ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΨΥΧΟΚΤΟΝΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ... ...(ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΡΙΝΑΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ) Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΨΥΧΟΚΤΟΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΙΤΛΕΡΟΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΑΤΑΝΟΚΟΡΩΝΟΕΜΒΟΛΙΑ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ;
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΑΤΑΝΟΚΟΡΩΝΟΕΜΒΟΛΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΥΤΤΑΡΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΑΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΑ ΕΜΒΡΥΑ ΑΠΟ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΜΕ QR CODE ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ BARCODE 666 https://norfid.wordpress.com/bar-code/iερά-μονή-oσίου-γρηγορίου-o-γραμμικός-κώ ΩΣ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666, ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ Ο ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΙΒΑΝΙΟΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2021… ΓΙΑΤΙ «ΕΙΠΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΤΣΙΠΑΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ»!

ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΕΞΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΙΒΑΝΙΟΣ ΕΝΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΛΕΪΖΕΡ (ΒΙΝΤΕΟ) https://www.brighteon.com/dca61668-31cb-4951-ad21-2dd2357f379f , https://ugetube.com/watch/a6VZKP3CgoMt8fo , https://rumble.com/vnx80t--666-.html . ΚΑΝΕΙΣ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΟΔΟΜΙΣΤΕΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΤΑ ΚΟΡΩΝΟΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΦΑΡΜΑΚΟ Ή ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!!!

THE WORST GENOCIDE WITH THE COVID VACCINES OF DEATH FROM THE ANTICHRIST WORLD DICTATORSHIP. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΩΝΟΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ) https://rumble.com/v16xgyw-the-worst-genocide-with-the-covid-vaccines-of-death-from-the-antichrist-wor.html , https://www.brighteon.com/d7058ce3-bd16-4411-b652-32420f68749e , https://ugetube.com/watch/pPCfa45VOEhHDbK . SOURCES-ΠΗΓΕΣ: https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?TABLE=ON&GROUP1=CAT&EVENTS=ON&VAX=COVID19 , https://healthimpactnews.com/2022/44821-dead-4351483-injured-following-covid-19-vaccines-in-european-database-of-adverse-reactions .

ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ ΟΠΩΣ Η ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΤΟ 1976 ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΑΓΟΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥ. CORONAVIRUS 2021 LIKE SWINE FLU 1976 IN USA WITH MANY DEATHS AND INJURIES FROM VACCINE UNTIL THEY STOPPED THE VACCINE OF DEATH. SHARE-ΔΙΑΔΩΣΤΕ https://www.brighteon.com/0a9d2d0f-91b5-47b6-a91a-9cf69cb27f6d .

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΘΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ; ΚΑΡΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΧΑΡΑΓΜΑ ΜΕ ΤΣΙΠ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 (ΒΙΝΤΕΟ) https://rumble.com/v1czj7b-antichrist-rfid-chip-666-mark-of-the-beast.html , https://www.brighteon.com/f32425d3-7550-4487-8255-df44857def0e , https://ugetube.com/watch/wAhQlm8bGjt8Azj .

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΥΝ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΟΜΗΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ) https://www.brighteon.com/4d894bdd-254b-477e-98b1-c506d5bcd6ad , https://ugetube.com/watch/zYGEpFvpNquVBQl , https://rumble.com/vh90r9-28974357.html .

Η ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ-ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΥΓΕΙΩΝ, ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΦΙΜΩΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΜΕΣΗ ΕΠΙΒΟΛΗ (ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΥΡΙΟ ΑΜΕΣΗ) ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΤΕΣΤ https://www.brighteon.com/d81081f8-3d60-41e0-832a-c50b270fbb15 .

ΨΥΧΟΠΑΙΔΟΒΙΑΣΜΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΗΨΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΥΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ 666 ΣΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΛΑΟ https://rumble.com/v1nfvqg-the-dead-soul-of-demonized-society.html , https://www.brighteon.com/773aa37b-2668-4e64-a475-1db24b0cdcbd , https://ugetube.com/watch/ESDgwa377wi6Kde .

