Πάτσης σε φραγκοδίφραγκα.Ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης ερευνά τον τραπεζίτη Σάλλα και πέφτει απάνω σε αποδείξεις ότι ο τραπεζίτης κάνει μπίζνες με κόκκινα δάνεια με τον βουλευτή Πάτση. Η μπίζνα είναι «Πάτσης ψηφίζει, Σάλλας δανείζει, Πάτσης Σάλλας τρώνε τα σπίτια στο πέντε με επτά τοις εκατό της αξίας τους.

Ο δημοσιογράφος υποβάλει αναφορά στη βουλή για τις μπίζνες του βουλευτή και για το πόθεν έσχες.

Με το που υποβάλει την αναφορά η ΕΥΠ αρχίζει να παρακολουθεί τον δημοσιογράφο.

Συνεδριάζει η επιτροπή πόθεν έσχες και βγάζει λάδι τον βουλευτή Πάτση.

Όταν ο δημοσιογράφος διαμαρτύρεται γιατί τον παρακολουθούν η κυβέρνηση ψηφίζει νόμο με τον οποίο ο δημοσιογράφος απαγορεύεται να μάθει γιατί τον παρακολουθούσαν.

Η κυβέρνηση ξέροντας πόσο ωραία πάει η μπίζνα τραπεζίτη - βουλευτή λέει «δεν γαμιέται δώστου μερικά μύρια ακόμη απευθείας αναθέσεις, δικός μας είναι και τον καθαρίζουμε αν το μάθουν. Και οι επιτροπές δικές μας είναι»

Την ίδια ώρα ξεσπά σκάνδαλο παρακολούθησης του Ανδρουλάκη που δεν μπορούν να καλύψουν και ξαναβγαίνει στην επιφάνεια το σκάνδαλο της παρακολούθησης Κουκάκη που ερευνούσε τους τραπεζίτες και τους βουλευτές της κυβέρνησης που κάνανε μπίζνες μαζί.

Ο Πάτσης πιάνεται με τη γίδα στην πλάτη να έχει τσεπώσει δικαιώματα είσπραξης δανείων 65 μυρίων πληρώνοντας ( με δάνειο από τον τραπεζίτη) μόνο 4 μύρια. Στην ουσία δεν πλήρωσε δεκαράκι τσακιστό.

Η κυβέρνηση κάνει «αχ τι πάθαμε τον κακούργο τι μας έκανε» και διαγράφει τον Πάτση.

Ο Πάτσης, και δικαίως, βγαίνει τώρα και λέει «τι πάθατε ρε; εδώ και χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά και το ξέρατε και με καθαρίζατε και με καλύπτατε, τι σκούζετε τώρα;»

Η ελλάδα είναι μια χωματερη που τον κυβερνά μια μαφία παιδεραστων πρεζεμπορων και τοκογλυφων..μπροστά στην οποία η μαφία της Κολομβίας είναι ένα μάτσο γατάκια."

Δεν υπάρχουν σχόλια :