Μετα απο οσα εχουν βγει στην φορα και ολα τα προηγουμενα εχετε πλεον καμια αμφιβολια οτι την χωρα την κυβερνουν συμμοριες?

Ολοι αυτοι οι υποτιθεμενοι υπηρετες του λαου δεν ειναι τιποτα αλλο παρα εγκληματιες του κοινου ποινικου δικαιου και το χειροτερο ειναι οτι συνηθισαμε πλεον σε αυτη την κατασταση και δεν μας πειραζει καθολου.

Απο που να πιασεις και που να αφησεις,απο τις υποκλοπες,απο τον τροπο που ενεργουν οι διαφοροι που εχουν εξουσια και κανουν οτι μπορουν για τον δικο τους και μονο πλουτισμο αδιαφορωντας για τον λαο που πειναει και υποφερει κατω απο την “δημοκρατικη”τους λειτουργια?

Θελετε να μου πειτε εναν

ΕΝΑΝ

Που να εχει προσφερει στον λαο το ελαχιστο?

Λειτουργουν σαν σπειρες που λυμαινονται απο δημοσιες αναθεσεις στους ιδιους και τους συγγενεις τους,ολοι,πολιτικοι,δημοσιογραφοι….παρτε παραδειγμα την τεραστια περιουσια του Τραγκα και αλλων που “δημοσιογραφουν”ακομα,δειτε τις προαγωγες δικαστικων και τις τοποθετησεις τους σε κομβικες θεσεις…ακομα και ΠτΔ γιατι κατα την θητεια τους ειναι πιστα σκυλια της εξουσιας,δειτε τον πλουτο των πολιτικων που μαζευουν χρημα λες και θα ζησουν εικοσι πεντε ζωες και δεν χορταινουν με τιποτα.

Η Δικαιολογια του τελευταιου ειναι οτι δεν ηξερε οτι ειναι παρανομο να εχει εξωχωριες εταιρειες και να παιρνει συμβασεις εργου απο τα ΕΛΤΑ,….

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ.

Αηδια και ντροπη,κι εμεις καθομαστε και τους κοιταμε.

Αυτο το ρημαδι το Ποθεν εσχες τους ποιοι το ελεγχουν?

Δεν βλεπουν τι γινεται?

Ποση ξεφτιλα θα φαμε στα μουτρα μας ακομα?

Ας το καταργησουν τουλαχιστον,αφου μονο για τα ματια του κοσμου υπαρχει,εδω ο ιδιος ο Κουλης και εκανε “λαθος”στο Ποθεν εσχες του επι χρονια…..

Τέσσερα χρόνια ψευδές πόθεν έσχες

Επί τέσσερα χρόνια, ο πρωθυπουργός της χώρας, καταθέτει ψευδή στοιχεία στο πόθεν έσχες του. Δεν πρόκειται για κάποια αμέλεια ή λάθος του λογιστή. Πρόκειται για συνειδητή πράξη. Είμαι βέβαιος πως πολλοί από αυτούς που κατά καιρούς υμνούν τις Δημοκρατίες όπου ένας υπουργός ή πρωθυπουργός παραιτούνται γιατί έλαβαν δώρο ένα μπουκάλι κρασί και καταγγέλλουν αορίστως το κακό το ριζικό μας, θα ξεχάσουν και τους κανόνες και τις απαιτήσεις της Δημοκρατίας.

Όταν ξεκίνησαν οι αποκαλύψεις για το πόθεν έσχες του πρωθυπουργού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, άρχισε να παίζει την κολοκυθιά με τα χρόνια που εμφανιζόταν να είναι σε διάσταση. Δεν ήταν πέντε αλλά έξι, δεν ήταν έξι αλλά οκτώ. Το δεδομένο ήταν ένα. Από τη δήλωση περιουσιακής κατάστασης που ήταν υποχρεωμένος να κάνει, έλλειπαν περιουσιακά στοιχεία και ακίνητα, εταιρείες και χρηματικά ποσά. Με μια πολύ συντονισμένη επιχείρηση, ο Μητσοτάκης προσπάθησε να εμφανίσει τα πραγματικά ερωτήματα που έμπαιναν για την ανειλικρίνειά του και τα οικογενειακά περιουσιακά του στοιχεία, σε χτύπημα κατά της οικογένειάς του. Γράφτηκαν χιλιάδες λέξεις και αναρτήθηκαν δεκάδες χιλιάδες post στα social media, για να δείξουν πως ο πρωθυπουργός και η σύζυγός, ήταν θύματα κακής δημοσιογραφίας και εμμονικών δημοσιογράφων.

Την απαίτηση να είναι ειλικρινής ένας πρωθυπουργός και απολύτως διαφανής στη δήλωση της οικονομικής του κατάστασης, δεν την έχει καθιερώσει κανένας δημοσιογράφος. Την έχει νομοθετήσει το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα στο οποίο συμπεριλαμβάνεται ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Οι παρεκκλίσεις από το νόμο, προβλέπουν πολύ σοβαρές ποινές.

 Kai θα βγουν και αλλα σκανδαλα….

Ποιος τιμωρηθηκε?

Μονο εμεις. 

Η Βρωμα και η δυσωδια στην εξουσια. 

 Οι συμμοριες της εξουσιας που εχουν ρημαξει την χωρα για δικο τους οφελος.

https://harrytsopanos.blogspot.com

loading...