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ;;; ΣΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ; ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΙ ΑΘΩΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΙ;
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΟΔΟΜΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ «ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ»; ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ Η ΒΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΟΔΟΜΙΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΟΔΟΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ «ΔΙΚΑΙΩΜΑ» ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ 15 ΕΤΩΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ, ΔΗΛΑΔΗ, ΔΙΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥΣ (ΓΕΝ. 1,27: «ΚΑΙ ΕΠΟΙΗΣΕΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ, ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΘΕΟΥ ΕΠΟΙΗΣΕΝ ΑΥΤΟΝ, ΑΡΣΕΝ ΚΑΙ ΘΗΛΥ ΕΠΟΙΗΣΕΝ ΑΥΤΟΥΣ»). ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΨΥΧΟΠΑΙΔΟΒΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΨΥΧΟΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ «ΜΙΧΟ» ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ «ΜΜΕ=ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ» ΜΕ ΤΟΥΣ «ΤΗΛΕΕΙΔΙΚΟΥΣ» ΕΝΩ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΑΔΙΑΚΟΠΑ ΣΟΔΟΜΙΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΝ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΣΟΔΟΜΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ… ΤΑ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΑ ΣΟΔΟΜΙΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!… ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΡΑΓΕ Η ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΣΟΔΟΜΙΤΙΚΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΥΧΟΠΑΙΔΟΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ;

ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΝΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΩΝΤΑΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΨΥΧΟΚΤΟΝΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΑ ΚΟΡΩΝΟΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ, ΨΥΧΟΚΤΟΝΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ.

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΙΣ 20 Ιουλίου, 2021 ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ: ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ – ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ!! https://nikosantoniadis.tv/2021/07/20/ανακοινωση-νικου-αντωνιαδη-δικηγορο/ ».
Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΜΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ 20/10/2022 ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ;

«ΜΗΝΥΣΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΤΟΥ 2018.
ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ #ΜΗΝΥΣΗ ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Για Πρώτη Φορά στην Ιστορία μας ένα Κόμμα (#ΕΠΑΜ) Τόλμησε
https://www.youtube.com/watch?v=LfbyqIPyX4g
– Νομική Κίνηση Ε.ΠΑ.Μ. επί εσχάτη προδοσία για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.
– Ψηφισμένο από την Βουλή, κανένα Μνημόνιο κυριολεκτικά.
– Πολίτες, Πολιτικοί Σχηματισμοί (Κόμματα) και ανταπόκριση Δικαιοσύνης κατά περίπτωση.
– Συσπείρωση Δημοκρατικού Πόλου, παράνομα Μνημόνια και Δανειστές.
– Σοβαρός και άμεσος κίνδυνος εδαφικού ακρωτηριασμού της Χώρας.
– Πολιτικός διάλογος, αντίλογος και Κοινωνία.
– Δημοψηφίσματα και Λαϊκή Κυριαρχία.
– Κατάλυση Δημοκρατίας και νομιμότητα επικείμενων εκλογών.
– Γενοκτονία επί Μνημονιακού Καθεστώτος.
– Συλλαλητήρια, οργάνωση και ανένδοτος αγώνας.
Ε.ΠΑ.Μ.-Άκυρα όλα τα μνημόνια & μήνυση για Εσχάτη Προδοσία από το Ε.ΠΑ.Μ.-Radio Aκρόαμα- 10 Φεβ 2018
ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.!!!
https://www.youtube.com/watch?v=S8YPlENffsA »ΥΓ. ΜΗΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2018; ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΑΛΛΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΝΑ ΖΗΤΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ «ΣΩΣΕΙ» ΑΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΙΤΛΕΡΟΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟ ΜΙΖΟΤΑΚΗ;
Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΘΙΩΤΗΣ ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΤΟΥ ΕΔΡΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ… ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ; ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΜΕ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΨΥΧΟΚΤΟΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ;
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΦΩΣΤΗΡΕΣ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΤΙΜΙΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ Ή «ΝΕΟΥΣ ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ» ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ (ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 2020 ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΨΕΥΔΕΥΠΙΣΚΟΠΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΑ ΜΜΕ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΡΩΤΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΣΤΕΡΑ;;; ΓΙΑΤΙ «ὃς δ' ἂν ἀπολέσῃ τὴν ἑαυτοῦ ψυχὴν ἕνεκεν ἐμοῦ καὶ τοῦ εὐαγγελίου, οὗτος σώσει αὐτήν (Μάρκ. 8, 35)».

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ,
Ευστάθιος Μοσχοβίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια :