΟΜΒΑ» του CEO της Moderna για τα ΕΜΒΟΛΙΑ: Μόνο αυτοί τα χρειάζονται – ΒΙΝΤΕΟ

 «Σαν γρίπη ο κορωνοϊός»!!! Ό,τι έλεγαν οι πραγματικοί επιστήμονες από την αρχή της λεγόμενης πανδημίας και τους αποκαλούσαν γραφικούς…

Σε μια σπάνια στιγμή, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Moderna, Stéphane Bancel, παραδέχτηκε ότι ο COVID είναι παρόμοιος με μια εποχική γρίπη και ότι μόνο οι ηλικιωμένοι και όσοι έχουν υποβαθμισμένο ανοσοποιητικό σύστημα πρέπει να εμβολιαστούν.

ΩΣΤΟΣΟ, ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ καταπίεσαν του πάντες να το κάνουν!!!

Μιλώντας σε ένα οικονομικό συνέδριο, ο Bancel σημείωσε «Νομίζω ότι είναι σαν τη γρίπη. Εάν είστε 25 ετών, χρειάζεστε ένα ετήσιο αναμνηστικό κάθε χρόνο εάν είστε υγιείς;»

«Μπορεί να χρειάζεστε… αλλά νομίζω ότι η κατάσταση είναι παρόμοια με την γρίπη όπου εμβολιασμό χρειάζονται άτομα υψηλού κινδύνου, άτομα άνω των 50 ετών, άτομα με συννοσηρότητες, άτομα με καρκίνο και άλλες καταστάσεις, άτομα με μεταμοσχεύσεις». πρόσθεσε ο επικεφαλής της Moderna.

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΤΗΛΕ-ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΥΣ!!!!

Ο Bancel προέτρεψε ότι είναι «πολύ σημαντικό να σκεφτούμε» εάν θα λάβουμε ή όχι ενισχυτικά Covid, προσθέτοντας ότι υπάρχουν «1,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι» στον πλανήτη που έχουν ευπάθειες σε τέτοιες ασθένειες, αλλά τονίζοντας ότι οι νεότεροι «θα πρέπει να αποφασίζουν μόνοι τους τι θέλουν να κάνουν».

loading...